Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αυτα πανε πεστα σε αυτους που πληρωνουμαι για να καθονται και να τα ξυνουν ολοι μερα.Ρε συ, πήγαινε στη δουλειά, όταν κάθεσαι, "σκέφτεσαι" και δε σου κάνει και πολύ καλό αυτό.
Αυτα πανε πεστα σε αυτους που πληρωνουμαι για να καθονται και να τα ξυνουν ολοι μερα.Ρε συ, πήγαινε στη δουλειά, όταν κάθεσαι, "σκέφτεσαι" και δε σου κάνει και πολύ καλό αυτό.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος που δουλεύει 5 μέρες δουλεύει λιγότερο από κάποιον που δουλεύει 6 ρε φίλε? Επειδή εσένα η δουλειά σου είναι 6ήμερη οι υπόλοιποι τα ξύνουμε δηλαδή?Ναι δικιο εχεις αλλα αυτοι που λες να μην εχουν και πολλες απιτισεις μετα,να πανε σε μια γωνια και να ξυνουν τα αρχιδια τους ,ουτε επιδοματα για τα παιδια τους να παιρνουν ουτε αλλα προνομια που μπορει να εχει ενας πολιτης που δουλευει και δεν κοροιδευει γιατι ετυχε να ειναι αρχιτεμπελαρος. ;)
εχω ξυρισει και παπαρια για παν ενδεχομενονΕκανα είκονα στο μυαλό μου, παραλία, ηλιοβασίλεμα, πίπα. Τι πιο ρομαντικό![]()
![]()
Πήγαινε πάρε και πούρα. Τα καλά αυτή τη φοράεχω ξυρισει και παπαρια για παν ενδεχομενον![]()
να γεμισω και την παπια μπετζινα γιατι μας βλεπω να μου παιρνεις πιπα στον μπατηΠήγαινε πάρε και πούρα. Τα καλά αυτή τη φορά![]()
![]()
Και η μερα η λιγοτερη μετραει αλλα και οτι την μερα που εχεις ρεπο αντι να κανεις αλλες δουλειες που δεν προλαβαινεις οταν εισαι στην δουλεια καθεσαι και κοιμασε.Αυτο λεει οτι τα ξυνεις στην δουλεια και προλαβαινεις να κανεις και κατι αλλο που συμαινει οτι αμα εισαι στο δημοσιο τσαμπα σε πληρωνουμε και στην ουσια δεν προσφερεις τιποτα ουτε καν θα πας για ψωνια η για κατι αλλο στην αγορα για να αφησεις τουλαχιστον χρημα,αλλα θα κοιμασαι μεχρι το μεσημερι.Αχρηστος πολιτης δλδ απο πολλες αποψεις.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος που δουλεύει 5 μέρες δουλεύει λιγότερο από κάποιον που δουλεύει 6 ρε φίλε? Επειδή εσένα η δουλειά σου είναι 6ήμερη οι υπόλοιποι τα ξύνουμε δηλαδή?
ημουν αρκουντως ρομανδικος ετσι?![]()
Φούλαρε το εργαλείο να με πας Σούνιο να έχω και ωραία θέανα γεμισω και την παπια μπετζινα γιατι μας βλεπω να μου παιρνεις πιπα στον μπατη![]()
Και η μερα η λιγοτερη μετραει αλλα και οτι την μερα που εχεις ρεπο αντι να κανεις αλλες δουλειες που δεν προλαβαινεις οταν εισαι στην δουλεια καθεσαι και κοιμασε.Αυτο λεει οτι τα ξυνεις στην δουλεια και προλαβαινεις να κανεις και κατι αλλο που συμαινει οτι αμα εισαι στο δημοσιο τσαμπα σε πληρωνουμε και στην ουσια δεν προσφερεις τιποτα ουτε καν θα πας για ψωνια η για κατι αλλο στην αγορα για να αφησεις τουλαχιστον χρημα,αλλα θα κοιμασαι μεχρι το μεσημερι.Αχρηστος πολιτης δλδ απο πολλες αποψεις.φευγω παω
για δουλειες.ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Η δικιά σου τι δουλειά κάνει?Και η μερα η λιγοτερη μετραει αλλα και οτι την μερα που εχεις ρεπο αντι να κανεις αλλες δουλειες που δεν προλαβαινεις οταν εισαι στην δουλεια καθεσαι και κοιμασε.Αυτο λεει οτι τα ξυνεις στην δουλεια και προλαβαινεις να κανεις και κατι αλλο που συμαινει οτι αμα εισαι στο δημοσιο τσαμπα σε πληρωνουμε και στην ουσια δεν προσφερεις τιποτα ουτε καν θα πας για ψωνια η για κατι αλλο στην αγορα για να αφησεις τουλαχιστον χρημα,αλλα θα κοιμασαι μεχρι το μεσημερι.Αχρηστος πολιτης δλδ απο πολλες αποψεις.φευγω παω για δουλειες.
σε περιπτωση που βαζεις δοντι να ξερεις πως θα γυρισεις με το κτελΦούλαρε το εργαλείο να με πας Σούνιο να έχω και ωραία θέα![]()
![]()
Τον Λάκη από τα Lidl μου θυμίζει ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ακου δόντι? Με προσβάλεις.σε περιπτωση που βαζεις δοντι να ξερεις πως θα γυρισεις με το κτελ![]()
Πόσο πιο πιρφόρος πεθαίνει κανείς άραγε;;;
Αν και το βρίσκω αρκούντως εφυές και ακομπλεξάριστο.
Είναι μία χαρά αν η υπόλοιπη ζωή του είναι διαφορετική και δεν ξεφτιλίζεται σε καθημερινή βάση...
Μπα, δε νομίζω, λογικά θα είναι άντρας με τα όλα του.
Σαν και εμάς!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν τα καταπινεις θα φαμε εδω http://[URL unfurl="true"]www.capesounio.com/assets/media/PICTURES/CAPE%20SOUNIO/DINING/the-restaurant-fine-dining-sounio-8609.jpg[/img[/URL]]Ακου δόντι? Με προσβάλεις.![]()
![]()