barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Καλύτερα ;) . Ετοιμάζομαι να πάω για shopping therapyΠως είναι σήμερα το κορίτσι μας;![]()
Καλύτερα ;) . Ετοιμάζομαι να πάω για shopping therapy. Εσύ?
Καλημέρα ντόπαkalhmera
ρετσινα θα μου φερεις δωρο κανα γουφερ?Καλύτερα ;) . Ετοιμάζομαι να πάω για shopping therapy. Εσύ?
Καλύτερα ;) . Ετοιμάζομαι να πάω για shopping therapy. Εσύ?
Ανοίξανε και με περιμένουνεΌλα καλά, μια δύσκολη βραδυά εχθές και τώρα ξεκούραση/χαλάρωση γιατί και σήμερα προβλέπεται μια από τα ίδια!!! Όλα καλά, όλα ανθηρά!! Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα;
Αυτά να τα ζητας από την Ερη. Εγώ είμαι ένας πτωχός πλην τίμιος κλώνος τηςρετσινα θα μου φερεις δωρο κανα γουφερ?
Ανοίξανε και με περιμένουνε![]()
Νομίζω μέχρι τις 6.
Θα πουλήσει και σπληνα για να καθαρίσει με τα ψώνια που θα κάνω σήμεραΔωσ'του να καταλάβει, πάρε παραμάζωμα οτι βρείς μπροστά σου.
![]()
Κερνάει ο μπραμπ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω νομιζα οτι εσυ εισαι η ματσωμενη και η εριναλ ειναι με τις ωραιες φιλες.Αυτά να τα ζητας από την Ερη. Εγώ είμαι ένας πτωχός πλην τίμιος κλώνος της![]()
![]()
![]()
Θα πουλήσει και σπληνα για να καθαρίσει με τα ψώνια που θα κάνω σήμερα![]()
![]()
Το ανάποδο ισχύει. Εγώ έχω τις ωραίες φίλες και η Ερη έχει το πακέτο. ;)εγω νομιζα οτι εσυ εισαι η ματσωμενη και η εριναλ ειναι με τις ωραιες φιλες.
Τελικα ουτε γκομενακια μου γνωριζετε ουτε γουφερ :-
Και επειδή θα τα έχει πουλήσει όλα, δε θα μπορεί να αποδώσει τα δέοντα, οπότε δε θα είμαι και μέσα σε αυτά για να χει και ενδιαφέρονΕντάξει, δε θα μας αφήσεις τίποτα από μπραμπ στο τέλος, μόνο τα απομνημονεύματα του.![]()
για τις ανάγκες του νήματος ναι αλλα εχω ξυπνήσει απο χαράματα για επαγγελματικό ραντεβουΓύρισες από σχιστό κιμπάρη μου?![]()
![]()
Κυριακάτικα? Ο Βικινγκ θα είναι πολύ περήφανος για σέναγια τις ανάγκες του νήματος ναι αλλα εχω ξυπνήσει απο χαράματα για επαγγελματικό ραντεβου![]()
ναι ΑχαχαχαΚυριακάτικα? Ο Βικινγκ θα είναι πολύ περήφανος για σένα![]()
![]()