blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εκέι θέλω να με πας μπραμπ :-* :-*
Καλημέρα Δίο![]()
Και με τρικάταρτο ιστιοφόρο μάλιστα. Όχι με αυτά τα γιαλαντζί σκαφίδια που φαίνονται στο βάθος ...
Εκέι θέλω να με πας μπραμπ :-* :-*
Καλημέρα Δίο![]()
μια που ξεκιναω να πουλαω θα δωσω και την σπληνα μην προκυψει και κανενα αλλο παρανομο εξτραδακι εκει στην ερημιαΜε κώλο πρέπει να πουλήσεις και το άλλο σου νεφρό![]()
![]()
Καλημέρα.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έννοια του εξευτελισμού ξεπερνά τα στενά όρια του νήματος αυτού. Η πρόταση γάμου αυτή αντικειμενικά είναι γελοία αλλά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της ειδικής περίστασης θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίζαμε από γραφική έως πρωτότυπη. Αν όμως συνεχίζει να φέρεται έτσι γελοία και στην υπόλοιπη ζωή του [ όχι απαραίτητα με μιούζικαλ αλλά με συνεχείς δηλώσεις και πράξεις εκδήλωσης λατρείας χωρίς αυτοεκτίμηση ], τότε για μένα είναι ένας ακόμη γελοίος.
Αν τώρα ανήκει στο 1%, που λέτε, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το ποσοστό των γελοίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.![]()
Το 1% στο οποίο αναφερόμουν, αφορά αυτούς που έχουν πραγματικά ένα σωστό άνθρωπο δίπλα τους. Για αυτούς, τέτοιες εκδηλώσεις, δεν είναι γελοίες. Οι γελοίοι είναι σαφώς η συντριπτική πλειοψηφία. Δε διαφωνούμε.Καλημέρα.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έννοια του εξευτελισμού ξεπερνά τα στενά όρια του νήματος αυτού. Η πρόταση γάμου αυτή αντικειμενικά είναι γελοία αλλά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της ειδικής περίστασης θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίζαμε από γραφική έως πρωτότυπη. Αν όμως συνεχίζει να φέρεται έτσι γελοία και στην υπόλοιπη ζωή του [ όχι απαραίτητα με μιούζικαλ αλλά με συνεχείς δηλώσεις και πράξεις εκδήλωσης λατρείας χωρίς αυτοεκτίμηση ], τότε για μένα είναι ένας ακόμη γελοίος.
Αν τώρα ανήκει στο 1%, που λέτε, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το ποσοστό των γελοίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.![]()
Στην τελική, πέραν του συγκεκριμένου γεγονότος που έχει μια ιδιαιτερότητα για τα θήλεα, τα πραγματικά ΘΗΛΥΚΑ δεν ενδιαφέρονται για σαλιαρίσματα και πιρφορισμούς ως ένδειξη ανδρισμού από μέρους του συντρόφου των, άλλα πράγματα μικρά/καθημερινά/ιδιαίτερα είναι που κάνουν τη διαφορά.![]()
Το 1% στο οποίο αναφερόμουν, αφορά αυτούς που έχουν πραγματικά ένα σωστό άνθρωπο δίπλα τους. Για αυτούς, τέτοιες εκδηλώσεις, δεν είναι γελοίες. Οι γελοίοι είναι σαφώς η συντριπτική πλειοψηφία. Δε διαφωνούμε.
αχαχχαχαχαχ. Κράτα τουλάχιστον τα ζωτικά όργανα γιατί τσάμπα θα πάμε μέχρι εκεί στο τέλοςμια που ξεκιναω να πουλαω θα δωσω και την σπληνα μην προκυψει και κανενα αλλο παρανομο εξτραδακι εκει στην ερημια![]()
αχαχχαχαχαχ. Κράτα τουλάχιστον τα ζωτικά όργανα γιατί τσάμπα θα πάμε μέχρι εκεί στο τέλος![]()
![]()
αχαχχαχαχαχ. Κράτα τουλάχιστον τα ζωτικά όργανα γιατί τσάμπα θα πάμε μέχρι εκεί στο τέλος![]()
![]()
Δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Στην τελική, πέραν του συγκεκριμένου γεγονότος που έχει μια ιδιαιτερότητα για τα θήλεα, τα πραγματικά ΘΗΛΥΚΑ δεν ενδιαφέρονται για σαλιαρίσματα και πιρφορισμούς ως ένδειξη ανδρισμού από μέρους του συντρόφου των, άλλα πράγματα μικρά/καθημερινά/ιδιαίτερα είναι που κάνουν τη διαφορά.![]()
![]()
Δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Οι γυναίκες, εκτιμουν όντως άλλα πράγματα. Τα γυναικάκια στέκονται μόνο σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Σίγουρα, οι περισσότερες αν όχι όλες μας, τη συγκεκριμένη στιγμή την φανταζόμαστε ξεχωριστή. Παρ΄ όλα αυτά, ξεχωριστή μια σχέση την κάνει η καθημερινότητα. Πόσο καλά περνάς με τον άνθρωπο που είσαι, πόσο επικοινωνείς και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον. Εγώ δεν ξεχωρίζω ρόλους, άντρας ή γυναίκα. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο. Με εντυπωσιάζεις σήμερα.Κοίτα,για τη συγκεκριμένη στιγμή που όπως και να το κάνουμε είναι ιδιαίτερη ειδικά για εσάς, έχω την πεποίθηση οτι υπερέχει η έκπληξη/αιφνιδιασμός από το πόσο "υπερπαραγωγή" θα είναι η "εκδήλωση". Κατά τα λοιπά, στην καθημερινότητα μετράει περισσότερο πόσο ΑΝΤΡΑΣ είναι το αρσενικό ανα πάσα ώρα/στιγμή/κατάσταση και μετά τα υπόλοιπα. Χωρίς καμια διάθεση φαλλοκρατική βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ. ;)
ntopa mouretsina
Άστα, χάλασε ο κόσμοςδηλαδη που πηγαν ρε παιδια οι παλιες καλες αξιες? λεφτα γνωριμιες μεγαλη πουτσα και δωρα αβερτα για να ζηλευουν οι φιλες της?![]()