barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.057
- Πόντοι
- 5.506
Ετσι όπως είσαι με τα αλάτια, κυλήσου και στην άμμο και είσαι έτοιμος. ;)
Τηγανιτό θα τον κάμεις τον κωλόγερο;
Ετσι όπως είσαι με τα αλάτια, κυλήσου και στην άμμο και είσαι έτοιμος. ;)
Εχω ελπιδες δηλαδη;Ετσι όπως είσαι με τα αλάτια, κυλήσου και στην άμμο και είσαι έτοιμος. ;)
Τηγανιτό θα τον κάμεις τον κωλόγερο;
Ακουσε με και δε θα χάσειςΕχω ελπιδες δηλαδη;
Και απλυτοι. Να μην το ξεχναμε αυτοΕίμαι πολύ περήφανη κ χαρούμενη που όλο το σαη σχεδόν είναι αναρχικοί. Καλά το θρεντ γύρισα κ το βρίσκω φωλιά αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
Τσάμπα μαγκιές είναι εύκολες ............
Όταν βγούμε στους δρόμους, χωρίς κανέναν να μας ... ενοχλεί ........
θα τα πούμε για τα καλά!
Σύντομα θα γίνει ....... κάνε λίγη υπομονή ...........
(και μετά θα κλαίτε για τα επόμενα 100 χρόνια,
όπως κλαίτε ακόμη για τη χούντα).
Εκτός από την πρωινή που έβγαλε από άλλη γωνία για να δούμε το μεγαλείο του?καμιά νέα φώτο του κοκοβγιού έχουμε?
να δούμε αν έπιασε η θεραπεία...
O μπάρμαν σου έκανε χοντρή μαλακία ζήτησες το αφεντικό
Ο Άγιος σου ζήτησε συνάντηση την απέφυγες αλα γαλλικά
Ο Τομά σου ζήτησε στα ίσια να βρεθείτε περιμένεις να γίνει η Χ.Α κυβέρνηση μπας και αιματοκυλίσεις όσους στην λένε, αλλά θέλεις στρατό για συνοδεία.
Να βρίζεις την μάνα του Άγιου πίσω από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο, το πατέρα του Τομά το ίδιο, αν έχεις κάτι μαζί τους γιατί δεν τους συναντάς να τους το πεις από κοντά κοιτάζοντας τους στα μάτια;
Δεν σε τρολάρω, την αντρική συμπεριφορά τη χαρακτηρίζουν οι πράξεις όχι τα λόγια πόσο μάλλον οι γαμωμάνες πίσω από μια οθόνη.
O μπάρμαν σου έκανε χοντρή μαλακία ζήτησες το αφεντικό
Ο Τομά σου ζήτησε στα ίσια να βρεθείτε περιμένεις να γίνει η Χ.Α κυβέρνηση μπας και αιματοκυλίσεις όσους στην λένε, αλλά θέλεις στρατό για συνοδεία.
Να βρίζεις την μάνα του Άγιου πίσω από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο, το πατέρα του Τομά το ίδιο, αν έχεις κάτι μαζί τους γιατί δεν τους συναντάς να τους το πεις από κοντά κοιτάζοντας τους στα μάτια;
Δεν σε τρολάρω, την αντρική συμπεριφορά τη χαρακτηρίζουν οι πράξεις όχι τα λόγια πόσο μάλλον οι γαμωμάνες πίσω από μια οθόνη.
στον άγιο τότε είχε πει το κορυφαίο σιγά μην κατέβω βραδιατικο από Γλυφάδα αμπελοκηπους βαριέμαι κάτι τέτοιο αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ ο νταηςO μπάρμαν σου έκανε χοντρή μαλακία ζήτησες το αφεντικό
Eεεεε ειμαστε και εμεις εδωΕίμαι πολύ περήφανη κ χαρούμενη που όλο το σαη σχεδόν είναι αναρχικοί. Καλά το θρεντ γύρισα κ το βρίσκω φωλιά αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
φταίει ο νόμος περί μονομαχίας στην Ελλάδα, αλλιώς θα βλέπανε όλοι αυτοί...
Eεεεε ειμαστε και εμεις εδω
Eεεεε ειμαστε και εμεις εδω
γιατι εσύ που είσαι σύζυγος μου πιστεύεις ότι θα την γλυτωσεις ?σε γελάσανEεεεε ειμαστε και εμεις εδω
τι θα μου κανεις?γιατι εσύ που είσαι σύζυγος μου πιστεύεις ότι θα την γλυτωσεις ?σε γελάσαν
τι θα μου κανεις?