Επισκέπτης
κοκκινο μποξερακι καλβιν κλαιν ηταν ρε αλβανεΠολύ σεξουαλικό να κάνεις μπάνιο με σωβρακοφανέλα τύπε!!Ειδικά άμα ειναι καφέ πίσω μπέζ μπροστά
κοκκινο μποξερακι καλβιν κλαιν ηταν ρε αλβανεΠολύ σεξουαλικό να κάνεις μπάνιο με σωβρακοφανέλα τύπε!!Ειδικά άμα ειναι καφέ πίσω μπέζ μπροστά
κοκκινο μποξερακι καλβιν κλαιν ηταν ρε αλβανε
ασικς νιμπους. 22 ημουν, παντου αθλητικα φοραγαti papoytsia htan
κοκκινο μποξερακι καλβιν κλαιν ηταν ρε αλβανε
gamata nonta eixan k mproytzo pano san mettalia
3ον) Και κυριότερον : Ο παρόντας είναι ιστότοπος και όχι λαϊκό δικαστήριο όπως μανιωδώς επιθυμούν να τον μετατρέψουν αυτοί που κατά το πρόσφατο παρελθόν έθεσαν μέχρι και ψηφοφορίες εξοστρακισμού μελών.
Γιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτρα
Εντάξει, Σάββατο βράδυ άλλοι δουλεύουμε άλλοι διασκεδάζουν, Κυριακή 7 το πρωί μόνο κάτι παππούδια ξυπνάνε για θάλασσα!!
Εντάξει, Σάββατο βράδυ άλλοι δουλεύουμε άλλοι διασκεδάζουν, Κυριακή 7 το πρωί μόνο κάτι παππούδια ξυπνάνε για θάλασσα!!
Kαθε βραδι ειμαι στη δουλεια μεχρι τις 11.45 καμμια φορα παει και 12.15. Μεχρι να παω σπιτι, ειδικα Σαββατοβραδο αν κανω γυρα κανα δυο μπαρακια (για δημοσιες σχεσεις της δουλειας μου), θα γυρισω σπιτι 3 με 3.30 το πρωι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στερησω απο τον εαυτο μου ενα πολυτιμο δωρο. Το κολυμπι. Αυριο αν θυμηθω θα βγαλω και μια φωτο τη θαλασσα για να καταλαβετε τι πειρασμος ειναι η πρωινη κολυμβηση.Εντάξει, Σάββατο βράδυ άλλοι δουλεύουμε άλλοι διασκεδάζουν, Κυριακή 7 το πρωί μόνο κάτι παππούδια ξυπνάνε για θάλασσα!!
Kαθε βραδι ειμαι στη δουλεια μεχρι τις 11.45 καμμια φορα παει και 12.15. Μεχρι να παω σπιτι, ειδικα Σαββατοβραδο αν κανω γυρα κανα δυο μπαρακια (για δημοσιες σχεσεις της δουλειας μου), θα γυρισω σπιτι 3 με 3.30 το πρωι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στερησω απο τον εαυτο μου ενα πολυτιμο δωρο. Το κολυμπι. Αυριο αν θυμηθω θα βγαλω και μια φωτο τη θαλασσα για να καταλαβετε τι πειρασμος ειναι η πρωινη κολυμβηση.
Προς το παρον ξυπνηστε λιγο.
Μονος σας, η με παρεαΤο Σάββατο το πρωί [ χθες ] ο νηματοθέτης κολύμβησε στις 6:45 π.μ.
Γνώμη σας.
Μονος σας, η με παρεα
Να προσεχετε. Στην ηλικια μας χρειαζεται και μια νοσοκομα, αν τυχει κατι να μας δωσει τουλαχιστον το φιλι της ζωηςΜόνος και στα βαθιά!