Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ε ναι εσυ ειχες ταργκετ γκρουπ τους αλλοι αντρες ηθελες ερωτα ανιδιοτελη ρομαντσο αληθινο την προκοπη σου βεβαια την ειδαμε  :jerking: τραβα σα περα μωρη που θα πουλησεις και ειρωνια γκομενα μαυρα μεσανυχτα
ω καλημέρα καλό μήνα. Ρε συ έβλεπα το ινστα που είν θρεντ πάνω πάνω είδα τι λέγαν κ σε θυμήθηκα. Αυτό εννοούσες. Τι μαθαίνει κάνεις τελικά

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
να εισαχθω κ εγω στο πάνθεον των ψάχνω μεγάλο χορηγό. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία που δεν ήξερα αλλά διάβασα μπου κ έμαθα. Δόξα τον παναγαθο

Σε αυτό το παιχνίδι όμως , θέλει κάποια τέτοια προσόντα :

article-2093271-118095CB000005DC-509_634x816.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.217
Πόντοι
2.606
καλα ρε εβαλαν βομβα στο σπιτι του κουσαθανα του ναμμος? τι στα διαλα κι αυτοι κακοπληρωτες ειναι?  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι δεν καταλαβαίνεις ?είδα ένα θρεντ που μιλάει για πουτανακια του ινσταγκραμ μπήκα διάβασα τι λένε κ μα τω Δία ούτε τα ήξερα όλα αύτα. Φαίνεται τους τα μαθαίνουν στο σχολείο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.217
Πόντοι
2.606
εύγε λοιπόν κ εις ανώτερα. Η κόρη σου θα ήθελες να έχει αυτή τη συμπεριφορά ? Κατάντια πραγματικά
αυτα ειναι τα προσοντα τους αυτα διαφημιζουν που ηθελες να τα μοστραρουν στο λινκεντιν?  :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν το έχω καθόλου με όλο αυτό το κονσεπτ μου γυρίζει τα αντερα. Σε εσάς ως άντρες εφόσον βρίσκετε εύκολα γαμησι κ την ψευδαίσθηση του έρωτα μπορεί να είναι κουλ. Εμένα όμως η φαση αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.309
Πόντοι
19.795
Σε αυτό το παιχνίδι όμως , θέλει κάποια τέτοια προσόντα :

article-2093271-118095CB000005DC-509_634x816.jpg
Με τα προσοντα που εχουμε σαν Ελληνες (12,5 εκ. μεσο ορο) τωρα πια οι Βορειοευρωπαιες-Ρωσσοουκρανεζες, θα ακουν Ελληνας και στη καλυτερη θα βαζουν τα γελια.
Αναγκαστικα θα βολευτουμε απο Ασια και κατω :grin:

Sweet-Chinese-Girls-Pictures-For-Desktop.jpg

Καλημερα παιδακια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.217
Πόντοι
2.606
Δεν το έχω καθόλου με όλο αυτό το κονσεπτ μου γυρίζει τα αντερα. Σε εσάς ως άντρες εφόσον βρίσκετε εύκολα γαμησι κ την ψευδαίσθηση του έρωτα μπορεί να είναι κουλ. Εμένα όμως η φαση αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα.
οτι εχει ο καθενας προβαλει αν ειναι μορφωμενος την μορφωση αν ειναι ψωλαρας το καβλι του αν ειναι λεφτας τα πλουτη του αν ειναι ομορφος την μουρη του αν εχει ωραιο σωμα το σωμα του τοσο απλα  ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.375
Πόντοι
5.506
οτι εχει ο καθενας προβαλει αν ειναι μορφωμενος την μορφωση αν ειναι ψωλαρας το καβλι του αν ειναι λεφτας τα πλουτη του αν ειναι ομορφος την μουρη του αν εχει ωραιο σωμα το σωμα του τοσο απλα  ;)

Το τραγικό είναι οτι οι περισσότεροι μοστράρουν οτι ΔΕΝ έχουν αλλά θα ήθελαν να έχουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δηλαδη θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό να ψάχνουν οι μικρούλες που όλα μια χαρά κορίτσια είναι σαν τα κρύα νερά τον μεγάλο σουγκαρ νταντι για να τις θρεφει. Μάλιστα. Αν κάνεις κόρη νσ της δώσεις αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμο τότε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.217
Πόντοι
2.606
δηλαδη θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό να ψάχνουν οι μικρούλες που όλα μια χαρά κορίτσια είναι σαν τα κρύα νερά τον μεγάλο σουγκαρ νταντι για να τις θρεφει. Μάλιστα. Αν κάνεις κόρη νσ της δώσεις αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμο τότε.
αυτην την ανατροφη εχουν παρει αυτες τις αξιες απ την οικογενεια τους δεν ηρθα σ αυτη τη ζωη για να αλλαξω τον κοσμο προσπαθω να περνω απ τον καθενα οτι μου αρεσει η χρειαζομαι εφοσον ειναι προθυμος να το διαθεσει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom