barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Θα ρθει ο αδελφός μου σήμερα και θα τον κοιτάω με μισό μάτι να κόψω αντιδράσεις.![]()
![]()
![]()
Μπορεις να τον ρωτησεις διακριτικα τη γνωμη του για τον Picker!!!
Θα ρθει ο αδελφός μου σήμερα και θα τον κοιτάω με μισό μάτι να κόψω αντιδράσεις.![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχααχΣκέψου να μπει μέσα κ να πει. Λοιπόν έμαθα που είναι ο λαιφ
αν σου ζητησει ασπιρινη καλο ειναι να μην τον ρωτησεις αν μυρισε τον κρινο παντωςΑν μου ζητήσει να πιει φάντα, να πανικοβληθώ?![]()
Αν μου ζητήσει να πιει φάντα, να πανικοβληθώ?![]()
Λες να μου φέρει δώρο για το σπίτι το μικρό κόκκορα ?αν σου ζητησει ασπιρινη καλο ειναι να μην τον ρωτησεις αν μυρισε τον κρινο παντως![]()
Ε, όχι και ρεήπαπι ο αδελφός μου. Εχουμε και μια υπόληψη στην κενωνία να ούμεΟχι, μονο αν σου πει να πατε βολτα στο παρκο να καθισετε στα παγκακια, εκει πσακσου...
διακριτικα..Μπορεις να τον ρωτησεις διακριτικα τη γνωμη του για τον Picker!!!
Ε, όχι και ρεήπαπι ο αδελφός μου. Εχουμε και μια υπόληψη στην κενωνία να ούμε![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχΕ, όχι και ρεήπαπι ο αδελφός μου. Εχουμε και μια υπόληψη στην κενωνία να ούμε![]()
![]()
Τι έγινε ρε μπρο με την Κορίνα και το γύφτο?διακριτικα..
σ αρεσε αδελφουλη μου το φαγητο?
θα σου πω αυριο στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο![]()
Κλαίω αχαχαχααχαχαχαχχσ αρεσε αδελφουλη μου το φαγητο?
θα σου πω αυριο στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο![]()
μπορείς να του πεις ότι γνωρίζεις ένα τύπο που φοράει φιδισια παπούτσια κ τον λενε Λάκη. Θα το πιάσει το υπονοούμενο..Τι έγινε ρε μπρο με την Κορίνα και το γύφτο?
αδελφουλα δεν ανοιγεις το παραθυρο να παρουμε λιγο αερα αυτοπεποιθησης?μπορείς να του πεις ότι γνωρίζεις ένα τύπο που φοράει φιδισια παπούτσια κ τον λενε Λάκη. Θα το πιάσει το υπονοούμενο..
α ναι ε...αδελφουλα δεν ανοιγεις το παραθυρο να παρουμε λιγο αερα αυτοπεποιθησης?![]()
Αμα μου πει για καμια γκόμενα που τον έφτυσε θα του πω το νόμο "Δεν δίνουμε στις γκόμενες την παραμικρή αξία...."μπορείς να του πεις ότι γνωρίζεις ένα τύπο που φοράει φιδισια παπούτσια κ τον λενε Λάκη. Θα το πιάσει το υπονοούμενο..
Αμα μου πει για καμια γκόμενα που τον έφτυσε θα του πω το νόμο "Δεν δίνουμε στις γκόμενες την παραμικρή αξία...."![]()
![]()