κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.940
- Πόντοι
- 19.795
Ειδες που το μυαλο σου παει στο κακο; Αφου μυριζει τις ψητουρες σε αποσταση 250 χιλιομετρωνγιατί? θα ερθει και ο αστατος?
Ειδες που το μυαλο σου παει στο κακο; Αφου μυριζει τις ψητουρες σε αποσταση 250 χιλιομετρωνγιατί? θα ερθει και ο αστατος?
Ο Λάκης μας
3 αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν όλες οι αναρχοάπλυτες της επικράτειας :
[size=20pt]1)[/size]
[size=20pt]2)[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.shaverspot.com/SilkE3170.jpg[/img[/URL]]
[size=20pt]3)[/size]
[img]http://efarmakeio.gr/image/cache/data/BRANDS/D/DR-SCHOLL/RASPES-LIMES/dr-scholl-hlektriki-lima-podiwn-wt-and-dry-600x600.jpg
Λάκη εσύ που ξέρεις από φασινα έλα να βοηθήσεις. Εκτός αν έχεις δουλειές σπίτι κ σε έχει χωσει η πεθερά
Αυτος ο εκμεταλευτης ο πουλης, που ειναι, λες να τσιμπουκωνει το σφιχτομουνικο;καλα με συγχωρεις
Αυτος ο εκμεταλευτης ο πουλης, που ειναι, λες να τσιμπουκωνει το σφιχτομουνικο;
τι μου τον θύμησες τωρα... :'(Αυτος ο εκμεταλευτης ο πουλης, που ειναι, λες να τσιμπουκωνει το σφιχτομουνικο;
Θα γινει λεει μουσουλμανος, (το σφιχτομουνικο ειναι χριστιανακι) για να μπορεσει να παντρευτει 5-6 απο δαυτες, οποτε μη περιμενεις για φιλη :Sσας εχει πει αν εχει καμια φιλη?
Του ειπα του καριολη να με κανει κουμπαρο και κανει το κοροιδο.τι μου τον θύμησες τωρα... :'(
την καταρα μου να χει
τι ηθελε ο γερος να γινει εκλεκτος?πληγωμενο μου αγόρι...
παντως φιλε κωλογερα τοσα νταλαβέρια εχουμε ανοιξει εδώ μεσα στο σαη και ακομα πουτσο δεν δωκαμε...τι σκατα μπουρδελα λεγεται το σαιτ, τα τρια αηδονάκια θα επρεπε να λεγεται.... :SΤου ειπα του καριολη να με κανει κουμπαρο και κανει το κοροιδο.
Σε αυτο δεν εχεις αδικο. Φαγαμε τα νιατα μας εδω μεσα, και χαιρι δεν ειδαμε. Περισσοτερες ελπιδες θα ειχαμε αν γραφαμε στο Κοσμοπολιτανπαντως φιλε κωλογερα τοσα νταλαβέρια εχουμε ανοιξει εδώ μεσα στο σαη και ακομα πουτσο δεν δωκαμε...τι σκατα μπουρδελα λεγεται το σαιτ, τα τρια αηδονάκια θα επρεπε να λεγεται.... :S
καλα εσυ εισαι γερος και ασχημος...με μενα είναι το παραξενο... :-Σε αυτο δεν εχεις αδικο. Φαγαμε τα νιατα μας εδω μεσα, και χαιρι δεν ειδαμε. Περισσοτερες ελπιδες θα ειχαμε αν γραφαμε στο Κοσμοπολιταν
μην μου βάζεις εμένα τελιτσες κ με απειλεις. Αυτά τα έκανε η Μαριάννα η λυκανθρωπος για όποιον παλιό θυμάται αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ ντόπα αααΑπό δουλειές , θα ξέρεις όσο και από αποτρίχωση.
Με καμιά γριά μάνα θα μένεις .........
ραο παπί εσύ επιλεγείς δεν είσαι της σαβούρας. Τι λες περίεργο ?καλα εσυ εισαι γερος και ασχημος...με μενα είναι το παραξενο... :-
όλο παράπονο είναι σαν μικρό παιδί. Γιατί τον λες γερό ?εσύ κάνα νεουφι είσαι σαμπως ?τι ηθελε ο γερος να γινει εκλεκτος?
Γι αυτο σου λεω. Τυπε 2 μετρα κουκλακι, αν εγραφες στο Κοσμοπολιταν θα γαμουσες αβερτα μουνακια.καλα εσυ εισαι γερος και ασχημος...με μενα είναι το παραξενο... :-
εγω νιος ειμαι απλως για τις αναγκες του νηματος εγινα παππουδιόλο παράπονο είναι σαν μικρό παιδί. Γιατί τον λες γερό ?εσύ κάνα νεουφι είσαι σαμπως ?
επελεξα την μαριαννα, με γειωσε η ιδια...επελεξα την κυρα εισαγγελεα, με γειωσες εσυ....επελεξα την προσφυγοπουλα, με γειωσε το πουλι...επελεξα κανα σχιστοματικο, με γειωσε ο κωλογερας....ετσι όπως το πατε, ολες αγαμητες θα μεινουνραο παπί εσύ επιλεγείς δεν είσαι της σαβούρας. Τι λες περίεργο ?
επελεξα την μαριαννα, με γειωσε η ιδια...επελεξα την κυρα εισαγγελεα, με γειωσες εσυ....επελεξα την προσφυγοπουλα, με γειωσε το πουλι...επελεξα κανα σχιστοματικο, με γειωσε ο κωλογερας....ετσι όπως το πατε, ολες αγαμητες θα μεινουν