κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.243
- Πόντοι
- 19.795
Το χουμε παρακάνει πάντως με το Ράο. Να τα λέμε κι αυτά. Εχει το πρόβλημα του το παληκάρι και εμείς αντί να του συμπαρασταθούμε, τον ρίχνουμε (σε αυτάκια το ρίχνουμε) ακόμα χειρότερα. ΚωλόπαιδαΕ αφου ετσι του αρεσει.
Το χουμε παρακάνει πάντως με το Ράο. Να τα λέμε κι αυτά. Εχει το πρόβλημα του το παληκάρι και εμείς αντί να του συμπαρασταθούμε, τον ρίχνουμε (σε αυτάκια το ρίχνουμε) ακόμα χειρότερα. Κωλόπαιδα![]()
![]()
![]()
Ας τα σάπια που βγάζεις και την ουρά σου απ΄ έξωΟτι και να του λεΤΕ ειναι μπραδερινι.![]()
Ας τα σάπια που βγάζεις και την ουρά σου απ΄ έξω![]()
![]()
Και Κωλογεροι. Να μην ξεχνιωμαστεΤο χουμε παρακάνει πάντως με το Ράο. Να τα λέμε κι αυτά. Εχει το πρόβλημα του το παληκάρι και εμείς αντί να του συμπαρασταθούμε, τον ρίχνουμε (σε αυτάκια το ρίχνουμε) ακόμα χειρότερα. Κωλόπαιδα![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχ. Ασφαλώς. Πως μου διέφυγεΚαι Κωλογεροι. Να μην ξεχνιωμαστε![]()
Θες και link παναθεμά σεΣιγα την ουρα, ειτε μεσα ειναι ή εξω δεν καταλαβαινεις διαφορα.
Στο αρνακι η ουρα ειναι το πιο νοστιμο κρεας ;)Θες και link παναθεμά σε![]()
![]()
Μιλάμε για την ουρά που κρέμεται ή για την ουρά που κουνιέται?Στο αρνακι η ουρα ειναι το πιο νοστιμο κρεας ;)
Μη κολλας σε λεπτομερειες. Το πολυ-πολυ να υποκριθεις εναν οργασμο. (για τις αναγκες του νηματος, βεβαιως, βεβαιως).Μιλάμε για την ουρά που κρέμεται ή για την ουρά που κουνιέται?![]()
![]()
Για αυτές τις αναγκες του νήματος έχω αλλάξει ύψος, βάρος, εραστές... Σε έναν οργασμό θα κολλήσουμεΜη κολλας σε λεπτομερειες. Το πολυ-πολυ να υποκριθεις εναν οργασμο. (για τις αναγκες του νηματος, βεβαιως, βεβαιως).![]()
Για αυτές τις αναγκες του νήματος έχω αλλάξει ύψος, βάρος, εραστές... Σε έναν οργασμό θα κολλήσουμε![]()
![]()
Θες και link παναθεμά σε![]()
![]()
Οι ανάγκες του νήματος, η ειλικρίνεια του νετ, έχω μπερδευτεί πια. Θα βγω το βράδυ και θα συστήνομαι Ρετσίνα στο τέλοςΕίπαμε, το link θα είναι στο μότο και τα πλαίσια της ειλικρίνειας του ιντερνετι.