You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δε φαντάζομαι να έχεις μπλέξει με καμιά αναρχοάπλυτη με αθλητικά παπούτσιααδελφουλα εχω βγει 2-3 φορες με μια κοπελα αλλα δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομα
πιρφορος εισαι ρε?![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και προσθέσω ότι το λέμε και παντού μην ξεχνάςΑμα του πεις "....γαμαμε μονο στο Μεταξι" θα εχεις θεμα....
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ευτυχώς που υπάρχουν οι χύτρες και τα χρονόμετρα στις κουζίνες, αλλιώς τα σουβλάκια θα ήταν μονόδρομος
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
θα τρωγατε φαλαφελΕυτυχώς που υπάρχουν οι χύτρες και τα χρονόμετρα στις κουζίνες, αλλιώς τα σουβλάκια θα ήταν μονόδρομος![]()
![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Ευτυχώς που υπάρχουν οι χύτρες και τα χρονόμετρα στις κουζίνες, αλλιώς τα σουβλάκια θα ήταν μονόδρομος![]()
![]()
Καλα, μας επεισες.
Αληθεια τωρα, 81€ εκανε το κοκκορακι με αντικαταβολη;
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Απο Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμο. Να σκάσω είμαιΚαλα, μας επεισες.
Αληθεια τωρα, 81€ εκανε το κοκκορακι με αντικαταβολη;
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ποιος είναι αυτός???λειπει κι ο τελαλης του βορρα να δινει ενημερωση αν ξεκινησαν τα ορεκτικα τι ωρα θα σερβιριστει το κυριως αν ειναι καλα τα γλυκα![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
ο μπλιζΠοιος είναι αυτός???![]()
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαο μπλιζ![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Απο Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμο. Να σκάσω είμαι![]()
![]()
Η υπομονη ειναι αρετη!! Σου ευχομαι να μη μπλεξεις με κανενα πιρφορο μεχρι τοτε να το απολαυσεις με την ησυχια σου! Αχαχαχαχαααχα
(Χοντρο)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
ο μπλιζ![]()
Μαλλον χαλασε το live streaming. Εκτος αν προσπαθει να φτιαξει το αυτοματο ποτισμα στον κηπο.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
απο τοτε που εγινε τιμημενοςΡεγκι, εχεις καιρο να τον δεις τον μπρο;;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
απο τοτε που εγινε τιμημενος![]()
Χαχαχαχαχα, δεν υπαρχεις ρε φανταΖμα!!!!
Πιστευω οτι θα μπορουσε να του πει στο καλωσορισμα "Καρντασι(αν)...... εισαι μεγαλη καβλα".
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
είδα περίεργα όνειρα το βραδυ. Είχα πάει λέει μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν ήξερα με φίλους στην πορεία μπήκα σε ένα μαγαζί γιατί είδα ένα μαγιό που ο κωλος του ήταν διαφάνεια αν κ σορτσαξι κ το από πάνω μπουστακι τύπου πιν απ πολύ χρωματιστό με κυριαρχο μπροστά στο βυζι το κόκκινο. Ομως δεν το πήρα κ άρχισα να ψάχνω στριγκ κ προστυχα βρακια ώσπου το μάτι μου έπεσε σε ένα μπούστο ολοσωμο ροζ πολύ ωραίο. Εκεί ανακάλυψα ότι μου είχαν κλέψει τσάντα κινητό κλειδία κ όσο το έψαχνα μαζί με όλο το κόσμο που ήταν εκεί γνωριστηκαμε γίναμε παρέα κ σε λίγο ετοιμαστηκα ένα μεγάλο τραπέζι να φάμε. Όμως δεν είχα λεφτά. Με έπιασε μια που δεν την ήξερα από το πουθενά κ μου έλεγε να οαω νσ φάω κ θσ μου τα πληρώσουν κ να κουνησω το κωλο μου. Εγώ προβληματισμενη την κοιτούσα κ μετά τσιπνισα
Δεν είναι τιποτα.
Κάποια εντερική διαταραχή. Να τρώτε πιο ελαφρά το βράδυ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις