blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.530
- Πόντοι
- 26.316
αυτιάγκουρα αυτιάγκουρα αλλα τα σαλια μεχρι το πατωμα .... . καλημερα σας![]()
Τεκνατζης ο θειοςΚαι εδώ με τα κορίτσια [!] στην θάλασσα!
![]()
Τεκνατζης ο θειος![]()
Εννοεις επι πληρωμη ?Άμα γνωρίζατε τι πηδάμε μαντάμ, το Μαριαννάκι το έχουμε για φυστικοβούτηρο...
Εννοεις επι πληρωμη ?
Με τους κ.κ. Vlandis & Popov στο γυμναστήριο!
http://[URL unfurl="true"]www.grimisuat.ch/data/images/accroches/2013/gym-vieux.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Νομίζω ότι η φωτογραφία σας αγαπητέ είναι πιστή αναπαράσταση της πραγματικότητας :kneel: :kneel: :kneel:
Για πες...μπορει να γινουμε κολλητοι εμειςΚαι όχι μόνο... τα επί πληρωμή είναι για την εμπειρία
Για πες...μπορει να γινουμε κολλητοι εμεις![]()
Νομίζω ότι η φωτογραφία σας αγαπητέ είναι πιστή αναπαράσταση της πραγματικότητας![]()
![]()
![]()
Για πες...μπορει να γινουμε κολλητοι εμεις![]()
σιγα μην της φερω και το ανιψακι μου..εναν πουτσο ειπαμε να ριξουμε,αν είναι να το γυρισουμε στο γκειμ μποϋ, γαμησε το... :S
Όλοι έχουμε από ένα χόμπυ... τι στον πούτσο θα έκανα άλλωστε σε ένα τέτοιο σαιτ? Κοντοβελονάκι?
Θέλω να σου πω ένα μυστικό. Έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων για να πηδήξουν διάφοροι την Μαριάννα που ισχυρίζονταν, ότι και εσύ, ότι πηδάνε θεάρες και μουνάρες. Και δεύτερον άντρας που κοκορεύεται για τις "μουνάρες" που πηδάει είναι αγάμητος και συνήθως βαθιά προβληματικός. Σε ευχαριστώΆμα γνωρίζατε τι πηδάμε μαντάμ, το Μαριαννάκι το έχουμε για φυστικοβούτηρο...