κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
Τυπε, κοιτα να σου δωσει κουλουρι πριν το γαμο, γιατι μετα το εχασεςαφου σου λεω θα την παντρευτω ρε μεγαλε, τι δεν καταλαβαίνεις...
Τυπε, κοιτα να σου δωσει κουλουρι πριν το γαμο, γιατι μετα το εχασεςαφου σου λεω θα την παντρευτω ρε μεγαλε, τι δεν καταλαβαίνεις...
στο γάμο σου θα έρθουμε με το βασιλοφρωνα και θα φερουμε δωρο βασιλικον : δεκα ταρανδους! θα σας τιμησουμεαφου σου λεω θα την παντρευτω ρε μεγαλε, τι δεν καταλαβαίνεις...
γιατι λες να μην με παιρνουν στα σοβαρα οι μιλφαρες? :-
με την ευχη μου και βιο ανθοσπαρτο,δεν μου απαντας ομωςαφου σου λεω θα την παντρευτω ρε μεγαλε, τι δεν καταλαβαίνεις...
Με το μαλακο το παιδι γιατι ειναι ευαισθητοθα καμω οτι μου πειθ
καμω διαιτα να γινω θεαρα . ελπιζω μεχρι το ετος 2050 να τα εχω καταφερειeri ti tha fas
Ποιος; Ο μελάτος;
ενταξειμε την ευχη μου και βιο ανθοσπαρτο,δεν μου απαντας ομως
Με το μαλακο το παιδι γιατι ειναι ευαισθητο
α δεν ξερω η επιστημη κανει θαυματα σημερα ...
αυριο μπορει να σου βγει "σφιχτός " και θα ψάχνεσαι ...
με την ευχη μου και βιο ανθοσπαρτο,δεν μου απαντας ομως
Με το [size=20pt]μαλακο[/size] το παιδι γιατι ειναι ευαισθητο
Στο εχω ξαναπει. Ο μονος τροπος για να φαινεσαι αδυνατη και πιο ομορφη, ειναι να κανεις κολλητη μια πιο χοντρη και πιο ασχημη απο εσενακαμω διαιτα να γινω θεαρα . ελπιζω μεχρι το ετος 2050 να τα εχω καταφερει
Καθ΄ ομολογίαν δική του, η επιστήμη έχει σηκώσει πλέον τα χέρια ... :'(
Κανω διορθωση
Στο εχω ξαναπει. Ο μονος τροπος για να φαινεσαι αδυνατη και πιο ομορφη, ειναι να κανεις κολλητη μια πιο χοντρη και πιο ασχημη απο εσενα
Υπαρχει λυση ..ακτινα ποδξλατου δεμενη με tire up ..πανω στο μελατο
οικονομικη και θαυματουργη λυση
παπαριε. οι φιλες μου ειναι κουκλαρες και το φχαριστιεμαι δεν εχω τετοια προβληματα και ουτε θα αποκτησω στα γεραματαΣτο εχω ξαναπει. Ο μονος τροπος για να φαινεσαι αδυνατη και πιο ομορφη, ειναι να κανεις κολλητη μια πιο χοντρη και πιο ασχημη απο εσενα
παπαριε. οι φιλες μου ειναι κουκλαρες και το φχαριστιεμαι δεν εχω τετοια προβληματα και ουτε θα αποκτησω στα γεραματα
μολις σαβουρωσα!