pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η ανεψια ενος μελους απο αυτο το νημα ξαναγυρισε σαν μινι - μουνι? 

σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι θέμα ανατροφης κ οικογένειας. Όταν όμως αποδεχεσαι σε ο εαυτός σου να συμμετέχει σε τέτοιες συμπεριφορές το επικροτεις το διαιωνιζεις το αυξάνεις κ δημιουργεις μια κοινωνία κρεττινων. Στην οποία θα ζησεις εσύ κ τα παιδιά σου. Και αυτά θα φάνε τσ σκατα που έφτιαξες εσύ με τις συμπεριφορές σου. Γνώμη μου..αυτην την ανατροφη εχουν παρει αυτες τις αξιες απ την οικογενεια τους δεν ηρθα σ αυτη τη ζωη για να αλλαξω τον κοσμο προσπαθω να περνω απ τον καθενα οτι μου αρεσει η χρειαζομαι εφοσον ειναι προθυμος να το διαθεσει ;)
Τα παντα ολα δεν εχου αλλιωθει, στο βωμο του κερδους; Κανεις πια δεν ενδιαφερεται για το ποσο αξιζει κατι, μονο για το ποσο κοστιζει. Αυτο μαθαινουμε πλεον στα παιδια μας, αυτο θα εισπραξουμε.Δεν το έχω καθόλου με όλο αυτό το κονσεπτ μου γυρίζει τα αντερα. Σε εσάς ως άντρες εφόσον βρίσκετε εύκολα γαμησι κ την ψευδαίσθηση του έρωτα μπορεί να είναι κουλ. Εμένα όμως η φαση αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα.
Μουνι μίνι ?
αυτό με ενοχλεί πολύ κωλο-γερακι. Κ αν κάποιος έχει παιδιά η είναι κοντά σε παιδιά.. Θα δει τα σοβαρά κ μεγαλα ψυχικά θέματα που αρχίζουν να εμφανίζονται όλο κ περισσότερο. Όχι δεν μπορώ να το δεχτώ λυπάμαιΤα παντα ολα δεν εχου αλλιωθει, στο βωμο του κερδους; Κανεις πια δεν ενδιαφερεται για το ποσο αξιζει κατι, μονο για το ποσο κοστιζει. Αυτο μαθαινουμε πλεον στα παιδια μας, αυτο θα εισπραξουμε.![]()
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε πλεον ανημποροι- ανικανοι να αντιδρασουμε. Εμενα αυτο με ποναει ακομα περισσοτερο.αυτό με ενοχλεί πολύ κωλο-γερακι. Κ αν κάποιος έχει παιδιά η είναι κοντά σε παιδιά.. Θα δει τα σοβαρά κ μεγαλα ψυχικά θέματα που αρχίζουν να εμφανίζονται όλο κ περισσότερο. Όχι δεν μπορώ να το δεχτώ λυπάμαι
γαμησε τα νικο τσαμτσικαΣε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Ευαγγελατο?
καποιοι αλλοι πριν απο εμενα εφτιαξαν και την κοινωνια κρεττινων που ηδη ζω η ικανοτητα του ανθρωπου εγκειται στο να μπορει να μπαινει στον πολεμο που ειναι η ζωη και να βγαινει αλωβητος και αδιαβλητος στο μετρο του δυνατου και τα πολεμοφοδια του ειναι η ανατροφη του και τα ρχιδια του,στο χερι του καθενος ειναι στο να ζυγισει τι θα πρεπει να θυσιασει για να πετυχει αυτο που επιθυμει γιατι ολα εχουν το τιμημα τουςσε αυτό έχεις δίκιο. Είναι θέμα ανατροφης κ οικογένειας. Όταν όμως αποδεχεσαι σε ο εαυτός σου να συμμετέχει σε τέτοιες συμπεριφορές το επικροτεις το διαιωνιζεις το αυξάνεις κ δημιουργεις μια κοινωνία κρεττινων. Στην οποία θα ζησεις εσύ κ τα παιδιά σου. Και αυτά θα φάνε τσ σκατα που έφτιαξες εσύ με τις συμπεριφορές σου. Γνώμη μου..
μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας λέει ένας φίλοςΤο θεμα ειναι οτι ειμαστε πλεον ανημποροι- ανικανοι να αντιδρασουμε. Εμενα αυτο με ποναει ακομα περισσοτερο.
παίρνεις θέση όμως..καποιοι αλλοι πριν απο εμενα εφτιαξαν και την κοινωνια κρεττινων που ηδη ζω η ικανοτητα του ανθρωπου εγκειται στο να μπορει να μπαινει στον πολεμο που ειναι η ζωη και να βγαινει αλωβητος και αδιαβλητος στο μετρο του δυνατου και τα πολεμοφοδια του ειναι η ανατροφη του και τα ρχιδια του,στο χερι του καθενος ειναι στο να ζυγισει τι θα πρεπει να θυσιασει για να πετυχει αυτο που επιθυμει γιατι ολα εχουν το τιμημα τους
Ναι ντόπα
δεν σε καταλαβα τι θες να πειςπαίρνεις θέση όμως..
[size=30pt] Είναι θέμα ανατροφης κ οικογένειας. [size=20pt]τελεία και παύλα[/size] [/size]
Κωστακοσμακη εισαι πολυ βιτσιοζοςΕξεταστική Επιτροπή της βουλής βλέπει κανείς ?