Μόνος του ο zigfried δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του? Για ποια θυσία μιλάς? Ο Αντισθενής είναι που δεν τον θέλει, κάνω λάθος?
Ρε συ Νικ μπέσα τώρα. Τα παρουσιάζεις όλα ένα αθώο τρολάρισμα. Ενδεχομένως να είναι. Εγώ έτσι και αλλιώς είμαι περιστασιακός επισκέπτης με αποσπασματική εικόνα, λόγω έλλειψης χρόνου.
Αλλά και στο προηγούμενο νήμα σας, είχε παιχτεί κάτι με διακίνηση κάποιας φωτό. Η Έριναλ απειλούσε θεούς και δαίμονες, μέχρι και για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μιλούσε και ξαφνικά.................................
ο νηματοθέτης παραδέχεται ότι αυτός διακίνησε την φωτό και μετά σιωπή. Όλα ΟΚ. Καταλαβαίνεις ότι ολα αυτά δεν φαντάζουν πολύ φυσιολογικά. Επίσης δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίων του Άλεξ. Και εγώ κάποιες φορές τον έχω πειράξει αλλά μέχρι εκεί. Αν τους έχει κάνει κάτι ΟΚ. Αν όχι, τότε μόνο ως εμπάθεια μπορεί να χαρακτηριστεί.
[size=30pt]Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές να στήνουν ένα σενάριο, έτσι απλά για το μπάχαλο.[/size]
Η Έριναλ ήταν ενημερωμένη για τον ηθικό αυτουργό, πριν την δημόσια ομολογία του. Έτσι δεν είναι κύριε Saint?