Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
images

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

"εγω κοσμακοστακι μου στα ειπα ολα με πμ και οτι σου ειπα ειναι ετσι ακριβως αλλα υπαρχουν και αλλα που εχουν ειπωθει και ξέρω οτι ξέρεις και θα τα συζητήσουμε" .
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ παιδιά γενικώς άσχετα αν ποστάρω στον κοσμακοστακι, αυτό το μυστικοπαθές που συζητάτε και μετα πετάτε διάφορα όξω στο μειν που εμεις δεν καταλαβαίνουμε γιατι δεν υπήρξαμε στην κουβενδα είναι λιγάκι μαλακία για τους άλλους. Σας το λέγω δηλαδή γιατι το κάνετε συνέχεια και ειναι εκνευριστικό και κουτό. Αυτά.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
"εγω κοσμακοστακι μου στα ειπα ολα με πμ και οτι σου ειπα ειναι ετσι ακριβως αλλα υπαρχουν και αλλα που εχουν ειπωθει και ξέρω οτι ξέρεις και θα τα συζητήσουμε" .

Υ.Γ παιδιά γενικώς άσχετα αν ποστάρω στον κοσμακοστακι, αυτό το μυστικοπαθές που συζητάτε και μετα πετάτε διάφορα όξω στο μειν που εμεις δεν καταλαβαίνουμε γιατι δεν υπήρξαμε στην κουβενδα είναι λιγάκι μαλακία για τους άλλους. Σας το λέγω δηλαδή γιατι το κάνετε συνέχεια και ειναι εκνευριστικό και κουτό. Αυτά.

Συμφωνώ  κυρία ! 

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Έχετε δίκιο αλλά μας αδικείτε όταν λέτε ότι το κάνουμε συνέχεια.
Υπήρξε μία κρίση στα υπόγεια του νήματος, η οποία απαιτούσε την συνεργασία μελών για την επίλυσή της. Το θέμα πήρε την κατεύθυνσή του και σεις μένετε με την κακία σας να μας αδικείτε...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
Κι ομως, πιθανως να υπαρχει καποια εξηγηση πισω απ οτιδηποτε κρυβεται.

Στα πάντα  μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση (έστω  και μη "λογική") . Άλλωστε οι άνθρωποι έχουν την τάση να σπεύδουν να εξηγήσουν τα πάντα. Το θέμα παραμένει το κατά πόσο την δεχόμεθα ως εξήγηση ή όχι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Ορθά ομιλείς.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έχετε δίκιο αλλά μας αδικείτε όταν λέτε ότι το κάνουμε συνέχεια.
Υπήρξε μία κρίση στα υπόγεια του νήματος, η οποία απαιτούσε την συνεργασία μελών για την επίλυσή της. Το θέμα πήρε την κατεύθυνσή του και σεις μένετε με την κακία σας να μας αδικείτε...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αγαπητέ Μπλιζ η δική μου αίσθηση είναι ότι το υπογειο τμήμα έχει  ξεπεράσει τις διπλάσιες σελίδες από το μειν.  :hi:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Αγαπητέ Μπλιζ η δική μου αίσθηση είναι ότι το υπογειο τμήμα έχει  ξεπεράσει τις διπλάσιες σελίδες από το μειν.  :hi:

Ντροπή  σου  :2funny:  επειδή  στέλνουμε  μερικά  πμ μεταξύ  μας  !  εσύ δεν  εχεις  συμμετάσχει  καθόλου ? 

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης

marinakis-agio-oros1.jpg

Μετανοειτε  :priest: :priest: :priest: :priest:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467

Κυρίως, κουτό, αν όχι, κουτοπόνηρο,  προκειμένου να καλλιεργηθούν εντυπώσεις.  :)

Ανταλλάσουν μεταξύ τους πλήθος τηλεφωνημάτων κάθε ημέρα. Θα ημπορούσαν άνετα λοιπόν να το επιλύσουν, χωρίς καν να λάβουμε γνώση ότι υφίσταται θέμα προς επίλυση.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι