ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ (μη γελατε ρε μαλακισμενα)
Τις δυο τελευταιες βραδιες εχω παρασυρθει στη παγιδα του Τζελακη και αντιπαραθετομαι μαζι του, ενω ειχα σαν αρχη μου να μην αντιπαραθετομαι με ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα. (Πριν απο χρονια, στο νημα της Ταυλανδης ειχα ειρωνευθει ενα παληκαρι, επειδη μαθαινε Ταυλανδεζικα, ενω δεν εγραφε καλα τα Ελληνικα. Ετυχε ομως να βγουμε, σε κοινη παρεα με αλλα παιδια εκει στη Μπανγκοκ για διασκεδαση και τοτε καταλαβα τι μαλακια ειχα κανει, να ειρωνευτω ενα παιδι που δεν το ηξερα και που ηταν συμπαθεστατο και πολυ χαμηλων τονων. Απο τοτε λοιπον ειχα σαν αρχη μου να μην ξανααντιπαρατεθω με καποιον αν δεν τον γνωριζω προσωπικα και κυριως να μην χαρακτηριζω ανθρωπους αλλα μονο τις πραξεις τους.)
Εδω και δυο βραδιες ομως, βρισκομαι αντιμετωπος με την ασχημια και την κακογουστια του συγκεκριμενου ατομου, το οποιο θεωρω βεβαια οτι εχει καποια σοβαρα βιοματικα προβληματα που εκφραζονται με αυτη τη συμπεριφορα.
Θεωρουσα το νημα των παπουληδων, μια παρεα απο ατομα με αυτοσαρκαστικο κυριως χιουμορ, που μαζευομασταν για να κανουμε την πλακα μας, ανεξαρτητως πολιτικων και ιδεολογικων πεποιθησεων.
Τα τελευταια ομως βραδια εκτος απο τις λεκτικες ασχημιες, (τις οποιες αν θες διαβαζεις, αν δεν θες πας παρακατω) αρχισαν να μπαινουν και φωτογραφιες που προσβαλουν αν μη τι αλλο την αισθητικη μου. Μια σελφι π.χ. μιας χεσμενης πουτσας μεσα σε μια χεσμενη κωλοτρυπιδα (δεν ξερω τι απο τα δυο ανηκε σε αυτον που τα ποσταρισε, κατα τις συνηθειες του, πιθανον, να πηγε να χεσει κανενα ταφο και τον πετυχε κανενας συγγενης του πεθαμενου; δεν ξερω), κατι αποξηραμενα ποδια και ποιος ξερει τι αλλο θα προκυψει απο την αρρωστημενη νοοτροπια αυτου που τα ποσταρει.
Εκανα λοιπον την μαλακια και αρχισα να αντιπαραθετομαι και να χαρακτηριζω τον συγκεκριμενο, ενω ξερω οτι δεν φταιει αυτος, αλλα οι βιωματικες καταστασεις που εχει ζησει και τον εχουν κανει αυτο που ειναι. Μεγα λαθος και ζηταω συγγνωμη. Αυτο βεβαια δεν αναιρει την οποια συναντηση οπου και οταν θελει ο τυπος, για να δωθουν εξηγησεις και λυσεις με οποιο τροπο διαλεξει αυτος,εκτος απο τη μεσολαβηση τριτων και τη χρηση αλλων μεσων.