erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
είναι αλλά δεν τον αντέχω με τις εξυπνάδες τουδεν σου αρεσει ο παπις? αφου λεει ειναι τεκνος![]()
είναι αλλά δεν τον αντέχω με τις εξυπνάδες τουδεν σου αρεσει ο παπις? αφου λεει ειναι τεκνος![]()
άλλη όρεξη δεν είχα
μονο εγω ειμαι ο τελειος αντρας εδω μεσαείναι αλλά δεν τον αντέχω με τις εξυπνάδες του
διακαης μου ποθοςΔε θελεις να του προσφερεις τον ωμο σου να γειρει και να σου εξομολογηθει τον πονο του για τον προεδρα;;;![]()
![]()
![]()
Επιβεβαιώνωμονο εγω ειμαι ο τελειος αντρας εδω μεσα![]()
το ανέκδοτο της μέρας αχαχαχαχαχαχαμονο εγω ειμαι ο τελειος αντρας εδω μεσα![]()
θα σου φερω σοκολατακια απ το αριστοκρατικον για τα καλα σου λογια, μαντεψε τι θα μου προσφερεις εσυΕπιβεβαιώνω![]()
γιατι μωρη καργιολατο ανέκδοτο της μέρας αχαχαχαχαχαχα
Επιφυλάσσομαι για αργότερα. Τώρα μαγειρεύω. Βγάζω τη γυναικεία μου πλευρά.Μανουρα.![]()
Το καλό είναι ότι θα είμαστε και οι δύο "χορτασμένοι".θα σου φερω σοκολατακια απ το αριστοκρατικον για τα καλα σου λογια, μαντεψε τι θα μου προσφερεις εσυ![]()
κ πολύ σου είναιγιατι μωρη καργιολα![]()
ελα μάνα μουeri gt den moy milas
καταλαβα θα την αραξουμε στον καναπε και θα βλεπουμε γκεη βιντεο που μας αρεσουνΤο καλό είναι ότι θα είμαστε και οι δύο "χορτασμένοι".![]()
![]()
Επιφυλάσσομαι για αργότερα. Τώρα μαγειρεύω. Βγάζω τη γυναικεία μου πλευρά.![]()
![]()
καταλαβα θα την αραξουμε στον καναπε και θα βλεπουμε γκεη βιντεο που μας αρεσουν![]()
Μοσχάρι φτιάχνω τύπεΑντε, φουρνισε το κοκκορακι και βγαλε την ποδια, να κυλιστουμε στο βουρκο (της αμαρτιας)!