Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
παιδια μη κανετε διακρισεις... αρκει να εχει βυζια και να ειναι πανω απο 35  :rockon: :rockon:

Κάνεις λάθος και στα δύο (λέμε τώρα).

Η ωραιότερη γυναίκα που έχω κάνει έρωτα έχει μικρό στήθος, το πιο όμορφο που έχω αντικρίσει στην ζωή μου και η γυναίκα που μάλλον θα είναι η τελευταία που θα σβήσει από το μυαλό μου ήταν εκεί κοντά στα 35.

Καμία σημασία δεν έχουν όλα αυτά.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

Η ωραιότερη γυναίκα που έχω κάνει έρωτα έχει μικρό στήθος, το πιο όμορφο που έχω αντικρίσει στην ζωή μου και η γυναίκα που μάλλον θα είναι η τελευταία που θα σβήσει από το μυαλό μου ήταν εκεί κοντά στα 35.

Να κάνω μια γυναικεία ερώτηση σε ένα αντρικό φόρουμ κι αν θες την απαντάς. Γιατί δεν επιδιώκεις να είσαι με αυτή τη γυναίκα αφού είναι μέσα στο μυαλό σου?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μάλλον περνάς κι εσύ κάποιο ζόρι από ότι καταλαβαίνω. Δεν έχει σημασία ο χρόνος φίλε μου, σημασία έχει αν αυτό που έχεις μέσα είναι αληθινό. Αν είναι αληθινό, παραμένει ζωντανό και δε σβήνει ποτέ. Αν αυτό το τραγούδι σε έκανε να θυμηθείς κάτι που άξιζε τον κόπο, ίσως να πρέπει να το κυνηγήσεις. Ο φόβος είναι ο εχθρός της ευτυχίας.

Ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος και μερικές φορές είναι πολύ αργά για οτιδήποτε, τις περισσότερες φορές το πιο δύσκολο είναι να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας και την ευθύνη των επιλογών μας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Εσυ μιλας για μεγαλυτερα πραγματα τωρα ενω εγω μιλησα για πλειν φακ  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος και μερικές φορές είναι πολύ αργά για οτιδήποτε, τις περισσότερες φορές το πιο δύσκολο είναι να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας και την ευθύνη των επιλογών μας.
true

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καταρχήν έχω πάθει κοκομπλόκο με το κομμάτι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την φωνή όμως, που την λάτρεψα με το που το άκουσα χθες.  Το παληκάρι που τραγουδάει δείχνει πολύ τυπάκι αλλά η φωνή δεν μου κόλλαγε, έχει γυναικεία χροιά.  Στο τέλος μάλιστα αν θυμάσαι δείχνει ότι ξεπερνάει την κοπέλα του videoclip και φιλάει κάποιαν άλλη. Έψαξα για τον LP, που δεν τον ήξερα, και διαβάζω ότι είναι γυναίκα.  Οκ λέω θα ντουμπλάρουν φωνή στο video clip. Ψάχνω φωτό και το τυπάκι στο video clip είναι αυτή τελικά, η LP, Laura Pergolizzi.

Στο youtube που διάβασα μετά τα σχόλια γίνεται χαμός, πολλοί προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Επίσης χαμός από έλληνες και τούρκους, το κομμάτι είναι μεγάλη επιτυχία σε εμάς και στους γείτονες.

Η κοπελιά που παίζει (το μοντέλο) πολύ ιδιαίτερη ομορφιά, καιρό είχα κολλήσω τόσο πολύ με πρόσωπο, στύλ.  Laura Hanson Sims το όνομά της και φυσικά είναι μοντέλο.

13906776_10154398092112505_6251008187847547685_n.jpg

Ίδιο γούστο με την LP έχω στις γυναίκες.

Η LP γουστάρει τα κοριτσάκια. Τσέκαρε εδώ:

Στο μέλλον, δεν αποκλείεται να την δούμε τρανφόρμερ όπως την Lucas Silveira των The Cliks (γαμάτη μπάντα, by the way...)]

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πάντως θεωρώ ότι τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει δυο ανθρώπους που μοιράζονται αληθινά αισθήματα μακριά. Ούτε ο θυμός, ούτε ο εγωισμός είναι ικανά να τους απομακρύνουν οριστικά. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα είναι μαζί. Το σπάνιο είναι τα αληθινά αισθήματα βέβαια. Εκατέρωθεν. Αυτό είναι που λείπει.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Η LP γουστάρει τα κοριτσάκια. Τσέκαρε εδώ:

Στο μέλλον, δεν αποκλείεται να την δούμε τρανφόρμερ όπως την Lucas Silveira των The Cliks (γαμάτη μπάντα, by the way...)]

Είναι εμφανές από το video clip, απλά όπως την είδα την θεώρησα άνδρα, μου αρέσει πολύ το τραγούδι και το έψαξα παραπάνω.  Από φωτογραφίες της, διαχρονικά το όλο στυλ της είναι τελείως ανδρικό, τα χαρακτηριστικά της  (προσώπου, στήθος) επίσης είναι ανδρικά, σε σημείο που πιθανόν να έχει κάνει χρήση ανδρογόνων, είναι σαφές ότι δεν κρύβεται, ούτε υπάρχει λόγος άλλωστε. Το καταγράφω σημειολογικά και όχι αξιολογικά εννοείται, μου είναι παντελώς αδιάφορο με ποιον ή ποιαν γουστάρει να γαμιέται, εκφραστικά έχει αποτυπώσει ανεπανάληπτα την αίσθηση μιας έντονα συναισθηματικά σχέσης.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ πάντως θεωρώ ότι τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει δυο ανθρώπους που μοιράζονται αληθινά αισθήματα μακριά. Ούτε ο θυμός, ούτε ο εγωισμός είναι ικανά να τους απομακρύνουν οριστικά. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα είναι μαζί. Το σπάνιο είναι τα αληθινά αισθήματα βέβαια. Εκατέρωθεν. Αυτό είναι που λείπει.
Στις ταινιες γιατι εκει εξω δεν υπαρχουν αυτα και οσα και να μοιραζεσαι με καποιον υπαρχουν αλλα που ερχονται πρωτα οπως, εγωισμος, προσωπικα σχεδια, επαγγελματικες υποχρεωσεις, πορεια στην ζωη κτλπ.

Μια στο εκατομοιριο τα αψηφα κανεις ολα αυτα και μισο στο εκατομοιριο να τα αψηφουν δυο μαζι.

Γιαυτο μιλφ τιλ δι εντ οφ δε γουρολντ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Στις ταινιες γιατι εκει εξω δεν υπαρχουν αυτα και οσα και να μοιραζεσαι με καποιον υπαρχουν αλλα που ερχονται πρωτα οπως, εγωισμος, προσωπικα σχεδια, επαγγελματικες υποχρεωσεις, πορεια στην ζωη κτλπ.

Μια στο εκατομοιριο τα αψηφα κανεις ολα αυτα και μισο στο εκατομοιριο να τα αψηφουν δυο μαζι.

πες τα ρε μεγαλε γιατι απ το ρομαντισμο μ επιασε φαγουρα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι εμφανές από το video clip, απλά όπως την είδα την θεώρησα άνδρα, μου αρέσει πολύ το τραγούδι και το έψαξα παραπάνω.  Από φωτογραφίες της, διαχρονικά το όλο στυλ της είναι τελείως ανδρικό, τα χαρακτηριστικά της  (προσώπου, στήθος) επίσης είναι ανδρικά, σε σημείο που πιθανόν να έχει κάνει χρήση ανδρογόνων, είναι σαφές ότι δεν κρύβεται, ούτε υπάρχει λόγος άλλωστε. Το καταγράφω σημειολογικά και όχι αξιολογικά εννοείται, μου είναι παντελώς αδιάφορο με ποιον ή ποιαν γουστάρει να γαμιέται, εκφραστικά έχει αποτυπώσει ανεπανάληπτα την αίσθηση μιας έντονα συναισθηματικά σχέσης.

Εννοείται, γι' αυτό έδωσα το ανάλογο παράδειγμα της/του Silveira. Δεν αναφέρθηκα αρνητικά αλλά σαν γεγονός που
φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία. Η ουσία του καλλιτέχνη φαίνεται από το έργο του και όχι από τh σεξουαλική του
κατεύθυνση. Εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με αυτή την κομματάρα:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Κάποια πράγματα είναι μοιραίο να μη συμβούν, ο σημαντικότερος λόγος ίσως η πραγματικότητα και ο κυνισμός που την συνοδεύει.

Κάποια άλλα αφορούν μόνο την μία πλευρά, οπότε είναι άτοπο έτσι και αλλιώς έστω και αν η επιθυμία, το πάθος, ο πόθος ή ότι άλλο διαστρεβλώνει την αντίληψη των καταστάσεων.

Και κάποια άλλα κάποτε τελειώνουν και άσχετα πως τελείωσαν ή αν αφορά την μία πλευρά, η προσπάθεια να ξαναζήσει κανείς αυτό που ζούσε κάποτε είναι άτοπο. Γυαλί που ραγίζει δεν ξαναφτιάχνει. Ποτέ.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

Φίλε μου τίποτα από αυτά που πετυχαίνεις στη ζωή δεν μπορείς να τα χαρείς πραγματικά αν δεν έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που μπορεί να σε καταλάβει και να χαρεί με τη χαρά σου και να λυπηθεί με τη λύπη σου. Ο εγωισμός είναι η μάσκα που φοράμε όλοι γιατί είμαστε στην ουσία δειλοί που φοβόμαστε να ανοιχτούμε και να ρισκάρουμε ακόμα και την απόρριψη. Για αυτό υπάρχει τόση μοναξιά και δυστυχία.

Ρεγκίνα 2016

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εννοείται, γι' αυτό έδωσα το ανάλογο παράδειγμα της/του Silveira. Δεν αναφέρθηκα αρνητικά αλλά σαν γεγονός που
φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία. Η ουσία του καλλιτέχνη φαίνεται από το έργο του και όχι από τh σεξουαλική του
κατεύθυνση. Εγώ τελευταία έχω φάει σκάλωμα με αυτή την κομματάρα:

:thumbsup:

Συμφωνούμε απόλυτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
"Η ευαισθησία είναι φτιαγμένη από ατσάλι".

Popov 2016   :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Κάποια πράγματα είναι μοιραίο να μη συμβούν, ο σημαντικότερος λόγος ίσως η πραγματικότητα και ο κυνισμός που την συνοδεύει.

Κάποια άλλα αφορούν μόνο την μία πλευρά, οπότε είναι άτοπο έτσι και αλλιώς έστω και αν η επιθυμία, το πάθος, ο πόθος ή ότι άλλο διαστρεβλώνει την αντίληψη των καταστάσεων.

Και κάποια άλλα κάποτε τελειώνουν και άσχετα πως τελείωσαν ή αν αφορά την μία πλευρά, η προσπάθεια να ξαναζήσει κανείς αυτό που ζούσε κάποτε είναι άτοπο. Γυαλί που ραγίζει δεν ξαναφτιάχνει. Ποτέ.
Σχετικά είναι όλα. Και σίγουρα οι λόγοι που δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί είναι πολλές φορές καθοριστικοί. Είτε είναι αμοιβαίο, είτε είναι μονόπλευρο. Ολα έχουν να κάνουν με τη αξία κάποιων πραγμάτων. Αν κάτι για σένα είναι σημαντικό και αξίζει ουσιαστικά, το παλεύεις. Αν όχι, το παρατάς. Κάποια πράγματα δεν είναι γραφτό τους να συμβούν όπως τα θέλεις γιατί όταν είναι δύο εμπλεκόμενοι, πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Αν το θέλει μόνο ο ένας, βράστα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Και επειδή είμαι το μόνο θηλυκό στο νήμα και περνάω πολύ μεγάλο ζόρι αυτο τον καιρό, τι θα λεγατε να πουμε καμιά μαλακία?  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Φίλε μου τίποτα από αυτά που πετυχαίνεις στη ζωή δεν μπορείς να τα χαρείς πραγματικά αν δεν έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που μπορεί να σε καταλάβει και να χαρεί με τη χαρά σου και να λυπηθεί με τη λύπη σου. Ο εγωισμός είναι η μάσκα που φοράμε όλοι γιατί είμαστε στην ουσία δειλοί που φοβόμαστε να ανοιχτούμε και να ρισκάρουμε ακόμα και την απόρριψη. Για αυτό υπάρχει τόση μοναξιά και δυστυχία.

Ρεγκίνα 2016
Αν σκεφτεις οτι το 80% των ανθρωπων της γης (τουλαχιστον) παλευουν καθε μερα για να την περασουν και πανω απο το 30% παλευουν καθε μερα για να επιβιωσουν...το να μην εχεις βρει τον εναν και μοναδικο ανθρωπο ειναι hardly λογος για να μην χαιρεσαι την ζωη..τωρα το αν εισαι ευτυχησμενος Χ ενω αν γνωριζες τον ανθρωπο της ζωης σου θα ησουν ευτυχησμενος 100Χ οκ το δεχομαι.

Δεν ειναι ετσι ακριβως βεβαια δεν χρειαζεται να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου για να σου σταθει και να λυπηθει μαζι σου. Εγωιστες και χεστιδες ειμαστε ολοι αφου ετσι ειναι η ανθρώπινη φυση.

Τωρα για το συμπερασμα σου, απαντα στην ερωτηση ''Αφου υπαρχουν τοσοι μονοι γιατι υπαρχουν τοσοι μονοι?'' (δανεισμενη απτο φειςμπουκ  :effemine:)

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Αν σκεφτεις οτι το 80% των ανθρωπων της γης (τουλαχιστον) παλευουν καθε μερα για να την περασουν και πανω απο το 30% παλευουν καθε μερα για να επιβιωσουν...το να μην εχεις βρει τον εναν και μοναδικο ανθρωπο ειναι hardly λογος για να μην χαιρεσαι την ζωη..τωρα το αν εισαι ευτυχησμενος Χ ενω αν γνωριζες τον ανθρωπο της ζωης σου θα ησουν ευτυχησμενος 100Χ οκ το δεχομαι.

Δεν ειναι ετσι ακριβως βεβαια δεν χρειαζεται να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου για να σου σταθει και να λυπηθει μαζι σου. Εγωιστες και χεστιδες ειμαστε ολοι αφου ετσι ειναι η ανθρώπινη φυση.

Τωρα για το συμπερασμα σου, απαντα στην ερωτηση ''Αφου υπαρχουν τοσοι μονοι γιατι υπαρχουν τοσοι μονοι?'' (δανεισμενη απτο φειςμπουκ  :effemine:)
Την απάντηση την έδωσες μονος σου. Είμαστε εγωιστές, ψεύτες και χέστηδες.  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom