zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
η δεσποινιδα μαριαννα εχει δηλωσει οτι δεν της πολυαρεσει να δινει κωλο,οποτε δυσκολα να φας το κουλουρι της....![]()
Εχει πει ότι τα καταπίνει όμως.
η δεσποινιδα μαριαννα εχει δηλωσει οτι δεν της πολυαρεσει να δινει κωλο,οποτε δυσκολα να φας το κουλουρι της....![]()
φαινεται μεγαλη καταπιονα...εχει και αυτο το τρελο στο ματι της...πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι...Εχει πει ότι τα καταπίνει όμως.
φαινεται μεγαλη καταπιονα...εχει και αυτο το τρελο στο ματι της...πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι...![]()
![]()
![]()
θα μπει μετα η ερι και θα μας κοροιδευει που μιλαμε ετσι εδω.... :SΚαι επειδή είναι μπαμπάτσικη και δεν είναι πινέζα σαν τα αλβανάκια,
πρέπει να αντέχει τις ψωλές, δεν φοβάσαι όπως με κάτι κοντοπούτανα αλμπάνια,
που όταν τους τον βάζεις στον κώλο φοβάσαι μη πάθουν συγκοπή
και όταν τους τον βγάζεις φοβάσαι μη βγει μαζί και καμιά χολή ή σπληνα.
Θα αντέχει και μεγάλης διαρκείας γαμήσια.
θα μπει μετα η ερι και θα μας κοροιδευει που μιλαμε ετσι εδω.... :S
ντοπα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* Θα πας στα μπαράκια απόψε????ρεκινα μου![]()
![]()
![]()
![]()
ντοπα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* Θα πας στα μπαράκια απόψε????![]()
![]()
![]()
τυπε πως σου ξηγηθηκε ετσι σκουληκιαρικα η τραπεζικός ;θα πιω κ σαμπουκα ;) ;)
Εκλεκτέ μου επιτέλους ήρθεςτυπε πως σου ξηγηθηκε ετσι σκουληκιαρικα η τραπεζικός ;![]()
εκλεκτος εκλεκτός αλλα δεν βλεπω να τον στάζω καθόλουΕκλεκτέ μου επιτέλους ήρθες
Τι έγινε με την τραπεζικό?![]()
Εμ δεν έρχεσαι κι εσύ να κυλιστούμε στην άλμηεκλεκτος εκλεκτός αλλα δεν βλεπω να τον στάζω καθόλου![]()
δεν εχω στίγμα και δεν ξερω τον χρόνο διαφυγής αν κατι δεν παει καλαΕμ δεν έρχεσαι κι εσύ να κυλιστούμε στην άλμη![]()
![]()
![]()
Εμ δεν έρχεσαι κι εσύ να κυλιστούμε στην άλμη![]()
![]()
![]()
Για να γίνεις εκλεκτός πρέπει να το ρισκάρειςδεν εχω στίγμα και δεν ξερω τον χρόνο διαφυγής αν κατι δεν παει καλα![]()