barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.340
- Πόντοι
- 5.506
Είναι θέμα διαιώνισης του ανθρώπινου είδους δηλαδή?![]()
Δεν σας πειραζει που εμεις θα κανουμε ματι;Τα γκαμητουμε που τα γκαμητουμε, ας εκει και λιγκο αιστημα!
Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό, οι άντρες δεν ξέρουν γιατί κερατώνουν, όλοι έχουν πονοκέφαλο. Σόδομα και γόμορα :SΕδω δεν μπορω να το καταλαβω εγω που το κανω![]()
Η οποία αθανασία, επέρχεται με ποικίλους ερωτικούς συντρόφους και δεν επιτυγχάνεται μέ έναν?Θέμα "διαιώνισης" του κατόχου του σπέρματος, που, ναι, τελικά οδηγεί και στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Ο κάτοχος του σπέρματος δηλαδή επιζητεί ένα είδος αθανασίας. Αυτή είναι η ουσία της σεξουαλικότητας...
Δεν σας πειραζει που εμεις θα κανουμε ματι;![]()
Είσαι σίγουρος?Εμενα δε με πειραζει, αρκει να ερθει και η γκομενα.![]()
Είσαι σίγουρος?![]()
![]()
Για όλους δεν το κόβω. Μέχρι Ράοπάο και αν το χάψειΝαι βρε, μη μασας, θα τους δωσουμε ψευτικο link για livestreaming, εγω θα φαινομαι πουτσαρας και συ αδυνατη!! Θα το χαψουν ολοι.
Για όλους δεν το κόβω. Μέχρι Ράοπάο και αν το χάψει![]()
![]()
Η οποία αθανασία, επέρχεται με ποικίλους ερωτικούς συντρόφους και δεν επιτυγχάνεται μέ έναν?
Παλιότερα και πολύ πολύ παλιότερα οι απόγονοι πέθαιναν μαζικά, πολλοί ήδη από βρέφη. Επομένως όσο περισσότερα παιδιά έκανες τόσο περισσότερο αύξανες τη πιθανότητα κάποια να επιβιώσουν. Επιπλέον οι διαφορετικές σεξουαλικοί σύντροφοι ήταν κάτι το σημαντικό γιατί δοκιμαζόντουσαν διαφορετικές ενώσεις με ζητούμενο τα πιο ανθεκτικά παιδιά - νέα δηλαδή αύξηση πιθανοτήτων για επιβίωση απογόνων. Κατά βάση, οι ίδιες "προθέσεις" ισχύουν και σήμερα.
Τα παραπάνω τα υποστηρίζουν βιολόγοι. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως ότι αυτό το υποστήριξε πολύ πριν από αυτούς ο Πλάτων στο Συμπόσιο. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω τις συγκεκριμένες σελίδες από έκδοση σε μετάφραση και σχολιασμό Συκουτρή...
Τωρα εξηγουνται ολα.Παλιότερα και πολύ πολύ παλιότερα οι απόγονοι πέθαιναν μαζικά, πολλοί ήδη από βρέφη. Επομένως όσο περισσότερα παιδιά έκανες τόσο περισσότερο αύξανες τη πιθανότητα κάποια να επιβιώσουν. Επιπλέον οι διαφορετικές σεξουαλικοί σύντροφοι ήταν κάτι το σημαντικό γιατί δοκιμαζόντουσαν διαφορετικές ενώσεις με ζητούμενο τα πιο ανθεκτικά παιδιά - νέα δηλαδή αύξηση πιθανοτήτων για επιβίωση απογόνων. Κατά βάση, οι ίδιες "προθέσεις" ισχύουν και σήμερα.
Τα παραπάνω τα υποστηρίζουν βιολόγοι. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως ότι αυτό το υποστήριξε πολύ πριν από αυτούς ο Πλάτων στο Συμπόσιο. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω τις συγκεκριμένες σελίδες από έκδοση σε μετάφραση και σχολιασμό Συκουτρή...
Εγω τυπε μου σε πιστευω, αν και οταν χρειαστει να σου δωσω το τηλ απο κατι υποψηφια γκομενακια να τα ψησεις για μενα;
Δηλαδή κατά την άποψη σου είναι δόκιμο, στη σημερινή εποχή, ο άντρας να πηδάει δεξιά και αριστερά και να σπέρνει παιδιά για να διαιωνίσει το είδος του. Δε νομίζω ότι το κέρατο γίνεται για τεκνοποίηση πάντως. Δεν είναι αυτός ο στόχος του.Παλιότερα και πολύ πολύ παλιότερα οι απόγονοι πέθαιναν μαζικά, πολλοί ήδη από βρέφη. Επομένως όσο περισσότερα παιδιά έκανες τόσο περισσότερο αύξανες τη πιθανότητα κάποια να επιβιώσουν. Επιπλέον οι διαφορετικές σεξουαλικοί σύντροφοι ήταν κάτι το σημαντικό γιατί δοκιμαζόντουσαν διαφορετικές ενώσεις με ζητούμενο τα πιο ανθεκτικά παιδιά - νέα δηλαδή αύξηση πιθανοτήτων για επιβίωση απογόνων. Κατά βάση, οι ίδιες "προθέσεις" ισχύουν και σήμερα.
Παλιότερα και πολύ πολύ παλιότερα οι απόγονοι πέθαιναν μαζικά, πολλοί ήδη από βρέφη. Επομένως όσο περισσότερα παιδιά έκανες τόσο περισσότερο αύξανες τη πιθανότητα κάποια να επιβιώσουν. Επιπλέον οι διαφορετικές σεξουαλικοί σύντροφοι ήταν κάτι το σημαντικό γιατί δοκιμαζόντουσαν διαφορετικές ενώσεις με ζητούμενο τα πιο ανθεκτικά παιδιά - νέα δηλαδή αύξηση πιθανοτήτων για επιβίωση απογόνων. Κατά βάση, οι ίδιες "προθέσεις" ισχύουν και σήμερα.
Πολύ ευχαρίστως. Οι φίλοι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές φαίνονται...![]()
Δηλαδή κατά την άποψη σου είναι δόκιμο, στη σημερινή εποχή, ο άντρας να πηδάει δεξιά και αριστερά και να σπέρνει παιδιά για να διαιωνίσει το είδος του. Δε νομίζω ότι το κέρατο γίνεται για τεκνοποίηση πάντως. Δεν είναι αυτός ο στόχος του.![]()