Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Βλαχάντερ και πράσινα άλογα ...Αφού ήταν μουνάρα η Autovision!!!!!!
Βλαχάντερ και πράσινα άλογα ...Αφού ήταν μουνάρα η Autovision!!!!!!
Καλα ρε μλκ μαξιμε δουλευεις κυριακατικα παρατα τα ολα και τραβα σε καμια παραλια..Γειά σου ρε παικταρά μου Βίκινγκ, καλησπέρα, να εδώ δουλειά!!!!
Καλα ρε μλκ μαξιμε δουλευεις κυριακατικα παρατα τα ολα και τραβα σε καμια παραλια..
Οντως,ουτε να παρκαρεις δεν βρισκεις ουτε φυσικα να κατσεις καπου να φας σαν ανθρωπος.Αλλα τι κανεις οτι πουνε οι γυναικες...εμεις απλα ακολουθουμε *PΚυριακή είναι η χειρότερη μέρα για παραλία.
Μας εκλασες μια μαντρα @@ σαν μαξιμος... δεν τα θυμασαι καλαΆλλος από εδώ με τον μάξιμο. Ρε μαλάκες, τι γαμήσι σας έχει ρίξει αυτός ο μάξιμος
Παραλία ΜΟΝΟ καθημερινές.
Καλώς το καλό φίλο!Καλημέρα στα παλιόπαιδα τα ατίθασα...
Καλώς το καλό φίλο!
Για κάνε μας λίγο Realpolitik ...
Δε θέλουμε να μας πεις, να μας δείξεις θέλουμε ...Εδώ ισχύει το: Κρείττον του λαλείν το σιγάν... ;)
Δε θέλουμε να μας πεις, να μας δείξεις θέλουμε ...
Γιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτραΚυριακή είναι η χειρότερη μέρα για παραλία.
Γιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτρα
Αν ειχαμε ολη μερα ρε φιλε δεν θα το σκεφτομασταν, τωρα μπορουμε να παμε και θα παμε μαλλον. :SΓιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτρα
εγω μια φορα πηγα 7 το πρωι μετα απο ποτα για κολυμπι και παραλιγο να πνιγω.....Γιατι δεν πηγαινετε σε ανθρωπινες ωρες. 7.30 με 9 ειναι η καλυτερη ωρα για κολυμπι. Μετα ειναι για οφθαλμολουτρα
Εγω μια φορα πηγα πρωι για μπανιο (ετσι λεγαμε) μετα απο παρτακι και τελικα μας εμασε η ασφαλεια νταξ ηταν καλο το παρτακι..εγω μια φορα πηγα 7 το πρωι μετα απο ποτα για κολυμπι και παραλιγο να πνιγω.....
Εγω μια φορα πηγα πρωι για μπανιο (ετσι λεγαμε) μετα απο παρτακι και τελικα μας εμασε η ασφαλεια νταξ ηταν καλο το παρτακι..
εγω γυρισα σπιτι χωρις παπουτσιαΕγω μια φορα πηγα πρωι για μπανιο (ετσι λεγαμε) μετα απο παρτακι και τελικα μας εμασε η ασφαλεια νταξ ηταν καλο το παρτακι..
εγω γυρισα σπιτι χωρις παπουτσια
Μετα το ακρωτηρι πεσαμε για μπανιο με τα σωβρακα και οταν μπηκα στο αμαξι μου μαλλον αφησα τα παπουτσια εξω απο την πορτα και ξεχασα να τα βαλω μεσα