blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ε τότε τι του λες ?
Η ανάρτηση είναι σύμφωνη με αυτά που ήδη του είπα σε π.μ.
Ε τότε τι του λες ?
Η ανάρτηση είναι σύμφωνη με αυτά που ήδη του είπα σε π.μ.
βγάλε τα πμ
"εγω κοσμακοστακι μου στα ειπα ολα με πμ και οτι σου ειπα ειναι ετσι ακριβως αλλα υπαρχουν και αλλα που εχουν ειπωθει και ξέρω οτι ξέρεις και θα τα συζητήσουμε" .
Υ.Γ παιδιά γενικώς άσχετα αν ποστάρω στον κοσμακοστακι, αυτό το μυστικοπαθές που συζητάτε και μετα πετάτε διάφορα όξω στο μειν που εμεις δεν καταλαβαίνουμε γιατι δεν υπήρξαμε στην κουβενδα είναι λιγάκι μαλακία για τους άλλους. Σας το λέγω δηλαδή γιατι το κάνετε συνέχεια και ειναι εκνευριστικό και κουτό. Αυτά.
"εγω κοσμακοστακι μου στα ειπα ολα με πμ και οτι σου ειπα ειναι ετσι ακριβως αλλα υπαρχουν και αλλα που εχουν ειπωθει και ξέρω οτι ξέρεις και θα τα συζητήσουμε" .
Υ.Γ παιδιά γενικώς άσχετα αν ποστάρω στον κοσμακοστακι, αυτό το μυστικοπαθές που συζητάτε και μετα πετάτε διάφορα όξω στο μειν που εμεις δεν καταλαβαίνουμε γιατι δεν υπήρξαμε στην κουβενδα είναι λιγάκι μαλακία για τους άλλους. Σας το λέγω δηλαδή γιατι το κάνετε συνέχεια και ειναι εκνευριστικό και κουτό. Αυτά.
Κι ομως, πιθανως να υπαρχει καποια εξηγηση πισω απ οτιδηποτε κρυβεται.
χασικλου απλυτη
Ορθά ομιλείς.
Έχετε δίκιο αλλά μας αδικείτε όταν λέτε ότι το κάνουμε συνέχεια.
Υπήρξε μία κρίση στα υπόγεια του νήματος, η οποία απαιτούσε την συνεργασία μελών για την επίλυσή της. Το θέμα πήρε την κατεύθυνσή του και σεις μένετε με την κακία σας να μας αδικείτε...
Αγαπητέ Μπλιζ η δική μου αίσθηση είναι ότι το υπογειο τμήμα έχει ξεπεράσει τις διπλάσιες σελίδες από το μειν.
Επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Μετανοειτε
Αγαπητέ Μπλιζ η δική μου αίσθηση είναι ότι το υπογειο τμήμα έχει ξεπεράσει τις διπλάσιες σελίδες από το μειν.
Πως κάνεις έτσι ενα μπακλαβά πήγε να φάει ...Όποιος δεν μπορεί να σωθεί από τους ανθρώπους, ψάχνει αλλού την λύση ...