Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
και εγω που ημουν? ολα τα καλα γκομενακια του μπου τα εχω χασειepaize μια με θρεντ στο μπου.
εμεις εδω εχουμε απ ολα μποι![]()

και εγω που ημουν? ολα τα καλα γκομενακια του μπου τα εχω χασειepaize μια με θρεντ στο μπου.
εμεις εδω εχουμε απ ολα μποι![]()
Mουναρα δεν εχω πετυχει,εχω πετυχει πολλες καυλομιλφαρες ομωςεχετε δει ποτε μουναρα προποτζου?
αηθης επιθεσηαντε γαμησου ρε μουνι ρατσιστη αν δεν ειχε εμμηνοπαυση εκανε και παιδια
Ε δεν είναι κ σαν την Πελοπόννησονταξει δεν την λες και μεγαλη![]()
τυπε ειναι σκληρος και ατεγκτος ο κοσμος του μπουαηθης επιθεση
πρεπει να μπει ο λακαρος να σας γαμησει τα εσώψυχα τωρα που τον δουλευετε με την γριετζω....τυπε ειναι σκληρος και ατεγκτος ο κοσμος του μπου![]()
μα 62 χρονών ρε πουστικ μου ?
πρεπει να μπει ο λακαρος να σας γαμησει τα εσώψυχα τωρα που τον δουλευετε με την γριετζω....![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω την αληθεια λακη και γω πιστευω οτι η ερι δεν βλεπεταιΠοιός να δουλέψει ποιόν ρε ;
Τα αναρχοάπλυτα που διάλεξαν ιδεολογία λόγω .... γονιδίων ;;;;
να σου πω την αληθεια λακη και γω πιστευω οτι η ερι δεν βλεπεται![]()
να σου πω την αληθεια λακη και γω πιστευω οτι η ερι δεν βλεπεται![]()
Εξαίρεση η Μαριάννα που έχει δημοσιεύει φωτογραφίες και έχει ενδιαφέρον πατούρι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την κυρα μαριαννα της ειπα να την σκισω ομορφα και ωραια και με εγραψε κανονικα η ρουφιανα.....ειναι παντως κοντη για τα γουστα σου...
η δεσποινιδα μαριαννα εχει δηλωσει οτι δεν της πολυαρεσει να δινει κωλο,οποτε δυσκολα να φας το κουλουρι της....Πιθανόν. Για μερικούς πρωκτικούς ακάποτους κρεμπιέδες πάντως , καλή είναι.
Με ρομαντισμό πάντα.