Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ανεψια ενος μελους απο αυτο το νημα ξαναγυρισε σαν μινι - μουνι? :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτην την ανατροφη εχουν παρει αυτες τις αξιες απ την οικογενεια τους δεν ηρθα σ αυτη τη ζωη για να αλλαξω τον κοσμο προσπαθω να περνω απ τον καθενα οτι μου αρεσει η χρειαζομαι εφοσον ειναι προθυμος να το διαθεσει  ;)
σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι θέμα ανατροφης κ οικογένειας. Όταν όμως αποδεχεσαι σε ο εαυτός σου να συμμετέχει σε τέτοιες συμπεριφορές το επικροτεις το διαιωνιζεις το αυξάνεις κ δημιουργεις μια κοινωνία κρεττινων. Στην οποία θα ζησεις εσύ κ τα παιδιά σου. Και αυτά θα φάνε τσ σκατα που έφτιαξες εσύ με τις συμπεριφορές σου. Γνώμη μου..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.306
Πόντοι
19.795
Δεν το έχω καθόλου με όλο αυτό το κονσεπτ μου γυρίζει τα αντερα. Σε εσάς ως άντρες εφόσον βρίσκετε εύκολα γαμησι κ την ψευδαίσθηση του έρωτα μπορεί να είναι κουλ. Εμένα όμως η φαση αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα.
Τα παντα ολα δεν εχου αλλιωθει, στο βωμο του κερδους; Κανεις πια δεν ενδιαφερεται για το ποσο αξιζει κατι, μονο για το ποσο κοστιζει. Αυτο μαθαινουμε πλεον στα παιδια μας, αυτο θα εισπραξουμε. :idiot:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εμενα μου αρεσουν τα μουνακια στο ινσταγκραμ  :wanker:

ερη εχεις και συ ινσταγκραμ??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τα παντα ολα δεν εχου αλλιωθει, στο βωμο του κερδους; Κανεις πια δεν ενδιαφερεται για το ποσο αξιζει κατι, μονο για το ποσο κοστιζει. Αυτο μαθαινουμε πλεον στα παιδια μας, αυτο θα εισπραξουμε. :idiot:
αυτό με ενοχλεί πολύ κωλο-γερακι. Κ αν κάποιος έχει παιδιά η είναι κοντά σε παιδιά.. Θα δει τα σοβαρά κ μεγαλα ψυχικά θέματα που αρχίζουν να εμφανίζονται όλο κ περισσότερο. Όχι δεν μπορώ να το δεχτώ λυπάμαι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.306
Πόντοι
19.795
αυτό με ενοχλεί πολύ κωλο-γερακι. Κ αν κάποιος έχει παιδιά η είναι κοντά σε παιδιά.. Θα δει τα σοβαρά κ μεγαλα ψυχικά θέματα που αρχίζουν να εμφανίζονται όλο κ περισσότερο. Όχι δεν μπορώ να το δεχτώ λυπάμαι
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε πλεον ανημποροι- ανικανοι να αντιδρασουμε. Εμενα αυτο με ποναει ακομα περισσοτερο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.203
Πόντοι
2.606
σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι θέμα ανατροφης κ οικογένειας. Όταν όμως αποδεχεσαι σε ο εαυτός σου να συμμετέχει σε τέτοιες συμπεριφορές το επικροτεις το διαιωνιζεις το αυξάνεις κ δημιουργεις μια κοινωνία κρεττινων. Στην οποία θα ζησεις εσύ κ τα παιδιά σου. Και αυτά θα φάνε τσ σκατα που έφτιαξες εσύ με τις συμπεριφορές σου. Γνώμη μου..
καποιοι αλλοι πριν απο εμενα εφτιαξαν και την κοινωνια κρεττινων που ηδη ζω η ικανοτητα του ανθρωπου εγκειται στο να μπορει να μπαινει στον πολεμο που ειναι η ζωη και να βγαινει αλωβητος και αδιαβλητος στο μετρο του δυνατου  και τα πολεμοφοδια του ειναι η ανατροφη του και τα ρχιδια του,στο χερι του καθενος ειναι στο να ζυγισει τι θα πρεπει να θυσιασει για να πετυχει αυτο που επιθυμει γιατι ολα εχουν το τιμημα τους 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καποιοι αλλοι πριν απο εμενα εφτιαξαν και την κοινωνια κρεττινων που ηδη ζω η ικανοτητα του ανθρωπου εγκειται στο να μπορει να μπαινει στον πολεμο που ειναι η ζωη και να βγαινει αλωβητος και αδιαβλητος στο μετρο του δυνατου  και τα πολεμοφοδια του ειναι η ανατροφη του και τα ρχιδια του,στο χερι του καθενος ειναι στο να ζυγισει τι θα πρεπει να θυσιασει για να πετυχει αυτο που επιθυμει γιατι ολα εχουν το τιμημα τους 
παίρνεις θέση όμως..

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Εξεταστική Επιτροπή  της  βουλής  βλέπει  κανείς ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom