Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.424
Πόντοι
5.506
"Δεσποινις μαριαννα, σε βλεπω καιρο εδω στο σαιτ και πραγματικα μου εχεις κεντρισει το ενδιαφερον...θα θελες να βρεθουμε απο κοντα να σου γαμησω το κολαντερο , να σου τα πεταξω στην μαπα και γενικα να σου γαμησω το ταμτιριριμ? εννοειται οτι ειμαι εχεμυθος και τυχον επομενη συναντηση θα γινει μονο αν το θελησεις ξανα "
Πως το βλεπεις?να προσθεσω τιποτα ακομα η ειναι οκ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Σε όλες έχει κάνει πρόταση και όλες λάκισαν.
Γιατί άραγε;  :think:
Σα δε ντρεπεσαι να λες τετοια ψευδη ρε γεροντιντη...σε ποια αλλη εκανα προταση...?μονο στην μαριαννα..και στην αλθντισσα θα εκσνα προταση να μου φαει ολα τα λεφτσ,αλλα πλεον δεν πολυμπαινει στο μπου...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.530
Πόντοι
26.316
Σα δε ντρεπεσαι να λες τετοια ψευδη ρε γεροντιντη...σε ποια αλλη εκανα προταση...?μονο στην μαριαννα..και στην αλθντισσα θα εκσνα προταση να μου φαει ολα τα λεφτσ,αλλα πλεον δεν πολυμπαινει στο μπου...

URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.530
Πόντοι
26.316
κ. συνάδελφε,
έχετε πλειστάκις απευθύνει δημόσιες άσεμνες προτάσεις προς την κα. Έριναλ, την κα. Ρεγγίνα, την κα. Πενταγιώτισα και εάν ενθυμούμαι καλά και στο νικ double vision, το οποίο εκ των υστέρων απεδείχθη αντρικό νικ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
[quote author=Noah_1  link=topic=219698.msg7176762#msg7176762 date=1475063902]
Μη μασας άρχοντα... αυτή χάνει..
[/quote]
Αμα ηθελε, θα εσκαγα και με ιατρικες εξετασεις ανα χειρας, οπως σκαει ο γιορκυ ιταν γαμαει στο χολυγουντ...να δει οτι ειμαι κομπλε..και το μαντου εχω κανει :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.530
Πόντοι
26.316
Αμα ηθελε, θα εσκαγα και με ιατρικες εξετασεις ανα χειρας, οπως σκαει ο γιορκυ ιταν γαμαει στο χολυγουντ...να δει οτι ειμαι κομπλε..και το μαντου εχω κανει :hi:

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ευγενέστατος...  :grin:

Μεγάλη ψυχολόγος είσαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτογνωσία λέγεται αυτό μανδάμ.  ;)
Γέρο, αυτογνωσία σημαίνει οριοθέτηση και γνώση του είναι και οδηγεί στην σεμνότητα γιατί ο εαυτός μας κατανοεί και συνειδητοποιεί την άγνοια μας .Σίγουρα δεν οδηγεί σε ατάκες τύπου η Μαριάννα είναι φυστικοβούτυρο γιατι εγώ ειμαι γαμήκουλας που γαμώ τρελά τεμάχια. Η ατάκα αυτή δείχνει έπαρση, κοιμισμένο εαυτό, προσηλωμένο στο τίποτα, άγνοια και . Οπότε αφού με την διανόηση δεν τα πας καλά άσε τις αυτογνωσίες στο ποποφ και πάμε παρακάτω..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι είναι το μαντού :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
κ. συνάδελφε,
έχετε πλειστάκις απευθύνει δημόσιες άσεμνες προτάσεις προς την κα. Έριναλ, την κα. Ρεγγίνα, την κα. Πενταγιώτισα και εάν ενθυμούμαι καλά και στο νικ double vision, το οποίο εκ των υστέρων απεδείχθη αντρικό νικ.
Τιλρεμεγαλε!!!! Ποτε εκανα εγω τετοια πραγματα...μονο για την κυρα εισαγγελεα ειχα προσφερθει...
Η αλλη η μπορδοχα η ερι μεχρι και στα παγκακια ηρθε να κωλοτριφτει,αλλα εγω σεβαστηκα τον απολυτο βασιλοφρωνα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κ. συνάδελφε,
Εμένα δεν με θεωρεί γυναίκα . Είναι η δύναμη της αδράνειας  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τιλρεμεγαλε!!!! Ποτε εκανα εγω τετοια πραγματα...μονο για την κυρα εισαγγελεα ειχα προσφερθει...
Η αλλη η μπορδοχα η ερι μεχρι και στα παγκακια ηρθε να κωλοτριφτει,αλλα εγω σεβαστηκα τον απολυτο βασιλοφρωνα...
Σε υποστηρίζω και εσύ ξηγιέσαι βρώμικα και τρουμπιότικα. Με λές ότι σου τρίφτηκα στα παγκάκια επειδή έκατσα δίπλα σου να υποστηρίξω το νήμα σου. Αυτό είναι σκουλικιάρικη επίθεση εναντίον μου με σκοπό να με ρίξεις στα μάτια του βασιλόφρονα και να χαλάσει κ σκεση μου στο σαη αυτο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Να χυθει απλετο φως..να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο..δεν μπορεθ να σπιλωνεται η υπιληψη μου με τετοια ψευδη

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Γέρο, αυτογνωσία σημαίνει οριοθέτηση και γνώση του είναι και οδηγεί στην σεμνότητα γιατί ο εαυτός μας κατανοεί και συνειδητοποιεί την άγνοια μας .Σίγουρα δεν οδηγεί σε ατάκες τύπου η Μαριάννα είναι φυστικοβούτυρο γιατι εγώ ειμαι γαμήκουλας που γαμώ τρελά τεμάχια. Η ατάκα αυτή δείχνει έπαρση, κοιμισμένο εαυτό, προσηλωμένο στο τίποτα, άγνοια και . Οπότε αφού με την διανόηση δεν τα πας καλά άσε τις αυτογνωσίες στο ποποφ και πάμε παρακάτω..

Ούτε γέρος είμαι ούτε εσύ θα μου πεις τι είμαι και τι κάνω. Ως έπαρση το εκλαμβάνεις εσύ γιατί η ζωή σου πιθανότατα να περιορίζεται σε αυτά που γνωρίζεις και έχεις βιώσει μέχρι τώρα. Το ότι εσύ με προσδιορίζεις ως άτομο χωρίς να με ξέρεις δείχνει προκατάληψη και εμπάθεια.

Σαφώς θα πάμε παρακάτω με μαλακίες θα ασχολούμαστε?  :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Σε υποστηρίζω και εσύ ξηγιέσαι βρώμικα και τρουμπιότικα. Με λές ότι σου τρίφτηκα στα παγκάκια επειδή έκατσα δίπλα σου να υποστηρίξω το νήμα σου. Αυτό είναι σκουλικιάρικη επίθεση εναντίον μου με σκοπό να με ρίξεις στα μάτια του βασιλόφρονα και να χαλάσει κ σκεση μου στο σαη αυτο
Το ζητουμενο ειναι οτι εγω ουδεποποτε σου την επεσα οπως ισχυριζεται η γεροντοπουτσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom