Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
oχι μωρο μου,μην ακους τι σου λενε,μονο εγω τα ξερω μονοχαχαχαχαχαχαχαχαχα οντως κουμπαρουλι
oχι μωρο μου,μην ακους τι σου λενε,μονο εγω τα ξερω μονοχαχαχαχαχαχαχαχαχα οντως κουμπαρουλι
πόσο πιθανό και δυνατό είναι όσοι δικάσουν τις ενστάσεις με την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα?
σίγουρα βιάστηκαν κάποιοι για να προκαταλάβουν ότι μπορούν, αλλά επηρεάζονται τέτοια όργανα?
από περιέργεια ρωτάω...
oχι μωρο μου,μην ακους τι σου λενε,μονο εγω τα ξερω μονο![]()
που ειναι ο λακης ο γαμιας των πεντε ηπειρων και των επτα θαλασσων εμαθα οτι θα την πεσει στην 62 χρονη φιλη της μανας του και κοντευω να παθω καρδιακο
Αλλά τι να περιμένει κάποιος.
Σύμφωνα με τον τύπο < Ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Ο κ. Μαρινάκης κατηγορείται, για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνεργεία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση.>.
Το κράτος όμως συναλλάσσεται μία χαρά με έναν υπό κακουργηματική δίωξη. Τι να περιμένει δηλαδή κάποιος μετά από όλα αυτά από τις ενστάσεις...
θα φυγω απο εδω συντομα αυτη σας η μπαζογαμια δεν αντεχεται θα υπαγω να κοιταξω το αντρα μου και την οικογενεια μου να φτιαχνω τα φαγητακια μουΑν είναι καλοδιατηρημένη, γιατί όχι, κυρία;
που ειναι ο λακης ο γαμιας των πεντε ηπειρων και των επτα θαλασσων εμαθα οτι θα την πεσει στην 62 χρονη φιλη της μανας του και κοντευω να παθω καρδιακο
θα φυγω απο εδω συντομα αυτη σας η μπαζογαμια δεν αντεχεται θα υπαγω να κοιταξω το αντρα μου και την οικογενεια μου να φτιαχνω τα φαγητακια μου![]()
![]()
θα φυγω απο εδω συντομα αυτη σας η μπαζογαμια δεν αντεχεται θα υπαγω να κοιταξω το αντρα μου και την οικογενεια μου να φτιαχνω τα φαγητακια μου![]()
![]()
βάλανε μπροστά το επικοινωνιακό τυράκι της δήθεν πώλησης![]()
![]()
αλλά το πόσα θα χάσουν μόνο από το μέγκα πχ και όλες τις εταιρείες που συνδέονται μετοχικά με αυτό δεν το λέει κανείς...
πάλι οι τράπεζες θα είναι οι χαμένες, άρα εμείς αφού στο κεφάλι μας σκάνε όλα στο τέλος.
Λάκη δεν είμαι απλά καργιολα είμαι τεράστιο πουτανι.ομως εσύ δεν έχεις αρχιδια να πεις ναι ρε πουστικ μου αρέσει η γριά. Το κακό βέβαια είναι ότι ούτε η γριά δεν θσ σε θέλει κ θα μείνεις με αυτή που σου φορτωσανε η αδελφή κ η μάνα.Αποδεικνύεις οτι είσαι καριόλα
(γνώριμα σχεδόν πάντα συνυφασμένο με τα κωλόμπαζα στα οποία ανήκεις)
με το να αλλιώνεις όσα λένε οι άλλοι. Στην περίπτωση μου βέβαια,
ό,τι ΨΕΜΜΑ κι αν γράψεις για μένα , μου κλάνεις μιά μάντρα.
Δεν είπα ότι θα την πέσω.
Είπα ότι ψάχνεται.
Και στα 62 τους πολλές , μετράνε περισσότερο από όσο μέτραγες εσύ στα 18 σου,
γιατί και τότε κωλόμπαζο θα ήσουν.
Οι ιδιότητες της Μουνάρας και του Μπάζου,
είναι για μια ζωή.Δεν είναι κάλτσες, να τις αλλάζουμε.
Για να με επιβεβαιώσεις, κάνεις μία αναζήτηση φωτογραφιών στο google,
για τις λέξεις ...
sexy woman 62 years old
και βρίσκεις τέτοια τεμάχια:
![]()
που είναι όντως πολυ πιο γαμήσιμες από σένα και όλο σου το συνάφι,
στα 18, στα 25, στα 30 , στα 35 και στα 40.
δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνετε πουτανες κ δεν πάτε σε ένα καπηΕίσθε ρατσίστρια. Μία 62χρονη δεν έχει δικαιώματα στην ζωή;
Γιατί εκεί έχει;δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνετε πουτανες κ δεν πάτε σε ένα καπη