Πώς έκανες την συνεργασία σου με τον Wyclef;
Έγινε πολύ τυχαία. Γι’ αυτό όμως λατρεύω την Αμερική. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια. Ήμουν σε ένα στούντιο και έφτιαχνα μουσική λίγο πρόχειρα επειδή σε λίγες ώρες πετούσα για Ελλάδα. Δεν ήταν τίποτε ολοκληρωμένο. Έτυχε την ίδια μέρα να είναι και ο Wyclef στο ίδιο στούντιο. Σε κάποια φάση, βλέπω έναν τύπο να μπαίνει μέσα και να με κοιτάει και ήταν αυτός. «Εσύ τα φτιάχνεις αυτά;», με ρώτησε και του απάντησα, ναι και γυρνάει στον ηχολήπτη που ήταν μαζί μου στο στούντιο και του είπε, «Αυτή είναι μουσικός!» Αυτό το είπε επειδή οι περισσότεροι παραγωγοί δεν είναι μουσικοί, απλά φτιάχνουν beats. Δεν γνωρίζουν από σύνθεση. Εκείνη την στιγμή έπαιζε το κομμάτι που έφτιαχνα από τα ηχεία και ξαφνικά πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να κάνει ότι να’ ναι φωνητικά πάνω σε αυτό. Τον ρώτησα αν μπορούσα να τον ηχογραφήσω αυτό και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Κάναμε την ηχογράφηση και μετά του ζήτησα αν μπορούσα να πάρω τα φωνητικά μαζί μου. Και δεν είχε πρόβλημα ούτε σε αυτό. Στην Ελλάδα έκατσα 3 μήνες. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θυμάμαι τι το έκανα, μάλλον το πέταξα. Ένα βράδυ που έψαχνα το σκληρό μου, πέτυχα μόνο τα φωνητικά του και άρχισα να γράφω κάτι καινούργιο πάνω σε αυτά. Σε ένα πρωί ήταν έτοιμο. Του το έστειλα, ξετρελάθηκε και έτσι έγινε.