erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Το τι εγινε στα παγκακια, καλυτερα να μην το σκαλιζετε, αμφοτεροι. Θα λερωθουν υποληψεις.
(Αν δεν κανω λαθος μετα τα παγκακια δεν ηταν που βγηκε η βρωμα περι μελατου;)

Το τι εγινε στα παγκακια, καλυτερα να μην το σκαλιζετε, αμφοτεροι. Θα λερωθουν υποληψεις.
(Αν δεν κανω λαθος μετα τα παγκακια δεν ηταν που βγηκε η βρωμα περι μελατου;)
Ραντεβού θανάτου είμαι κλεισμένη για δυο έτη. Και δεν έχω προσλάβει νεο γραμματέαΠαιδιά οι λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν βγάζουν πουθενά, αυτά, σύμφωνα με την παράδοση του μπου, μόνο με ραντεβού θανάτου λύνονται, πάρτε σειρά.
Τι γλωσσα μιλας ρε κεκροπα?Eri exour pristei ola apogisia einai tora
Στα παγκάκια ο ραοπαπι ήταν αδελφή όχι μελάτος. Το μελάτος το έβγαλε μόνος του μια μέρα που είχε κρίση συνείδησης
![]()
Ήταν μία συγκινητική κατάθεσις ψυχής του κ. raopau στον στενό κύκλο του νήματός μας, που προκάλεσε την αυθόρμητη ανταπόκριση και συμπαράσταση όλων μας [ π.χ. να πηδάμε εμείς την γκόμενά σου για να μην σου παραπονιέται επειδή εσύ είσαι μελάτος κλπ ].
Ναι βγαλτε με και αδερφη τωρα... :SΣτα παγκάκια ο ραοπαπι ήταν αδελφή όχι μελάτος. Το μελάτος το έβγαλε μόνος του μια μέρα που είχε κρίση συνείδησης
![]()
Δεν λες καλά που τον παντρέψαμε και ησυχάσαμε; Ποιος θα τον άκουγε αν δεν είχε την συμβία και την πεθερούλαΉταν μία συγκινητική κατάθεσις ψυχής του κ. raopau στον στενό κύκλο του νήματός μας, που προκάλεσε την αυθόρμητη ανταπόκριση και συμπαράσταση όλων μας [ π.χ. να πηδάμε εμείς την γκόμενά σου για να μην σου παραπονιέται επειδή εσύ είσαι μελάτος κλπ ].
Χονδρο, πολυ χονδρο, παρα πολυ χονδροΣτα παγκάκια ο ραοπαπι ήταν αδελφή όχι μελάτος. Το μελάτος το έβγαλε μόνος του μια μέρα που είχε κρίση συνείδησης
![]()
Ναι βγαλτε με και αδερφη τωρα... :S
κομπλεξικοι, ντιντηδες,καριολοπουστες...
Άσε με ρε ράο που πήγαμε στα παγκάκια και μου έπαιρνες συνέντευξηΝαι βγαλτε με και αδερφη τωρα... :S
Οχι και ντιντιδες. Κομπλεξικοι καριολοπουστες ναι, αλλα οχι και ντιντιδεςΝαι βγαλτε με και αδερφη τωρα... :S
Χονδρο, πολυ χονδρο, παρα πολυ χονδρο![]()
Εσυ τι μου παιρνες?Άσε με ρε ράο που πήγαμε στα παγκάκια και μου έπαιρνες συνέντευξη![]()
Οχι και ντιντιδες. Κομπλεξικοι καριολοπουστες ναι, αλλα οχι και ντιντιδες![]()
Παιδιά οι λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν βγάζουν πουθενά, αυτά, σύμφωνα με την παράδοση του μπου, μόνο με ραντεβού θανάτου λύνονται, πάρτε σειρά.
τοστερόνη, υποστηρίζοντας ότι οι καιροί "απαιτούν ιδεολογικούς μαχητές και όχι ντιντήδες". Ωστόσο, ντιντής δεν είναι θηλυπρεπής. Κακώς τους ταυτίζει το τραγούδι του Κραουνάκη - Μαρίνου "θα γίνει ντιγκιντάγκας, θα γίνει ένας ντιντής".
στα παγκάκια μόνο εγώ σε υποστήριζα και σου έβαζα φωτογραφίες με ξεβράκωτες...
(μπας και ξυπνήσει το μελάτο σου...)