Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καληνυχτα και απο το νηματοθετη!
Μην βαριεστε να πλενετε την μασελα σας. Αλλιως χαλαει και φερνει μικροβια στη στοματικη κοιλοτηρα και αντε τρεχα στα Νοσοκομεια.
ζΤο τρεχα σε αυτακια ...
Καληνυχτα νηματοθετη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημερα, συνταξιουχοι!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εχετε δικιο, μειρακιον!
Απλως ηθελα να στιγματισω τους τεμπεληδες εδω μεσα.
Ο νηματοθετης βγηκε στην συνταξη πριν απο 38 χρονια. Στα 45 και μετα απο 8 χρονια σκληρης εργασιας!
8 χρόνια! Ιδρώσατε αγαπητέ! Εγώ κάτι με αγροτική, κάτι με αντιστασιακού, κάτι με πλασματικό χρόνο εργασίας τα κατάφερα χωρίς να σακατεφτώ στην απάνθρωπη εργασία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα αγαπητέ  :hi:

Σας γράφω από το πούλμαν, καθοδόν για να απολαύσουμε το μπάνιο μας με άλλα συνομήλικα μέλη από το ΚΑΠΗ.

Καλημέρα!
Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο της διαδρομής και ρωτήστε τους διπλανούς σας αν έχουν νεότερα για το επικουρικό ή για την περίθαλψη. Μάθετε επίσης σε ποια λαϊκή πωλούνται φθηνότερα οι μελιτζάνες.
Καλό μπάνιο. Να προσέξετε να μην καείτε από τον ήλιο ή να μην κρυώσετε με βρεγμένο μαγιό. Στην ηλικία μας όλα πρέπει να τα προσέχουμε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
8 χρόνια! Ιδρώσατε αγαπητέ! Εγώ κάτι με αγροτική, κάτι με αντιστασιακού, κάτι με πλασματικό χρόνο εργασίας τα κατάφερα χωρίς να σακατεφτώ στην απάνθρωπη εργασία.

Αληθές βέβαια είναι ότι εξαγόρασα τους 22 μήνες του στρατιωτικού μου. Μου κολλήσανε και κάτι ψεύτικα ένσημα για 2 χρόνια... ξέρετε ο βουλευτής της περιοχής είπε στην Δ.Ε.Η. κλπ ... Ουσιαστικά σκοτώθηκα στην δουλειά για 4 χρόνια και 2 μήνες. Βέβαια είχαν τύχει και κάτι μεγάλες απεργίες τότε. Πληρωνόμασταν βέβαια κανονικά αλλά απεργούσαμε. Συνολικά νομίζω ότι απήργησα 12 μήνες. Δεν πρέπει να παραμελούμε τα εργασιακά δικαιώματά μας και να τα διεκδικούμε επειδή το Δημόσιο μόνο να παίρνει ξέρει από τους υπαλλήλους του και όχι να δίνει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άλλαξε η ανάρτηση...  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αληθές βέβαια είναι ότι εξαγόρασα τους 22 μήνες του στρατιωτικού μου. Μου κολλήσανε και κάτι ψεύτικα ένσημα για 2 χρόνια... ξέρετε ο βουλευτής της περιοχής είπε στην Δ.Ε.Η. κλπ ... Ουσιαστικά σκοτώθηκα στην δουλειά για 4 χρόνια και 2 μήνες. Βέβαια είχαν τύχει και κάτι μεγάλες απεργίες τότε. Πληρωνόμασταν βέβαια κανονικά αλλά απεργούσαμε. Συνολικά νομίζω ότι απήργησα 12 μήνες. Δεν πρέπει να παραμελούμε τα εργασιακά δικαιώματά μας και να τα διεκδικούμε επειδή το Δημόσιο μόνο να παίρνει ξέρει από τους υπαλλήλους του και όχι να δίνει.

O μέντορας του λέφτη είσαι :think: :S :S

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα Νικ.

Κάποιες κακές γλώσσες ανέφεραν ότι επιτίθεσαι κατ' επανάληψη με τα ψαρικά σου σύνεργα σε ορφανοτροφείο ...
Ναι και με πιάσανε
Απο την ψειρού γράφω

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα!
Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο της διαδρομής και ρωτήστε τους διπλανούς σας αν έχουν νεότερα για το επικουρικό ή για την περίθαλψη. Μάθετε επίσης σε ποια λαϊκή πωλούνται φθηνότερα οι μελιτζάνες.
Καλό μπάνιο. Να προσέξετε να μην καείτε από τον ήλιο ή να μην κρυώσετε με βρεγμένο μαγιό. Στην ηλικία μας όλα πρέπει να τα προσέχουμε!
Συζητήσαμε διεξοδικά για το επικουρικό αλλά και για το οξύτατο πρόβλημα της συνταγογράφησης. Τους εξήγησα ότι εγώ για ζαρζαβατικά υπάγω το μεσημέρι που κλείνει η λαϊκή και επιτυγχάνω τιμές κάτω του κόστους.

Στην παραλία δεν επιδίδομαι σε εξαλλοσύνες. Βρέχω λίγο τα πόδια μου και αναπαύομαι στη σκιά παρακείμενου καφενείου καταναλώνοντας αεριούχο αναψυκτικό. Ο καφές μου αναστατώνει την πίεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom