blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
ελα ρε τυπε...που παει και κοιμαται με τις εργαζόμενες ο μπαρμπας... :S :S :S
αυτές είναι οι πραγματικες τιμημενες
Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
ραοπαπι τον μπλιζ τον χαιρετανε εγκαρδιως ομως κατι μιλφαρες στο δικαστικον μεγαρον. φοβουμαι οτι εχει πιο πολλες επιτυχιες απο εσενα που εισαι και κουκλακιελα ρε τυπε...που παει και κοιμαται με τις εργαζόμενες ο μπαρμπας... :S :S :S
μου τα εχει πριξει με τον βασιλέα. θελει να τον βαλει στο καθιστικο :o
πραγματι, στις μιλφαρες υστερω... :'(ραοπαπι τον μπλιζ τον χαιρετανε εγκαρδιως ομως κατι μιλφαρες στο δικαστικον μεγαρον. φοβουμαι οτι εχει πιο πολλες επιτυχιες απο εσενα που εισαι και κουκλακι
οχι καποια με μολοτοφ θα ητο ευεργετικη για την υγεια μουΔηλαδή προτιμάτε μία τέτοια κορνίζα;
οχι καποια με μολοτοφ θα ητο ευεργετικη για την υγεια μου
κατιρε συ παοδεπαο!?......τι κανει η πεθερα σου!?
καλα του μπλιζ δεν του αρεσουν αι μικραι αν του αρεσαν θα γινοταν προσκυνημα μην νομιζεις. μαλλον τον κυνηγανε επειδη εχει αναπτυξει πολυπλοκες ψυχολογικες μεθοδους για να τις ριξει οπως αυτη .. "του υπνου " και καλα..πραγματι, στις μιλφαρες υστερω... :'(
αν εξαιρέσεις 2-3 κομματια που εφαγα, οι μιλφαρες για καποιον περιεργο τροπο δεν με παιρνουν στα σοβαρα και δεν μου κάθονται...περιεργα πραματα... :-
ρε συ παοδεπαο!?......τι κανει η πεθερα σου!?
ραοπαπι τον μπλιζ τον χαιρετανε εγκαρδιως ομως κατι μιλφαρες στο δικαστικον μεγαρον. φοβουμαι οτι εχει πιο πολλες επιτυχιες απο εσενα που εισαι και κουκλακι
Δηλαδη να καταλαβω τωρα τι μου γινεται
Πειράζεται τον φιλτατατο κο Blizardeye
A δεν θα τα παμε καλα
Έμαθε ότι είναι 'μελάτος' και βάζει λόγια στη νύφη ...
μαλλον θα τον βλεπουν ετσι κοτσονατος που είναι και θα πηγαινουν να τον αρμεξουν τον μπαρμπα να βγαλουν κανα χαρτζιλικι...καλα του μπλιζ δεν του αρεσουν αι μικραι αν του αρεσαν θα γινοταν προσκυνημα μην νομιζεις. μαλλον τον κυνηγανε επειδη εχει αναπτυξει πολυπλοκες ψυχολογικες μεθοδους για να τις ριξει οπως αυτη .. "του υπνου " και καλα..
μαλλον θα τον βλεπουν ετσι κοτσονατος που είναι και θα πηγαινουν να τον αρμεξουν τον μπαρμπα να βγαλουν κανα χαρτζιλικι...
ενώ αντιθέτως στον κωλογερο κάθονται (οσες κάθονται :S) επειδή εμαφανισιακα είναι σαν αναποδο γαμωτο και του κάθονται από λυπηση οι περισσοτερες...
αυτά εν ολιγοις είναι τα συμπερασματα μου δεσποσυνη
μαλλον θα τον βλεπουν ετσι κοτσονατος που είναι και θα πηγαινουν να τον αρμεξουν τον μπαρμπα να βγαλουν κανα χαρτζιλικι...
ενώ αντιθέτως στον κωλογερο κάθονται (οσες κάθονται :S) επειδή εμαφανισιακα είναι σαν αναποδο γαμωτο και του κάθονται από λυπηση οι περισσοτερες...
αυτά εν ολιγοις είναι τα συμπερασματα μου δεσποσυνη
ο θειος μου στα νιατα του ητονε μοντελοπνηχτης! ετσι αψηλος ! ευτυτενης! λεβεντια καμαρωτη! που να αντισταθουνε τα θηλεα!
ο κωλογερας δε! αλλη ομορφια! εχω δει φωτογραφια του ασπρομαυρη βεβαια - αλλα και παλι σαν τον Ομαρ Σαριφ ενα πραμα!!
ζηλιαρη μελατε παοδεπαο!
ο θειος μου στα νιατα του ητονε μοντελοπνηχτης! ετσι αψηλος ! ευτυτενης! λεβεντια καμαρωτη! που να αντισταθουνε τα θηλεα!
ο κωλογερας δε! αλλη ομορφια! εχω δει φωτογραφια του ασπρομαυρη βεβαια - αλλα και παλι σαν τον Ομαρ Σαριφ ενα πραμα!!
ζηλιαρη μελατε παοδεπαο!
Πιστευω θα εδινε εναν αλλο αερα στο σπιτικο μαςμου τα εχει πριξει με τον βασιλέα. θελει να τον βαλει στο καθιστικο :o