NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Εκλαμβάνουμε την αδημοσίευτη αυτή φωτογραφία της εργαζομένης ως δώρο για τις 10000 σελίδες του νήματος!
ως καταρα να το εκλάβετε
Εκλαμβάνουμε την αδημοσίευτη αυτή φωτογραφία της εργαζομένης ως δώρο για τις 10000 σελίδες του νήματος!
Θα λειψω κανενα μισαωρο. Κοιταχτε να ξεπερασετε τις 10000 σελιδες, μη γαμ@@@σω κανεναν εδω μεσα
Αυτός την έκανε ζάφτι αυτήν. Σεις;
ως καταρα να το εκλάβετε
σκουριακωλογαυρεπουγαμαςπαλι?
Ρε φίλε, στη ζωή παίρνεις αυτό που σου αξιζει. Πολλες φορές η θεά τύχη? Ο θεός αν νομιζεις ότι υπαρχει? σου δίνουν κάποια πράγματα που δεν σου αξιζουν.... Δώρο........ και εκει κρίνεται η ικανότητα ενός άντρα, αν μπορει και είναι ικανός να το κρατήσει.
Εγώ δεν είμαι και μου αξίζει.... αυτό
Ρε φίλε, στη ζωή παίρνεις αυτό που σου αξιζει. Πολλες φορές η θεά τύχη? Ο θεός αν νομιζεις ότι υπαρχει? σου δίνουν κάποια πράγματα που δεν σου αξιζουν.... Δώρο........ και εκει κρίνεται η ικανότητα ενός άντρα, αν μπορει και είναι ικανός να το κρατήσει.
δεν αντελήφθην καλως
τι θελει το μωρο μου εδώ
εμενα προχθες μου ορκιστηκε ότι θα μου είναι αιωνια πιστή ...
Πριν από προχθές όμως; ;)
Ο νικολας ειναι ο μπαμπας?an einai η τζουλιετ την ειχα παρει πριν κατι χρονια κ ειχε ερπη στα χειλια της
μετα νομιζω εκανε κ παιδακι κ ειχε σταματησει
ε ναι δεν ειχε γνωρισει τα ψυχικα μου χαρισματα
αλλα τωρα που με γνωρισε δε με αλαζει με κανενα ..εχω και τη σχετικη δηλωση δεοντως υπογεγραμενη
Στη ζωη παιρνεις αυτο που σου αξίζει.
Ο τελευταίος άνθρωπος (πριν απο εσενα ) που μου το ειπε αυτο ειναι καποιος πουθ γνωριζει πολυ καλα ο φιλος μπλιζ. (κοινος φιλος) . Μου το ειπε σε μια πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου. (καταθεση ψυχης χαχαχαχα) Μου το ειπε μαλιστα σαν απειλη θα έλεγα... ενδιαφερουσα αποψη πραγματι. Αληθεια την πιστευεις;
τελικα ή εισαι πολύ κακός ή προσπαθεις να μου καταστρεψεις το image ή με ζηλευεις ..διαλέγεις και περνεις
Τίποτε από όλα αυτά.
Απλά για την συγκεκριμένη γνωρίζω περισσότερα και είναι όλα απόρρητα!
χρονια πολλα στο μελος που σημερα εχει γενεθλεια
ότι επιθυμει
υπαγω