Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

πόσο πιθανό και δυνατό είναι όσοι δικάσουν τις ενστάσεις με την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα?
σίγουρα βιάστηκαν κάποιοι για να προκαταλάβουν ότι μπορούν, αλλά επηρεάζονται τέτοια όργανα?
από περιέργεια ρωτάω...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
πόσο πιθανό και δυνατό είναι όσοι δικάσουν τις ενστάσεις με την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα?
σίγουρα βιάστηκαν κάποιοι για να προκαταλάβουν ότι μπορούν, αλλά επηρεάζονται τέτοια όργανα?
από περιέργεια ρωτάω...

Είναι όλα πολύ αδιαφανή για να προκαθορίσουμε την έκβαση... Θεωρώ πιθανόν ότι αν το πόθεν έσχες κάποιου δεν βγαίνει, να τον καθαιρέσουν μέσω ενστάσεως για να τηρήσουν τα προσχήματα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αλλά τι να περιμένει κάποιος.
Σύμφωνα με τον τύπο < Ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Ο κ. Μαρινάκης κατηγορείται, για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνεργεία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση.>.
Το κράτος όμως συναλλάσσεται μία χαρά με έναν υπό κακουργηματική δίωξη. Τι να περιμένει δηλαδή κάποιος μετά από όλα αυτά από τις ενστάσεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
που ειναι ο λακης ο γαμιας των πεντε ηπειρων και των επτα θαλασσων εμαθα οτι θα την πεσει στην 62 χρονη φιλη της μανας του και κοντευω να παθω καρδιακο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
που ειναι ο λακης ο γαμιας των πεντε ηπειρων και των επτα θαλασσων εμαθα οτι θα την πεσει στην 62 χρονη φιλη της μανας του και κοντευω να παθω καρδιακο

Αν είναι καλοδιατηρημένη, γιατί όχι, κυρία;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αλλά τι να περιμένει κάποιος.
Σύμφωνα με τον τύπο < Ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Ο κ. Μαρινάκης κατηγορείται, για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνεργεία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση.>.
Το κράτος όμως συναλλάσσεται μία χαρά με έναν υπό κακουργηματική δίωξη. Τι να περιμένει δηλαδή κάποιος μετά από όλα αυτά από τις ενστάσεις...

βάλανε μπροστά το επικοινωνιακό τυράκι της δήθεν πώλησης :jerking: :jerking: :jerking: αλλά το πόσα θα χάσουν μόνο από το μέγκα πχ και όλες τις εταιρείες που συνδέονται μετοχικά με αυτό δεν το λέει κανείς...
πάλι οι τράπεζες θα είναι οι χαμένες, άρα εμείς αφού στο κεφάλι μας σκάνε όλα στο τέλος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν είναι καλοδιατηρημένη, γιατί όχι, κυρία;
θα φυγω απο εδω συντομα αυτη σας η μπαζογαμια δεν αντεχεται θα υπαγω να κοιταξω το αντρα μου και την οικογενεια μου να φτιαχνω τα φαγητακια μου  :2funny: :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

τριγυρνάει σε διπλανά νήματα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
θα φυγω απο εδω συντομα αυτη σας η μπαζογαμια δεν αντεχεται θα υπαγω να κοιταξω το αντρα μου και την οικογενεια μου να φτιαχνω τα φαγητακια μου  :2funny: :2funny:

Είσθε ρατσίστρια. Μία 62χρονη δεν έχει δικαιώματα στην ζωή;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
tumblr_o7tnawS1dr1s3jqp8o1_400.gif

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
βάλανε μπροστά το επικοινωνιακό τυράκι της δήθεν πώλησης :jerking: :jerking: :jerking: αλλά το πόσα θα χάσουν μόνο από το μέγκα πχ και όλες τις εταιρείες που συνδέονται μετοχικά με αυτό δεν το λέει κανείς...
πάλι οι τράπεζες θα είναι οι χαμένες, άρα εμείς αφού στο κεφάλι μας σκάνε όλα στο τέλος.

Εννοείται αυτό! Όλα τα δάνεια, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν πάρει το MEGA, STAR, ALPHA, E κλπ είναι πλέον δανεικά και αγύριστα. Οι εταιρίες αυτές θα πτωχεύσουν και σε λίγο θα μας μιλούν για νέα ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών ...
Όσο για τους εργαζόμενους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους πληρώσουν για τις επόμενες 90 ημέρες ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αποδεικνύεις οτι είσαι καριόλα
(γνώριμα σχεδόν πάντα συνυφασμένο με τα κωλόμπαζα στα οποία ανήκεις)
με το να αλλιώνεις όσα λένε οι άλλοι. Στην περίπτωση μου βέβαια,
ό,τι ΨΕΜΜΑ κι αν γράψεις για μένα , μου κλάνεις μιά μάντρα.

Δεν είπα ότι θα την πέσω.
Είπα ότι ψάχνεται.
Και στα 62 τους πολλές , μετράνε περισσότερο από όσο μέτραγες εσύ στα 18 σου,
γιατί και τότε κωλόμπαζο θα ήσουν.

Οι ιδιότητες της Μουνάρας και του Μπάζου,
είναι για μια ζωή.Δεν είναι κάλτσες, να τις αλλάζουμε.

Για να με επιβεβαιώσεις, κάνεις μία αναζήτηση φωτογραφιών στο google,
για τις λέξεις ...

sexy woman 62 years old

και βρίσκεις τέτοια τεμάχια:
Marie-Helvin-306870.jpg

που είναι όντως πολυ πιο γαμήσιμες από σένα και όλο σου το συνάφι,
στα 18, στα 25, στα 30 , στα 35 και στα 40.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ο Πάνος Καμμένος κρατάει την αναπνοή του να του ξαναδώσει σημασία η κυβέρνηση

http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/wp-content/uploads/2016/09/kamm_angry.jpg[/img[/URL]]

Καμία διάθεση να συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αδειοδότησης δεν δείχνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Δεν είναι μόνο ότι παρά τις αντιρρήσεις του ο Χρήστος Καλογρίτσας πήρε άδεια αλλά και ότι ο δικός του «εκλεκτός» Ιβάν Σαββίδης έμεινε εκτός.

Αν στο ήδη βαρύ κλίμα προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να ταξιδέψει με τον ανεπίσημο κυβερνητικό εταίρο Βασίλη Λεβέντη στην Αμερική, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Πάνος Καμμένος ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όριά του. Αλλά αυτή τη φορά αντέδρασε με πρωτοφανή τρόπο!

Ομως αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εταίρος δεν σκοπεύει να απειλήσει με παραίτηση γιατί φοβάται ότι πλέον κανείς δεν τον πιστεύει οπότε προχώρησε σε ένα ακόμα πιο ριζοσπαστικό μέσο πίεσης: κάθισε στα υπουργικά έδρανα και ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να αφαιρεθεί η άδεια από τον Χρήστο Καλογρίτσα και να δοθεί στον Alpha με στελέχη του οποίου διατηρεί επίσης άψογες σχέσεις ή έστω μέχρι να αρχίσει πάλι η κυβέρνηση να τον λαμβάνει υπόψιν της.

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει δηλώσεις για να μη χάσει πολύτιμο αέρα αλλά σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ που βρίσκεται από το πρωί γονατιστός δίπλα του ο πρόεδρος είναι δυσαρεστημένος και με τους ομογενείς που ενώ ο ίδιος τους πήγε την προηγούμενη φορά ολόκληρη μπάντα του ναυτικού, εκείνοι κάλεσαν στο οικονομικό forum στη Νέα Υόρκη τον Βασίλη Λεβέντη.

[URL unfurl="true"]http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/o-panos-kammenos-krataei-tin-anapnoi-tou-na-tou-ksanadwsei-simasia-i-kyvernisi-44341218471[/URL]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αποδεικνύεις οτι είσαι καριόλα
(γνώριμα σχεδόν πάντα συνυφασμένο με τα κωλόμπαζα στα οποία ανήκεις)
με το να αλλιώνεις όσα λένε οι άλλοι. Στην περίπτωση μου βέβαια,
ό,τι ΨΕΜΜΑ κι αν γράψεις για μένα , μου κλάνεις μιά μάντρα.

Δεν είπα ότι θα την πέσω.
Είπα ότι ψάχνεται.
Και στα 62 τους πολλές , μετράνε περισσότερο από όσο μέτραγες εσύ στα 18 σου,
γιατί και τότε κωλόμπαζο θα ήσουν.

Οι ιδιότητες της Μουνάρας και του Μπάζου,
είναι για μια ζωή.Δεν είναι κάλτσες, να τις αλλάζουμε.

Για να με επιβεβαιώσεις, κάνεις μία αναζήτηση φωτογραφιών στο google,
για τις λέξεις ...

sexy woman 62 years old

και βρίσκεις τέτοια τεμάχια:
Marie-Helvin-306870.jpg

που είναι όντως πολυ πιο γαμήσιμες από σένα και όλο σου το συνάφι,
στα 18, στα 25, στα 30 , στα 35 και στα 40.
Λάκη δεν είμαι απλά καργιολα είμαι τεράστιο πουτανι.ομως εσύ δεν έχεις αρχιδια να πεις ναι ρε πουστικ μου αρέσει η γριά. Το κακό βέβαια είναι ότι ούτε η γριά δεν θσ σε θέλει κ θα μείνεις με αυτή που σου φορτωσανε η αδελφή κ η μάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom