barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.220
- Πόντοι
- 5.506
Να την κοψεις την πρωινη φιλε μου γιατι λενε οτι τυφλωνει.![]()
Μπα, αν με τύφλωνε θα ήμουν τυχερός, δε θα διάβαζα τις μαλακίες που γράφεις.
Να την κοψεις την πρωινη φιλε μου γιατι λενε οτι τυφλωνει.![]()
΄Θα πρέπει να απολογηθούμε που δε δουλεύουμε Σάββατο ρε φιλαράκι επειδή δουλεύεις εσύ? :S
Μην λες μλκ αν και φαινομενικα δεν μας συμφερει το πραξικοπημα διπλα.. να ξερεις οτι μελοντικα με τον σουλτανο ερτογαν θα εχουμε περισσοτερα και σοβαροτερα θεματα.Και να ξερεις αν πετυχαινε το πραξικοπημα απλα θα επεφται η κυβερνηση και μετα απο καποιο σημειο θα πηγαιναν παλι σε εκλογες δεν θα ειχαν μια ζωη στρατο να τους εξουσιαζει. ;)Ωρε μαναμ τι γλιτώσαμε χθες.
Μην λες μλκ αν και φαινομενικα δεν μας συμφερει το πραξικοπημα διπλα.. να ξερεις οτι μελοντικα με τον σουλτανο ερτογαν θα εχουμε περισσοτερα και σοβαροτερα θεματα.Και να ξερεις αν πετυχαινε το πραξικοπημα απλα θα επεφται η κυβερνηση και μετα απο καποιο σημειο θα πηγαιναν παλι σε εκλογες δεν θα ειχαν μια ζωη στρατο να τους εξουσιαζει. ;)
Εξι μερες την βδομαδα δουλεια και την κυριακη μονο ρεπο αντε γιατι το παραξιλοσατε μερικοι που δουλευεται 4-5 μερες την βδομαδα και εχετε και απετισεις μετα.Ασε που και ρεπο να εχεις πρεπει να κανεις αλλες δουλειες που δεν μπορεις οταν δουλευεις..΄Θα πρέπει να απολογηθούμε που δε δουλεύουμε Σάββατο ρε φιλαράκι επειδή δουλεύεις εσύ? :S
Εξι μερες την βδομαδα δουλεια και την κυριακη μονο ρεπο αντε γιατι το παραξιλοσατε μερικοι που δουλευεται 4-5 μερες την βδομαδα και εχετε και απετισεις μετα.Ασε που και ρεπο να εχεις πρεπει να κανεις αλλες δουλειες που δεν μπορεις οταν δουλευεις..
ελα :-*μπραμπ
Μην λες μλκ δεν θα κανανε με τιποτα πολεμο εν μεσω πραξικοπηματος,θα ειχαν χασει την μισοι τουρκια για πλακα αφου θα τους πολεμουσαν οι παντες μετα, απο κουρδους ,ελληνες,ισις μεχρι και αριστεριστες τουρκους.Σκεψου λιγο πριν γραψεις τις μλκ σου.Αφού μας είχαν πάρει πόσα νησιά και χιλιόμετρα στον Έβρο;;
Ρε σεις, αν δεν ξέρετε κάτι, μην το πιάνετε, παίξτε ανέμελα με τα κουβαδάκια.
Μου λειψεςελα :-*
δλδ εσύ σήμερα κάθεσαι και αύριο δουλεύεις?![]()
και μενα ελα να μου παρεις μια πιπαΜου λειψες![]()
Κι εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε πόσο δουλεύει ο καθένας? Δούλευε εσύ και 7 μέρες τη βδομάδα κι άσε τους άλλους να ξύνουν τα παπάρια τους με την ησυχία τους.Εξι μερες την βδομαδα δουλεια και την κυριακη μονο ρεπο αντε γιατι το παραξιλοσατε μερικοι που δουλευεται 4-5 μερες την βδομαδα και εχετε και απετισεις μετα.Ασε που και ρεπο να εχεις πρεπει να κανεις αλλες δουλειες που δεν μπορεις οταν δουλευεις..
Οχι σημερα δουλευο απογευμα και αυριο πρωι.Αυτο με το να ξυπναω οποτε με καπνισει δεν το εχω κανει ποτε..ξερεις συνηθως το κανουν αυτο και αρκετα συχνα οσοι τα εχουν φωρτωσει ολα στον κοκορα.δλδ εσύ σήμερα κάθεσαι και αύριο δουλεύεις?![]()
Μην λες μλκ δεν θα κανανε με τιποτα πολεμο εν μεσω πραξικοπηματος,θα ειχαν χασει την μισοι τουρκια για πλακα αφου θα τους πολεμουσαν οι παντες μετα, απο κουρδους ,ελληνες,ισις μεχρι και αριστεριστες τουρκους.Σκεψου λιγο πριν γραψεις τις μλκ σου.![]()
Δεν μπορώ σήμερα. Πρέπει να πάω για δουλειά γιατί είναι Σάββατο. Αύριο που είναι Κυριακήκαι μενα ελα να μου παρεις μια πιπα![]()
ημουν αρκουντως ρομανδικος ετσι?Δεν μπορώ σήμερα. Πρέπει να πάω για δουλειά γιατί είναι Σάββατο. Αύριο που είναι Κυριακή![]()
![]()
Κι εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε πόσο δουλεύει ο καθένας? Δούλευε εσύ και 7 μέρες τη βδομάδα κι άσε τους άλλους να ξύνουν τα παπάρια τους με την ησυχία τους.
Ναι δικιο εχεις αλλα αυτοι που λες να μην εχουν και πολλες απιτισεις μετα,να πανε σε μια γωνια και να ξυνουν τα αρχιδια τους ,ουτε επιδοματα για τα παιδια τους να παιρνουν ουτε αλλα προνομια που μπορει να εχει ενας πολιτης που δουλευει και δεν κοροιδευει γιατι ετυχε να ειναι αρχιτεμπελαρος. ;)Κι εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε πόσο δουλεύει ο καθένας? Δούλευε εσύ και 7 μέρες τη βδομάδα κι άσε τους άλλους να ξύνουν τα παπάρια τους με την ησυχία τους.
Εκανα είκονα στο μυαλό μου, παραλία, ηλιοβασίλεμα, πίπα. Τι πιο ρομαντικόημουν αρκουντως ρομανδικος ετσι?![]()