Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα!
Τι είναι αυτά, κυρία; Εμείς σοκαριζόμεθα από προκλητικές ενέργειες θήλεων.
Εκτός εάν αναμένετε τον κ. brabus για να ολοκληρώσει το καμάκι, που εκκίνησε χθες, την συνέχεια του οποίου ελπίζουμε να απολαύσωμεν σήμερον!  :grin:
Καλημέρα σας. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να γίνω προκλητική. Για τον κ. Μπραμπ κάνω την υπέρβαση  :grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα σας. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να γίνω προκλητική. Για τον κ. Μπραμπ κάνω την υπέρβαση  :grin: :grin:

Ορθώς το υποψιάστηκα!
Άρα μπορώ να επιστρέψω στην συγγραφή του πονήματός μου απαλλαγμένος από έγνοιες και σκέψεις!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εκφράζω  επίσης την ευχή και ελπίδα μου ο κ. dopamina να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία για να διδαχθεί πως είναι το σωστό καμάκι!  :cheesy:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Διακόπτω την συγγραφή πονήματος δια να δηλώσω την συγκίνησή μου και την χαρά μου ταυτόχρονα για το πόσο πολύ μοιάζουμε. Δείχνετε να ξέρετε να απολαμβάνετε την ζωή χωρίς να εκτίθεσθε σε περιττούς κινδύνους.
Απλά για την ολοκλήρωση της καλοπέρασής σας θα σας πρότεινα να κάνετε αυτό που κάνω και εγώ. Να έχετε μαζί σας και ένα τάπερ με φιδέ από το σπίτι και ένα φρούτο ούτως ώστε να μην αναγκασθείτε να φάτε σε εστιατόριο, όπου πιθανώς να δηλητηριαστείτε.
Αφήνω τους λεονταρισμούς για τα άμυαλους νεότερους αγαπητέ. Πως νομίζετε ότι κατάφερα να φτάσω σε συντάξιμη ηλικία.

Για κολατσιό προτίμησα ολίγον τραχανά με γαλοτύρι, σπιτικά και τα δύο, μου τα προσέφερε η Μαριγούλα η ζωντοχήρα, αυτή που με λάγνο βλέμμα παρακολουθώ στη φωτογραφία που σας παράθεσα.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εκφράζω  επίσης την ευχή και ελπίδα μου ο κ. dopamina να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία για να διδαχθεί πως είναι το σωστό καμάκι!  :cheesy:
Να έρθει στα ΚΑΠΗ ο κ. dopamina. Έχουμε πολύ ευχάριστη συντροφιά και αναπτύσσουμε αμέσως φιλικότατες σχέσεις με πολλά πονηρά υπονοούμενα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αφήνω τους λεονταρισμούς για τα άμυαλους νεότερους αγαπητέ. Πως νομίζετε ότι κατάφερα να φτάσω σε συντάξιμη ηλικία.

Για κολατσιό προτίμησα ολίγον τραχανά με γαλοτύρι, σπιτικά και τα δύο, μου τα προσέφερε η Μαριγούλα η ζωντοχήρα, αυτή που με λάγνο βλέμμα παρακολουθώ στη φωτογραφία που σας παράθεσα.

:grouphug:
Η κα. Μαριγούλα έχει κάποια ελεύθερη συνομήλικη φίλη της;
Τόσο νέα και καλλίπυγα κορίτσια είναι κρίμα να μένουν στο ράφι όταν έχουν όλη την ζωή μπροστά τους. Την οποία ζωή τους μπορούν να απολαύσουν με ένα συνταξιούχο, ως ημείς, που θα έχει άφθονο χρόνο να ασχολείται μαζί τους. Γι΄ αυτό σκοτώθηκα στην δουλειά εκείνα τα 4 χρόνια, που ανέφερα παραπάνω.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
:grouphug:
Η κα. Μαριγούλα έχει κάποια ελεύθερη συνομήλικη φίλη της;
Τόσο νέα και καλλίπυγα κορίτσια είναι κρίμα να μένουν στο ράφι όταν έχουν όλη την ζωή μπροστά τους. Την οποία ζωή τους μπορούν να απολαύσουν με ένα συνταξιούχο, ως ημείς, που θα έχει άφθονο χρόνο να ασχολείται μαζί τους. Γι΄ αυτό σκοτώθηκα στην δουλειά εκείνα τα 4 χρόνια, που ανέφερα παραπάνω.
Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τη φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι συνομιλεί με τη συννυφάδα της τη Φρόσω, αυτή με τα σηκωμένα χέρια, άτιμο θήλυ! Έχει τον άντρα της τον Πανουργιά με εγκεφαλικό με το ένα ποδάρι στο μνήμα. Αν κάμετε λίγο υπομονή ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τη φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι συνομιλεί με τη συννυφάδα της τη Φρόσω, αυτή με τα σηκωμένα χέρια, άτιμο θήλυ! Έχει τον άντρα της τον Πανουργιά με εγκεφαλικό με το ένα ποδάρι στο μνήμα. Αν κάμετε λίγο υπομονή ...

Η υπομονή είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Άλλωστε αποδεικνύεται και από τα 4 χρόνια εργασίας, που παρείχα προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Η υπομονή είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Άλλωστε αποδεικνύεται και από τα 4 χρόνια εργασίας, που παρείχα προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Χαράς στο κουράγιο σας! Αλλά έτσι τους μάθαμε, δεν τους φτάνει που μας πληρώνουν κουτσουρεμένα, θέλουν να δουλεύουμε κιόλας!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Όλα αυτά με έχουν κουράσει όμως αγαπητέ μου. Υπάγω δια να συζητήσω με την τσαχπίνα Μαριγούλα πως ανοίγει τον τραχανά της.
Λίγο τα ποδάρια μου βρέχω δηλαδή και επανέρχομαι ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όλα αυτά με έχουν κουράσει όμως αγαπητέ μου. Υπάγω δια να συζητήσω με την τσαχπίνα Μαριγούλα πως ανοίγει τον τραχανά της.

Ρωτήστε την και για την συνταγή της για το ιμάμ μπαϊλντί. Με ενδιαφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom