SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ναι αμφισβητησε και τον πλατωνα τωρα...δεν ξερει κοτζαμ πλατωνας, και ξες εσυ... :SΔηλαδή κατά την άποψη σου είναι δόκιμο, στη σημερινή εποχή, ο άντρας να πηδάει δεξιά και αριστερά και να σπέρνει παιδιά για να διαιωνίσει το είδος του. Δε νομίζω ότι το κέρατο γίνεται για τεκνοποίηση πάντως. Δεν είναι αυτός ο στόχος του.![]()
Η απιστία, δεν έχει σκοπό την αθανασία. Εχει σκοπό την ευχαρίστηση και μόνο. Ουδείς άπιστος, άνδρας ή γυναίκα, βασιλικός ή γλάστρα, όταν αποφασίζει να έρθει σε σωματική επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο πέρα από το σύντροφό του, δεν επιδιώκει την τεκνοποίηση. Τουναντίον. Η δική σου, κατά τα άλλα σεβαστή άποψη, θα ήταν αποδεκτή σε ένα κόσμο με ελεύθερη σεξουαλικότητα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς ταμπού και κατά την ταπεινή μου άποψη χωρίς όριαΗ μεγάλη δύναμη της σεξουαλικότητας δεν είναι παρά η μεγάλη επιθυμία για αθανασία, καλυμμένη... Η επιθυμία της αθανασίας τα κάνει όλα... Όπως σου εξήγησα η προσωπική σεξουαλική επιθυμία (αυτή η πανίσχυρη δύναμη) δεν αφορά γενικώς και αορίστως το ανθρώπινο είδος, αλλά την επιθυμία για αθανασία του συγκεκριμένου κατόχου σπέρματος. Αλλά μαζί με τον βασιλικό (τον συγκεκριμένο κάτοχο σπέρματος) ποτίζεται και ο η γλάστα (το ανθρώπινο είδος)
Και της γυναίκας η απιστία στο ίδιο οφείλεται. Διαφορετικά σπέρματα μέσα της, όπου θα επιβιώσει το πιο ισχυρό, δίνοντας, κατά συνέπεια, και πιο ισχυρούς απογόνους...
Που είναι και η ματαιόδοξη βικτόρια να πει και αυτή κάτι;;
gia pesΠαρεμπιπτόντως, η πορνεία παρουσιάζεται και στο ζωικό βασίλειο. Κάποια φορά θα σας πω τι κάνουν οι πιγκουίνες...![]()
Εσύ Ράο μου γιατί συμμετέχεις σε αυτή τη συζήτηση που αφορά πολλαπλούς συντρόφους και σπέρμα εν γένει?ναι αμφισβητησε και τον πλατωνα τωρα...δεν ξερει κοτζαμ πλατωνας, και ξες εσυ... :S
τυπε εμενα που μ αρεσει να τα ριχνω στην μαπα, σε ποια κατηγορια ανηκω?Και της γυναίκας η απιστία στο ίδιο οφείλεται. Διαφορετικά σπέρματα μέσα της, όπου θα επιβιώσει το πιο ισχυρό, δίνοντας, κατά συνέπεια, και πιο ισχυρούς απογόνους...
Η απιστία, δεν έχει σκοπό την αθανασία. Εχει σκοπό την ευχαρίστηση και μόνο. Ουδείς άπιστος, άνδρας ή γυναίκα, βασιλικός ή γλάστρα, όταν αποφασίζει να έρθει σε σωματική επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο πέρα από το σύντροφό του, δεν επιδιώκει την τεκνοποίηση. Τουναντίον. Η δική σου, κατά τα άλλα σεβαστή άποψη, θα ήταν αποδεκτή σε ένα κόσμο με ελεύθερη σεξουαλικότητα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς ταμπού και κατά την ταπεινή μου άποψη χωρίς όρια
Εγώ πάντως αν μάθαινα ότι ο σύντροφος μου είχε βάλει τις νευρικές του απολήξεις στη γλάστρα αλληνής, θα του τις έκοβα και τις απολήξεις και το πέος εν γένειΡεγκίνα, οι δυνάμεις αυτές είναι ασυνείδητες. Η φύση διαμόρφωσε την τόση μεγάλη ευχαρίστηση της σεξουαλικής πράξης. Δηλαδή, τα άτομα που οι νευρικές απολήξεις στο πέος τους ήταν περισσότερες αυτά είχαν την τάση, βέβαια, να κάνουν πιο συχνά σεξ, αυξάνοντας πολύ περισσότερο την πιθανότητα να αφήσουν απογόνους, που βέβαια κληρονομούσαν αυτό το χάρισμα των περισσότερων νευρικών απολήξεων και της περισσότερης ευχαρίστησης. Έτσι η σεξουαλική ευχαρίστηση και η αύξηση της, προχώρησε μαζί με την επιθυμία για απογόνους. Μόλις σου έκανα λιανά, μια διαδικασία φυσικής επιλογής που έχει σχέση με το σεξ και τη σεξουαλική ευχαρίστηση...
τυπε εμενα που μ αρεσει να τα ριχνω στην μαπα, σε ποια κατηγορια ανηκω?![]()
Εγώ πάντως αν μάθαινα ότι ο σύντροφος μου είχε βάλει τις νευρικές του απολήξεις στη γλάστρα αλληνής, θα του τις έκοβα και τις απολήξεις και το πέος εν γένει![]()
Παρεμπιπτόντως, η πορνεία παρουσιάζεται και στο ζωικό βασίλειο. Κάποια φορά θα σας πω τι κάνουν οι πιγκουίνες...![]()
1. Εμποδίζεις την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους
2. Μόλις έχασες την ευκαιρία να σου στείλω προσωπικό πμ...![]()
Μια μέρα ξυπνάει ο λαγός, χασμουριέται, ξύνει το κεφάλι του και λέει:
-Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ζώο δεν έχω γαμήσει ακόμα. Ας βγω σε λίγο για μπουρδελότσαρκα στη ζούγκλα.
Βγαίνει στο κουρμπέτι, και άρχισε:
-Την καμηλοπάρδαλη στο 16 την έχω ξεσκίσει...
-Την αλεπού στο 33 το κάτω, την έχω ξεκωλιάσει...
-Μμμμμ, και τον ρινόκερο στο 33 το πάνω αριστερά, τον έχω πάρει παρτούζα...
Αφού περπατησε αρκετά, τσεκάροντας τα γνωστά στην πιάτσα, σταματάει το βλέμμα του στο ανακόντα.
-Α! το ανακόντα μου ξέφυγε και δεν το γάμησα....
Προχωρώντας σαστισμένος ο λαγός, το ανακόντα σκέφτηκε "τώρα αυτός να είναι άραγε γεύμα ή πελάτης";
Και προτού ο λαγός ρωτήσει τιμές και πρόγραμμα, το ανακόντα ανοίγει το στόμα και τον καταπίνει...
Αμέσως σκέφτηκε;
-Ρε, λες να έκανα μαλακία; Μάλλον κάτι πήγαινε να με ρωτήσει. Και σε μερικά δευτερόλεπτα τον βγάζει πάλι έξω...
Τότε ο λαγός τεντώνεται, και λέει:
-Πωωωω, ρε μάνα μ' τι deepthroat ήταν αυτό!!!!!
![]()
![]()
![]()
λίγο πριν ανοίξει το στόμα του για να ρωτήσει τιμή κ
Μια μέρα ξυπνάει ο λαγός, χασμουριέται, ξύνει το κεφάλι του και λέει:
-Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ζώο δεν έχω γαμήσει ακόμα. Ας βγω σε λίγο για μπουρδελότσαρκα στη ζούγκλα.
Βγαίνει στο κουρμπέτι, και άρχισε:
-Την καμηλοπάρδαλη στο 16 την έχω ξεσκίσει...
-Την αλεπού στο 33 το κάτω, την έχω ξεκωλιάσει...
-Μμμμμ, και τον ρινόκερο στο 33 το πάνω αριστερά, τον έχω πάρει παρτούζα...
Αφού περπατησε αρκετά, τσεκάροντας τα γνωστά στην πιάτσα, σταματάει το βλέμμα του στο ανακόντα.
-Α! το ανακόντα μου ξέφυγε και δεν το γάμησα....
Προχωρώντας σαστισμένος ο λαγός, το ανακόντα σκέφτηκε "τώρα αυτός να είναι άραγε γεύμα ή πελάτης";
Και προτού ο λαγός ρωτήσει τιμές και πρόγραμμα, το ανακόντα ανοίγει το στόμα και τον καταπίνει...
Αμέσως σκέφτηκε;
-Ρε, λες να έκανα μαλακία; Μάλλον κάτι πήγαινε να με ρωτήσει. Και σε μερικά δευτερόλεπτα τον βγάζει πάλι έξω...
Τότε ο λαγός τεντώνεται, και λέει:
-Πωωωω, ρε μάνα μ' τι deepthroat ήταν αυτό!!!!!
![]()
![]()
![]()
λίγο πριν ανοίξει το στόμα του για να ρωτήσει τιμή κ
1. Δεν με απασχολεί διόλου
2. Δεν είχα την πρόθεση να επιδιώξω να λάβω κάτι τέτοιο![]()
Είμαι καλυμμένη αγαπητέ. Δε χρειάζεται να απασχολείται το μυαλό σας με ανούσιες σκέψεις1. Κακώς
2. Υποσυνείδητα ασφαλώς και το επεδίωκες... Για να αυξήσεις την πιθανότητα, μπλα, μπλα, μπλα...
3. Μπορεί να είσαι τυχερή και τελικά να ξεχάσω τι υποστηρίζει το ντροπαλό συνειδητό σου και να απευθυνθώ μόνο στο ασυνείδητο σου. Άσε με να το σκεφθώ...![]()
Είμαι καλυμμένη αγαπητέ. Δε χρειάζεται να απασχολείται το μυαλό σας με ανούσιες σκέψεις![]()
τυπε εμενα που μ αρεσει να τα ριχνω στην μαπα, σε ποια κατηγορια ανηκω?![]()
Ωραίοι τρόποι :SΕισαι μαπας.