erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γριές προθυμες. Συνήθως δεν εχουν πέραση οπότε θα βρείτε πολλές.Γιατί εκεί έχει;
γριές προθυμες. Συνήθως δεν εχουν πέραση οπότε θα βρείτε πολλές.Γιατί εκεί έχει;
Γιατί έχουμε εμείς νομίζεις ...γριές προθυμες. Συνήθως δεν εχουν πέραση οπότε θα βρείτε πολλές.
μια χαρά είστε εσείς κουκλοιΓιατί έχουμε εμείς νομίζεις ...
εγώ ? Εγώ τα βλέπω αλλά από μακριά γιατί εσείς επιλέγετε πιπινια ρωσικά και αγάπες της μιας βραδιάςΕσύ να τα βλέπεις![]()
![]()
![]()
Εσένα σε θέλω για πάντα, αλλά τι να κάνω αφού με απορρίπτεις ...εγώ ? Εγώ τα βλέπω αλλά από μακριά γιατί εσείς επιλέγετε πιπινια ρωσικά και αγάπες της μιας βραδιάς
εγω θελω αγνο ερωταεγώ ? Εγώ τα βλέπω αλλά από μακριά γιατί εσείς επιλέγετε πιπινια ρωσικά και αγάπες της μιας βραδιάς
Λάκη δεν είμαι απλά καργιολα είμαι τεράστιο πουτανι.ομως εσύ δεν έχεις αρχιδια να πεις ναι ρε πουστικ μου αρέσει η γριά. Το κακό βέβαια είναι ότι ούτε η γριά δεν θσ σε θέλει κ θα μείνεις με αυτή που σου φορτωσανε η αδελφή κ η μάνα.
δεν σε απορριπτω Βλου Βλου διαβάζω κ τις κριτικές αλίμονοΕσένα σε θέλω για πάντα, αλλά τι να κάνω αφού με απορρίπτεις ...
αγνό βρωμοξυλο θέλεις αχαχαχαχαχαχαεγω θελω αγνο ερωτα![]()
οσονουπω κι αλλος εκλεκτοςδεν σε απορριπτω Βλου Βλου διαβάζω κ τις κριτικές αλίμονο
εντάξει μπορεί να σε θέλει κ καμία ανωμαλη δεν βάζω κ στοίχημαΤώρα πιάνεις στο στόμα σου τρίτα πρόσωπα πλην εμού ...
οπότε θέτεις το επιπεδο στο level "no limits"
ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.
στέρφα γίδα αζήτητη .........
δεν μου μαθαίνεις κ τα κόλπα να τον ρίξωοσονουπω κι αλλος εκλεκτος![]()
εντάξει μπορεί να σε θέλει κ καμία ανωμαλη δεν βάζω κ στοίχημα
εισαι γερικο σκυλι για νεα κολπαδεν μου μαθαίνεις κ τα κόλπα να τον ρίξω
Είμαι αναρχοπουλο καταρχάς και δεν καταλαβαίνω γιατί εξαπτεσαι. Εγώ είμαι κονδουλι αλλά ομορφουλιΠες μας σκουπίδι ...
θα ήθελες να είχε πόδια σαν αυτής που έβαλες avatar ;
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Αυτή όμως σίγουρα δεν ανήκει στο βοθρόκοσμο της αριστεράς σαν εσένα.
Οι όμορφες γυναίκες, δεν είναι αριστερές.
Μόνο τα αζήτητα μπάζα από κόμπλεξ.
εγώ λατρεία στη μάθηση για αυτό αποτελω εξαίρεση στον κανόνα.εισαι γερικο σκυλι για νεα κολπα![]()
Είμαι αναρχοπουλο καταρχάς και δεν καταλαβαίνω γιατί εξαπτεσαι. Εγώ είμαι κονδουλι αλλά ομορφουλι