Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (0 μέλη και 363 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Δεν πιστευω να μου κουβαλησεις καμια πατσαβουρα που να θελει παντρειες και τετοια?εγω θελω ξηγημενα πραματα,να της γαμησω το ταμτιριριμ και μετα με καργκο πισω στημ πατριδα της...
Α, εγω φιλε τετοια πραγματα δεν κανω. Θα κανουμε συμβολαιο 15ετους τουλαχιστον διαρκειας με ρητρα ελβετικου φραγκου. :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Τιλερεμεγαλε....εσυ θα μας κομπλαρεις σε λιγο...

Φιλε αν πας δυο τρεις δεκάδες σελιδες πισω θα δεις εχω ανεβασει τη φωτογραφια  μου

Μονο ετσι θα καταλάβεις

Αντε Γεια τωρα χαχαχχαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
Φιλε αν πας δυο τρεις δεκάδες σελιδες πισω θα δεις εχω ανεβασει τη φωτογραφια  μου

Μονο ετσι θα καταλάβεις

Αντε Γεια τωρα χαχαχχαχα
Παντως αν ειστε ομορφοσογο,να μας γνωρισεις καμια ανιψουλα σου τυπε  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
1.75 ειναι το πολυ ο ο τυπος και το παιζει ψηλος :jerking:

Είπε η δίμετρη καλλονή του βορρά, και μετά έβαλε σκαλοπατάκι για να φτάσει το νεροχύτη και να πλύνει τα πιάτα. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Σύνοψη βδομάδας

Ο Λάκης μας γαμαει με το κωλο 24/ωρο επί σειρά  ετών στο ενδιαφέρον η παντοφλα σύννεφο
Ο λαιφ χάθηκε κ νέο κανένα
Η Ρετσινα έχει αραιωσει την βλέπω όμως χαρούμενη
Ο ντοπα φεύγει Αγγλία κ προβοκαρει τους πάντες κ τσ πάντα χωρίς να κατάφερε κάνεις να μάθει κάτι ουσιαστικά γιαυτόν
Ο ερειζερ πάντα με τα κατάλληλα ποστ την κατάλληλη στιγμή
Ο μπραμπ χωρίς αυτοκίνητο τού την εχει βιδωσει δεν έχει όρεξη ούτε να μας την πει
Ο Δεύκα στο κόσμο του όπως πάντα μπαίνει πετάει μια φιλοσοφία η κάτι που έχει συζητηθεί με πμ κ του ξεφεύγει κ χάνεται
Ο Σαούλ ψάχνει άλλη κυπρια μιλφ γιατί βαρέθηκε
Ο άγιος μας γράφει γιατί δεν τον παίζαμε όπως ήθελε
Ο νηματοθέτης Βλου Βλου ποποφ νικ λένε τα γαμησια τους μεταξύ τους κ θεωρούν ότι έφτιαξαν αδελφοτητα
Η κασι χάθηκε γιατί είναι στον πλανήτη τζουμπιτερ για ανασκαφές
Ο Τομα κάνει ημερήσια ενημέρωση για γιουβετσι.
Ο βασιλοφρων στα παλατια του βάζει κωλους κ τους απολαμβάνει μαζί με κωλογερακι αποστασιοποιημενοι κ οιδυο από τα δρώμενα
Ο εξκαλιμπερ νέο φρούτο δείχνει νσ γνωρίζει πολλά κ νσ λέει λίγα
Ο μπαρόκ αγαπάει τη ρετσινα και με το χιούμορ του με κάνει κ γελω
Το νήμα παρακολουθούν πολλοί αλλά κάνουν ότι δεν το βλέπουν
Το νήμα παρακολουθούν άλλοι που γράφουν καμία κουβέντα δειλά
Το νήμα παρακολουθούν επίσης κ άλλοι που ξερω ποιοι είναι κ γιατί παρακολουθούν
Σπουδαία μέρα. Ανακάλυψα την Αμερική αχαχαχαχαχαχα

Μεταξύ των άλλων που λησμονησατε, λησμονήσατε (εντέχνως) και τον εαυτό σας. Ούτως πιτρέψτε μου να προσθέσω :

H Ερινάλ, όπως πάντα, χαριεντίζεται με όλους, και τους "παίζει", ή δεν τους "παίζει", ανάλογα με τα "φεγγάρια" της.   :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Μεταξύ των άλλων που λησμονησατε, λησμονήσατε (εντέχνως) και τον εαυτό σας. Ούτως πιτρέψτε μου να προσθέσω :

H Ερινάλ, όπως πάντα, χαριεντίζεται με όλους, και τους "παίζει", ή δεν τους "παίζει", ανάλογα με τα "φεγγάρια" της.   :)

Το ψήνεις για μαδομούνι Άγιε.  :coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
                                           :offtopic:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ (μη γελατε ρε μαλακισμενα)

Τις δυο τελευταιες βραδιες εχω παρασυρθει στη παγιδα του Τζελακη και αντιπαραθετομαι μαζι του, ενω  ειχα σαν αρχη μου να μην αντιπαραθετομαι με ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα.                                                                                                        (Πριν απο χρονια, στο νημα της Ταυλανδης ειχα ειρωνευθει ενα παληκαρι, επειδη μαθαινε Ταυλανδεζικα, ενω δεν εγραφε καλα τα Ελληνικα. Ετυχε ομως να βγουμε, σε κοινη παρεα με αλλα παιδια εκει στη Μπανγκοκ για διασκεδαση και τοτε καταλαβα τι μαλακια ειχα κανει, να ειρωνευτω ενα παιδι που δεν το ηξερα και που ηταν συμπαθεστατο και πολυ χαμηλων τονων. Απο τοτε λοιπον ειχα σαν αρχη μου να μην ξανααντιπαρατεθω με καποιον αν δεν τον γνωριζω προσωπικα και κυριως να μην χαρακτηριζω ανθρωπους αλλα μονο τις πραξεις τους.)
Εδω και δυο βραδιες ομως, βρισκομαι αντιμετωπος με την ασχημια και την κακογουστια του συγκεκριμενου ατομου, το οποιο θεωρω βεβαια οτι εχει καποια σοβαρα βιοματικα προβληματα που εκφραζονται με αυτη τη συμπεριφορα.
Θεωρουσα το νημα των παπουληδων, μια παρεα απο ατομα με αυτοσαρκαστικο κυριως χιουμορ, που μαζευομασταν για να κανουμε την πλακα μας, ανεξαρτητως πολιτικων και ιδεολογικων πεποιθησεων.
Τα τελευταια ομως βραδια εκτος απο τις λεκτικες ασχημιες, (τις οποιες αν θες διαβαζεις, αν δεν θες πας παρακατω) αρχισαν να μπαινουν και φωτογραφιες που προσβαλουν αν μη τι αλλο την αισθητικη μου. Μια σελφι π.χ. μιας χεσμενης πουτσας μεσα σε μια χεσμενη κωλοτρυπιδα (δεν ξερω τι απο τα δυο ανηκε σε αυτον που τα ποσταρισε, κατα τις συνηθειες του, πιθανον, να πηγε να χεσει κανενα ταφο και τον πετυχε κανενας συγγενης του πεθαμενου; δεν ξερω), κατι αποξηραμενα ποδια και ποιος ξερει τι αλλο θα προκυψει απο την αρρωστημενη νοοτροπια αυτου που τα ποσταρει.
Εκανα λοιπον την μαλακια και αρχισα να αντιπαραθετομαι και να χαρακτηριζω τον συγκεκριμενο, ενω ξερω οτι δεν φταιει αυτος, αλλα οι βιωματικες καταστασεις που εχει ζησει και τον εχουν κανει αυτο που ειναι. Μεγα λαθος και ζηταω συγγνωμη. Αυτο βεβαια δεν αναιρει την οποια συναντηση οπου και οταν θελει ο τυπος, για να δωθουν εξηγησεις και λυσεις με οποιο τροπο διαλεξει αυτος,εκτος απο τη μεσολαβηση τριτων και τη χρηση αλλων μεσων.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316
                                          ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ (μη γελατε ρε μαλακισμενα)

Κανείς δεν γελά.
Ουδείς επίσης αμφέβαλε ή αμφιβάλλει για την ποιότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας.
Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Όλοι μας, κατά καιρούς, εμπλεκόμαστε σε τέτοιες 'αντιδικίες'. Τις προσπερνάμε και συνεχίζουμε.
Είπαμε ότι είμαστε μία γροθιά εδώ μέσα και προχωράμε ενωμένοι.
Κατά την γνώμη μου πάντως δεν υπάρχει λόγος να επιζητείτε συναντήσεις εκτός σάϊτ για εξηγήσεις [ με ό,τι αυτό συνεπάγεται ]. Μην παρασύρεστε σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχετε κανένα λόγο να κατεβείτε χαμηλά!  ;)
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Κανείς δεν γελά.
Ουδείς επίσης αμφέβαλε ή αμφιβάλλει για την ποιότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας.
Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε. Όλοι μας, κατά καιρούς, εμπλεκόμαστε σε τέτοιες 'αντιδικίες'. Τις προσπερνάμε και συνεχίζουμε.
Είπαμε ότι είμαστε μία γροθιά εδώ μέσα και προχωράμε ενωμένοι.
Κατά την γνώμη μου πάντως δεν υπάρχει λόγος να επιζητείτε συναντήσεις εκτός σάϊτ για εξηγήσεις [ με ό,τι αυτό συνεπάγεται ]. Μην παρασύρεστε σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχετε κανένα λόγο να κατεβείτε χαμηλά!  ;)
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Απλως, πιστευω οτι μια συναντηση μαζι μου, δεν νομιζω οτι θα ηταν δυνατον να ειχε βιαια καταληξη. Αλλα ακομα και αν οδηγειτο σε τετοιο επιπεδο, ε, δεν ειμαστε και τιποτα παιδακια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

H Ερινάλ, όπως πάντα, χαριεντίζεται με όλους, και τους "παίζει", ή δεν τους "παίζει", ανάλογα με τα "φεγγάρια" της.   :)
πληγωμενο μου αγόρι...  :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316
Απλως, πιστευω οτι μια συναντηση μαζι μου, δεν νομιζω οτι θα ηταν δυνατον να ειχε βιαια καταληξη. Αλλα ακομα και αν οδηγειτο σε τετοιο επιπεδο, ε, δεν ειμαστε και τιποτα παιδακια.

Όχι δεν είμαστε παιδάκια και γι΄ αυτό ακριβώς δεν επιζητούμε τέτοιες συναντήσεις. Ο αντρισμός μας δεν κρίνεται σ΄ αυτές τις συναντήσεις. Κάποτε και δηλαδή τον προηγούμενο αιώνα είχα εκπαιδευθεί, αρκετά καλά, στην μάχη σώμα με σώμα. Πιστέψτε με ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα την εκπαίδευσή μου αυτή αν και είχα ή θα μπορούσα να έχω ευκαιρίες. Αρκεί η γνώση ότι μπορείς και στη συνέχεια προσπερνάς την φάση και φεύγεις.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Κατά τα λοιπά μην δίνετε έκταση παραπάνω από αυτή που του αρμόζει.
Εδώ έχουμε θέματα να λύσουμε, όπως π.χ. να συμπαρασταθούμε στον κ. raopau για το μελάτο του κλπ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν έρθει σε συνάντηση θα γίνω δεξιά αχαχαχαχαχαχα μη πω βασιλικια να χαρεί κ ο σύζυγος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι δεν είμαστε παιδάκια και γι΄ αυτό ακριβώς δεν επιζητούμε τέτοιες συναντήσεις. Ο αντρισμός μας δεν κρίνεται σ΄ αυτές τις συναντήσεις. Κάποτε και δηλαδή τον προηγούμενο αιώνα είχα εκπαιδευθεί, αρκετά καλά, στην μάχη σώμα με σώμα. Πιστέψτε με ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα την εκπαίδευσή μου αυτή αν και είχα ή θα μπορούσα να έχω ευκαιρίες. Αρκεί η γνώση ότι μπορείς και στη συνέχεια προσπερνάς την φάση και φεύγεις.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Κατά τα λοιπά μην δίνετε έκταση παραπάνω από αυτή που του αρμόζει.
Εδώ έχουμε θέματα να λύσουμε, όπως π.χ. να συμπαρασταθούμε στον κ. raopau για το μελάτο του κλπ
ο ραοπαπι είναι ντερεκι αχαχαχαχαχαχα το ανέκδοτο της μέρας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
αν έρθει σε συνάντηση θα γίνω δεξιά αχαχαχαχαχαχα μη πω βασιλικια να χαρεί κ ο σύζυγος
Το ποιηματακι, απαντηση στο δικο σας, αφιερωμενο στο συζυγο, δεν το σχολιασατε.
Αντιθετως ειδα οτι ο συζυγος σταματησε τα ποσταρισματα οπισθιων :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom