erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλά κ εσυ κολλησες. Μια φορά του έτυχε του ανθρώπου.Αγαπάμε τον κ. raopau.
Έχει θέμα με το ... ;). Του στεκόμεθα ως αδελφοί για να το ξεχνάει!
καλά κ εσυ κολλησες. Μια φορά του έτυχε του ανθρώπου.Αγαπάμε τον κ. raopau.
Η αγαπη μας ειναι δεδομενη. Αυτο δεν το συζηταμε καθολουΑγαπάμε τον κ. raopau.
Το ποιηματακι, απαντηση στο δικο σας, αφιερωμενο στο συζυγο, δεν το σχολιασατε.
Αντιθετως ειδα οτι ο συζυγος σταματησε τα ποσταρισματα οπισθιων
Η αγαπη μας ειναι δεδομενη. Αυτο δεν το συζηταμε καθολου
του έκανα σκηνή. Έσπασα όλη τη κουζίνα. Μετά τον έκανα σεξ μέχρι που δεν τον κρατούσαν τα πόδια του κ μετά τον ποτισα για να ομολογησει αιώνια πίστη.οταν ξύπνησε βέβαια σήμερα μου είπε ότι θα ξαναβάλει κωλους αλλά εγώ το καθήκον μου ως τσουλι το έκανα αχαχαχαχαχαχαΤο ποιηματακι, απαντηση στο δικο σας, αφιερωμενο στο συζυγο, δεν το σχολιασατε.
Αντιθετως ειδα οτι ο συζυγος σταματησε τα ποσταρισματα οπισθιων
όταν λες ελεύθερα εννοείς να βάζει κ το εσωτερικό του μουνιου ?αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχΛέτε να οργανώσουμε συμπαράσταση και προς τον κ. Βασιλόφρονα για να σπάσει τα δεσμά της καταπίεσης και να εκφράζεται ελεύθερα;
Ετσι θελει ο πουστης. Αγριο σεξ μεχρι εξαντλησης. Να μην μπορει να παρει τα δαχτυλα του (πανω στο πληκτρολογιο και να ποσταρει κωλους)του έκανα σκηνή. Έσπασα όλη τη κουζίνα. Μετά τον έκανα σεξ μέχρι που δεν τον κρατούσαν τα πόδια του κ μετά τον ποτισα για να ομολογησει αιώνια πίστη.οταν ξύπνησε βέβαια σήμερα μου είπε ότι θα ξαναβάλει κωλους αλλά εγώ το καθήκον μου ως τσουλι το έκανα αχαχαχαχαχαχα
Υγ.δεν το είδα θα το δω κάποια στιγμή κ θα απαντήσω
είναι γνωστά γουρούνια βρωμικα στην περιοχή του.. Μη μιλήσωΚατα βαθος αλλα και κατα πλατος, εγω πιστευω οτι ο κυριος Ραοπαο, ειναι τοσο μελατος, οσο Κυπρια ειναι η γκομενα του Σαουλ.
Απλως πουλαει μελοδραμα, μπας και του συμπαρασταθει καμμια απο το σαιτ, και θελει να τον βοηθησει να λυσει το προβλημα του
μην ακούσεις σεξ εσύΕτσι θελει ο πουστης. Αγριο σεξ μεχρι εξαντλησης. Να μην μπορει να παρει τα δαχτυλα του (πανω στο πληκτρολογιο και να ποσταρει κωλους)
πες τα ρε κοριτσαρα μου ομορφη..να αγιασει το στομα σου :-* :-* :-* :-*καλά κ εσυ κολλησες. Μια φορά του έτυχε του ανθρώπου.
Ακουω αυτη τη λεξη επανειλλημενως, κατι μου θυμιζει, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι;μην ακούσεις σεξ εσύ
Ακουω αυτη τη λεξη επανειλλημενως, κατι μου θυμιζει, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι;
Ρεπες τα ρε κοριτσαρα μου ομορφη..να αγιασει το στομα σου :-* :-* :-* :-*
υ.γ καλα μιλαμε υπαρχει τεράστιος φθονος στον κοσμο...κραζεις, θαυμαζεις
Με ποιες; Εχεις τιποτα καλες;κωλογερος
πότε θα βρεθουμε να δωσουμε μαχη σωμα με σωμα?
[size=5pt]στου Τέλη ε[/size]
Με ποιες; Εχεις τιποτα καλες;
καλα με συγχωρειςΡεκαριοληφιλαρακο, τοσα καλα λογια λεω για σενα, θες και να σου φερω καιπατσαβουραπιπινι σχιστοματικο απο Ασια. Δεν ειπες μια φορα να κερασεις κατι.
πες τα ρε κοριτσαρα μου ομορφη..να αγιασει το στομα σου :-* :-* :-* :-*
υ.γ καλα μιλαμε υπαρχει τεράστιος φθονος στον κοσμο...κραζεις, θαυμαζεις
Καλα, ουτε μυρωδια δεν θα προλαβουμε.τις καλυτερες,
πανσετες
Καλα, ουτε μυρωδια δεν θα προλαβουμε.