Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
πρεπει να ξερετε κυριε οτι εχω κορμι θανατηφορο!!!  :tickedoff:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.181
Πόντοι
25.467

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Όντως!

Με την ποσότητα του μεθανίου που υπάρχει στο γαστρεντερικό σας, άνετα ξεκληρίζετε μια διμοιρία...

Μπα παναθεμα σε ! και σε ειπα να ειδοπιας οταν μπαινεις! σκιαχτηκα παλιοσκατιαρη!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Όντως!

Με την ποσότητα του μεθανίου που υπάρχει στο γαστρεντερικό σας, άνετα ξεκληρίζετε μια διμοιρία...
Μπα παναθεμα σε ! και σε ειπα να ειδοπιας οταν μπαινεις! σκιαχτηκα παλιοσκατιαρη!

Ένας παππούς 82 χρονών, πρόσφατα χήρος λέει να πάει στη Μύκονο για να δει επιτέλους τί γίνεται σε αυτό το νησί.

Κλείνει δωμάτιο για 4 μέρες, λοιπόν, και πάει…

Ρωτάει στο ξενοδοχείο πού γίνεται ο τρελός χαμός στο νησί και του λένε «Στο Super Paradise φυσικά»…

Έτσι κούτσα-κούτσα πάει στην παραλία… και θολώνει!!! Κορμιά να λιάζονται…να χορεύουν, να γίνεται της τρελής…

Κάθεται σε μια μεριά, ώσπου περνά μια γκομενάρα από μπροστά του και του παππού του σηκώνεται!!!

«Με φώναξες παππού;» ρωτάει η κοπέλα!!!

«Όχι κοπέλα μου!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, η κοπελιά είναι από πάνω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!

Τρελαίνεται ο παππούς… Έχει πάθει την πλάκα του…, είναι μες την τρελή χαρά!!!

Μετά από καμιά ώρα του έρχεται να κλάσει!!! Γυρίζει να κλάσει, λοιπόν, και ένας νταβραντισμένος και του λέει «Με φώναξες παππού;»

«Όχι αγόρι μου!!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, ο μάγκας είναι από πίσω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!

Ο παππούς είναι να πέσει να πεθάνει!!!

Σοκαρισμένος πάει πίσω στο ξενοδοχείο έντρομος… Ζητάει τον λογαριασμό για να φύγει αμέσως!!!

Τον ρωτάει, λοιπόν, η receptionist γιατί θέλει να φύγει, και γυρνάει ο παππούς και της λέει:

«Κοίτα κορίτσι μου, εμένα μου σηκώνεται σπάνια…, αλλά κλάνω πενήντα φορές την ημέρα!!!»

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
μου αρεσει το χιουμορ του

καλα ! ας το μαθει ο Βασιλικος - που δεν τα σηκωνει αυτα - και θα σε πω μετα τι θα σε αρεσει! το βρηκαμε τωρα ! ..... εχει ωραιο χιουμορ! πες την αληθεια!! .......τον ποθας?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom