Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
URL]]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
3ον) Και κυριότερον : Ο παρόντας είναι ιστότοπος  και όχι λαϊκό δικαστήριο όπως μανιωδώς επιθυμούν να τον μετατρέψουν αυτοί που κατά το πρόσφατο παρελθόν έθεσαν μέχρι και ψηφοφορίες εξοστρακισμού μελών.

Επειδή αναφέρεσαι (και) σε εμένα, δύο λέξεις Άγιε:

Ανάσες Δημοκρατίας.

Τόσο απλά.  :)

Στο ερώτημα που έθεσα εγώ ως προς το Τρόλλδεμορτ, το ποσοστό υπέρ εξοστρακισμού έφτασε το 57%.

Πώς λειτούργησε αυτό; Μήπως εξοστρακίστηκε;

Όχι βέβαια.

Το Τρολλ όμως απέκτησε αυτεπίγνωση, και βελτίωσε την ζωή του, αποκτώντας και μια αλλήθωρη γκόμενα,

αλλά στον πραγματικό κόσμο...    ;)

Βγήκε από την εικονική του πραγματικότητα.

Στην θητεία του αν θυμάσαι ήταν με το G3 στο ένα χέρι, και με το πληκτρολόγιο στο άλλο,

και όταν τα άφηνε και τα δύο έπαιζε το πουλί του, αφού σιχαίνονταν τις πουτάνες...  :S

:rolleyes:

Αυτά από εδώ Θειότατέ μου Άγιε.  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Γιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτρα :grin:

Εντάξει, Σάββατο βράδυ άλλοι δουλεύουμε άλλοι διασκεδάζουν, Κυριακή 7 το πρωί μόνο κάτι παππούδια ξυπνάνε για θάλασσα!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.874
Πόντοι
26.096
Εντάξει, Σάββατο βράδυ άλλοι δουλεύουμε άλλοι διασκεδάζουν, Κυριακή 7 το πρωί μόνο κάτι παππούδια ξυπνάνε για θάλασσα!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Το Σάββατο το πρωί [ χθες ] ο νηματοθέτης κολύμβησε στις 6:45 π.μ.
Γνώμη σας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Kαθε βραδι ειμαι στη δουλεια μεχρι τις 11.45 καμμια φορα παει και 12.15. Μεχρι να παω σπιτι, ειδικα Σαββατοβραδο αν κανω γυρα κανα δυο μπαρακια (για δημοσιες σχεσεις της δουλειας μου), θα γυρισω σπιτι 3 με 3.30 το πρωι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στερησω απο τον εαυτο μου ενα πολυτιμο δωρο. Το κολυμπι. Αυριο αν θυμηθω θα βγαλω και μια φωτο τη θαλασσα για να καταλαβετε τι πειρασμος ειναι η πρωινη κολυμβηση.
Προς το παρον ξυπνηστε λιγο.
829558198_7ed16b8213_b.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.874
Πόντοι
26.096
[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size][/move]

[size=40pt]ΨΗΦΙΣΤΕ!!![/size]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Kαθε βραδι ειμαι στη δουλεια μεχρι τις 11.45 καμμια φορα παει και 12.15. Μεχρι να παω σπιτι, ειδικα Σαββατοβραδο αν κανω γυρα κανα δυο μπαρακια (για δημοσιες σχεσεις της δουλειας μου), θα γυρισω σπιτι 3 με 3.30 το πρωι. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στερησω απο τον εαυτο μου ενα πολυτιμο δωρο. Το κολυμπι. Αυριο αν θυμηθω θα βγαλω και μια φωτο τη θαλασσα για να καταλαβετε τι πειρασμος ειναι η πρωινη κολυμβηση.
Προς το παρον ξυπνηστε λιγο.
829558198_7ed16b8213_b.jpg

Δεν έχεις άδικο, το πρωινό μπάνιο, σοβαρά τώρα, αλλά και το βραδυνό δεν αλλάζονται με τίποτα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom