Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Καλώς το φίλο μου.

Μπαράκια πήγες;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εντάξει, δε ρώτησα αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, σε αυτή την ταπεινή βιολογική μας ύπαρξη αναφερόμουν, προς το παρόν.

Τουλάχιστον 2 είμαστε ακόμα ακμαίοι!  :hi:

Πολύ σίγουρος είσαι για την βιολογική σου ύπαρξη.

Ο Elon Musk δεν συμμερίζεται αυτήν την βεβαιότητα για παράδειγμα:

www.vox.com/2016/6/2/11837608/elon-musk-simulation-argument]http://www.vox.com/2016/6/2/11837608/elon-musk-simulation-argument[/url]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλησπέρα

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όσους/όσες εορτάζουν ή έχουν εορτάζοντες  :hi:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρεγκίνα, ξέρεις ποιος τραγουδάει το lost on you;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ναι LP αλλά δεν είναι τόσο απλό χα χα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Καταρχήν έχω πάθει κοκομπλόκο με το κομμάτι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την φωνή όμως, που την λάτρεψα με το που το άκουσα χθες.  Το παληκάρι που τραγουδάει δείχνει πολύ τυπάκι αλλά η φωνή δεν μου κόλλαγε, έχει γυναικεία χροιά.  Στο τέλος μάλιστα αν θυμάσαι δείχνει ότι ξεπερνάει την κοπέλα του videoclip και φιλάει κάποιαν άλλη. Έψαξα για τον LP, που δεν τον ήξερα, και διαβάζω ότι είναι γυναίκα.  Οκ λέω θα ντουμπλάρουν φωνή στο video clip. Ψάχνω φωτό και το τυπάκι στο video clip είναι αυτή τελικά, η LP, Laura Pergolizzi.

Στο youtube που διάβασα μετά τα σχόλια γίνεται χαμός, πολλοί προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Επίσης χαμός από έλληνες και τούρκους, το κομμάτι είναι μεγάλη επιτυχία σε εμάς και στους γείτονες.

Η κοπελιά που παίζει (το μοντέλο) πολύ ιδιαίτερη ομορφιά, καιρό είχα κολλήσω τόσο πολύ με πρόσωπο, στύλ.  Laura Hanson Sims το όνομά της και φυσικά είναι μοντέλο.

13906776_10154398092112505_6251008187847547685_n.jpg

Ίδιο γούστο με την LP έχω στις γυναίκες.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καταρχήν έχω πάθει κοκομπλόκο με το κομμάτι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την φωνή όμως, που την λάτρεψα με το που το άκουσα χθες.  Το παληκάρι που τραγουδάει δείχνει πολύ τυπάκι αλλά η φωνή δεν μου κόλλαγε, έχει γυναικεία χροιά.  Στο τέλος μάλιστα αν θυμάσαι δείχνει ότι ξεπερνάει την κοπέλα του videoclip και φιλάει κάποιαν άλλη. Έψαξα για τον LP, που δεν τον ήξερα, και διαβάζω ότι είναι γυναίκα.  Οκ λέω θα ντουμπλάρουν φωνή στο video clip. Ψάχνω φωτό και το τυπάκι στο video clip είναι αυτή τελικά, η LP, Laura Pergolizzi.

Στο youtube που διάβασα μετά τα σχόλια γίνεται χαμός, πολλοί προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Επίσης χαμός από έλληνες και τούρκους, το κομμάτι είναι μεγάλη επιτυχία σε εμάς και στους γείτονες.

Η κοπελιά που παίζει (το μοντέλο) πολύ ιδιαίτερη ομορφιά, καιρό είχα κολλήσω τόσο πολύ με πρόσωπο, στύλ.  Laura Hanson Sims το όνομά της και φυσικά είναι μοντέλο.

13906776_10154398092112505_6251008187847547685_n.jpg

Ίδιο γούστο με την LP έχω στις γυναίκες.
Είναι το αγαπημένο κομμάτι αυτή την εποχή και μουσικά και στιχουργικά. Η τύπισσα στη φώτο είναι όντως κούκλα  ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μόνιμα loop από χθες, αγόρασα δισκογραφία και ακούω και την υπόλοιπη δουλειά της, εντυπωσιακή φωνή και βιογραφικό.  Η κοπέλα στο video clip ασύλληπτη, εξωπραγματική ομορφιά και στυλ (για μένα).

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μόνιμα loop από χθες, αγόρασα δισκογραφία και ακούω και την υπόλοιπη δουλειά της, εντυπωσιακή φωνή και βιογραφικό.  Η κοπέλα στο video clip ασύλληπτη, εξωπραγματική ομορφιά και στυλ (για μένα).
Αντικειμενικά έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου. Αν σου πω εγώ ποιες γυναίκες που θεωρουν οι άντρες θεές, τις θεωρω αδιάφορες, θα μου πετάξουν γιαούρτια εδώ μέσα ειδικά.  :grin: :grin: :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Beauty is in the eye of the beholder

Το τραγούδι μου προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, πολλές εγκεφαλικές συνάψεις ταρακουνήθηκαν, είναι και οι στίχοι... Για κάποιο λόγο αναδύθηκε ανάμνηση που είχα θάψει, ένοιωσα την αίσθηση εκείνης της ανάμνησης, ευλογία και κατάρα ταυτόγχρονα. Παρόλο που το έχω ψιλοκόψει χθες βγήκα και πήρα πακέτο, άνοιξα μπουκάλι κόκκινο και έγραψα ένα κατεβατό το βράδυ, παρόλο που έχουν περάσει χρόνια κάποια πράγματα δεν σβήνουν ποτέ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
παιδια μη κανετε διακρισεις... αρκει να εχει βυζια και να ειναι πανω απο 35  :rockon: :rockon:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Beauty is in the eye of the beholder

Το τραγούδι μου προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, πολλές εγκεφαλικές συνάψεις ταρακουνήθηκαν, είναι και οι στίχοι... Για κάποιο λόγο αναδύθηκε ανάμνηση που είχα θάψει, ένοιωσα την αίσθηση εκείνης της ανάμνησης, ευλογία και κατάρα ταυτόγχρονα. Παρόλο που το έχω ψιλοκόψει χθες βγήκα και πήρα πακέτο, άνοιξα μπουκάλι κόκκινο και έγραψα ένα κατεβατό το βράδυ, παρόλο που έχουν περάσει χρόνια κάποια πράγματα δεν σβήνουν ποτέ.
Μάλλον περνάς κι εσύ κάποιο ζόρι από ότι καταλαβαίνω. Δεν έχει σημασία ο χρόνος φίλε μου, σημασία έχει αν αυτό που έχεις μέσα είναι αληθινό. Αν είναι αληθινό, παραμένει ζωντανό και δε σβήνει ποτέ. Αν αυτό το τραγούδι σε έκανε να θυμηθείς κάτι που άξιζε τον κόπο, ίσως να πρέπει να το κυνηγήσεις. Ο φόβος είναι ο εχθρός της ευτυχίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom