Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Μεταξυ μας απο την εμπειρια που εχω και τα λεγομενα του κ.ραοΠΑΟΚ δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, μαλλον δεν του κανει κουκου!  :S Λογικο ειναι γιατι το εχει τιναξει στην μλκ και αν κανει σεξ εμαθε να μην εχει πληρη στυση το πουλι του γιατι να ξερεις αν χυνεις στην μλκ πριν ερθεις σε πληρη στυση τοτε αυτο θα γινει και οταν κανεις σεξ,μονο που εκει σε παιρνει απο κατω και σιγα,σιγα δεν θα μπορεις να ανταπεξελθης στον σεξ.

τύπε έρχεσαι στα λόγια του πίκερ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τύπε έρχεσαι στα λόγια του πίκερ.
Τυπε πολυ το παθαινουν αυτο και μετα εχουν θεματα.Το λενε και οι γιατροι ακομα και στην μλκ κοιτα οταν τελειωνεις να τον εχεις καγκελο γιατι αλλιως μαθαινει να χυνει ετσι.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Τυπε πολυ το παθαινουν αυτο και μετα εχουν θεματα.Το λενε και οι γιατροι ακομα και στην μλκ κοιτα οταν τελειωνεις να τον εχεις καγκελο γιατι αλλιως μαθαινει να χυνει ετσι.

τύπε αν τραβάς μαλακία και δεν σου είναι κάγκελο, δεν είναι μαλακία, είναι ψυχαναγκασμός

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
είστε σίγουρος κύριε? ο zadren άλλα είπε και λόγος του μετράει

Aσχετο και λιγο offtopic αλλα θα σκασω αν δεν το πω..Μαριαννα εχεις και γαμω το κορμι οπως επισης και το Ευακι. :rockon:

Μαριαννα εισαι τρελο μωρο!Αχχχχ...τι μας κανεις τωρα! :rockon:
:smitten: :smitten: :smitten:

Μαριαννα εσενα που θα σε βρω? :-*
Στειλε πριβε αν δεν θες να πεις εδω. :smitten:

Επαναλαμβανω σε περιπτωση που ειτε με εγραψες η δεν ειδες το μνμ... :grin:
Μαριαννα κουκλαρα μου που μπορω να σε βρω?Το εννοω δεν κανω πλακα.

Ρε συ, Naruto-Sasuke...Ισχυουν αυτα εδω?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
κοίταξε πάνω από όλα εμπιστεύομαι τα μάτια μου και την κρίση μου, αλλά θυμάμαι ότι είχε πει ότι την ξέρει. Επιπροσθέτως ο Saint είχε πει ότι ο/η συγκεκριμένος/νη είναι κλώνος της Μαριάννας. Μετά το άλλαξε και είπε ότι είναι τρανσέξουλος.

Ο Αγιος δεν χρησιμοποιήσε άστοχα το "Μarianne". Απλώς αρέσκεται στο να ανακατεύει την τράπουλα (αν με εννοείτε).  ;)

Για να λυθεί μια και καλή το θέμα Ο Ζάβρας είναι ο Marianne_79.  :)

Και στην φωτό που  ο κ. Ντορίτα-Σουτζούκι, είχε αναρτήσει ως δική του και της Ζάβρας (όπως άφηνε να ενοηθεί, ο κώλος με το σημάδι είναι αυτός:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=41322.0;attach=127004;image[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=41322.msg740693#msg740693[/URL]

Εύχομαι στην γνωστή τριπλέτα, περαστικά, και εις άλλα με υγεία.;D
[/quote]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
σας ευχαριστώ. από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο Άγιος με το μοναδικό του ταμπεραμέντο  :)

Δεν έχω να αναλάβω τίποτα.  :)

Άλλωστε και η ίδια η δίδα Τρελολό, παραδέχεται (εκτός της παπάτζας που προσπαθούσε ο Τρανσέξουλος να στήσει*), ότι δεν έχει δεί την Ζάβρα ποτέ.  :)

*
Για να πάψει ο αγιος να ασχολείτε με τ θέμα
Η ζαβ. Ηθελε κανονικές συναντήσεις κ άμα δν γινόταν τότε έλεγε να το στήνουμε
End of storyy

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Μεταξυ μας απο την εμπειρια που εχω και τα λεγομενα του κ.ραοΠΑΟΚ δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, μαλλον δεν του κανει κουκου!  :S Λογικο ειναι γιατι το εχει τιναξει στην μλκ και αν κανει σεξ εμαθε να μην εχει πληρη στυση το πουλι του γιατι να ξερεις αν χυνεις στην μλκ πριν ερθεις σε πληρη στυση τοτε αυτο θα γινει και οταν κανεις σεξ,μονο που εκει σε παιρνει απο κατω και σιγα,σιγα δεν θα μπορεις να ανταπεξελθης στον σεξ.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Δεν έχω να αναλάβω τίποτα.  :)

Άλλωστε και η ίδια η δίδα Τρελολό, παραδέχεται (εκτός της παπάτζας που προσπαθούσε ο Τρανσέξουλος να στήσει*), ότι δεν έχει δεί την Ζάβρα ποτέ.  :)

*

αχαχαχ ποιά είναι πάλι αυτή η ζάβρα ρε παιδιά??μνημόσυνο έχουμε??  :priest: :priest:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Γυναικα ήταν ρε έλεος ολοφάνερο ήταν γυναικα με περίοδο 30 φορες τ μήνα απλά αυτο έφταιγε.
Η φωτο π ποσταρε o nature που το εκανε με μια κοπέλα ηταν η ζαβ.

πολλά ξέρεις εσύ ε??μαζί πότε θα βγάλουμε μία φώτο τρελολόο ???  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και επειδή έχει γίνει ντόρος με την ελλεινίδα τη ζαβάρα θα μπω στο προφίλ της να δω ρε φίλε τι παίζει έλεος με το κάθε τσόκαρο πιά

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

ρε φίλε τα φώτα σου,πληκτρολόγησα ζαβάρα στο κενό πάνω και δε μου βγάζει κάτι,πως λέγετε αυτή υσχίει ότι έχει φωτό το μουνί της όπως μου είπαν τα παιδιά???

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ρε φίλε τα φώτα σου,πληκτρολόγησα ζαβάρα στο κενό πάνω και δε μου βγάζει κάτι,πως λέγετε αυτή υσχίει ότι έχει φωτό το μουνί της όπως μου είπαν τα παιδιά???

πηγαινε κ καμια βολτα οχι ολο στο ιντερνετ αδερφε

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
και όχι μόνο χοντρή, αλλά βγαίνει και με άντρες με αθλητικά.

Να τα λέμε κ αυτά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες μας βόδι ... το άβατάρ σου τι υπονοεί ;

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ;;;

Σου στείλαν pm ληγούρια ;;;

Αυτοί που σου στείλαν ... ξέρεις τι τύποι είναι ...

κλέβουν ίντερνετ από το wifi του γείτονα ...
μπαίνουν με το laptop που είχαν πάρει τσάμπα πριν 8-9 χρόνια
ως μαθητές 1ης γυμνασίου ...

[size=17pt]ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 10€ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ...[/size]

Y.Γ.Μη ρωτήσεις τι είναι το Μετάξι.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Ο Αγιος δεν χρησιμοποιήσε άστοχα το "Μarianne". Απλώς αρέσκεται στο να ανακατεύει την τράπουλα (αν με εννοείτε).  ;)

Καταιγιστικός, αφοπλιστικός, αδιαμφισβήτητος.

Έχετε το μοναδικό προνόμιο να είστε σκηνοθέτης και αόρατος πρωταγωνιστής στο ιδιότυπο δράμα που εκτυλίσσεται. Υπάρχει βέβαια και ένας ακόμα άγνωστος Χ, αν με εννοείτε  :) και ένας επιπλέον άγνωστος Υ εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος. Αλλά αυτά είναι κάποιας άλλης στιγμής.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καταιγιστικός, αφοπλιστικός, αδιαμφισβήτητος.

Έχετε το μοναδικό προνόμιο να είστε σκηνοθέτης και αόρατος πρωταγωνιστής στο ιδιότυπο δράμα που εκτυλίσσεται. Υπάρχει βέβαια και ένας ακόμα άγνωστος Χ, αν με εννοείτε  :) και ένας επιπλέον άγνωστος Υ εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος. Αλλά αυτά είναι κάποιας άλλης στιγμής.

Ο κάθε ένας με τον καημό του εδώ μέσα,εγώ μία απορία είχα για τη ζάβρα και μου την είπε ο άλλον ότι κάθομαι όλη μέρα εδώ  :huh: :huh: :huh: :huh:

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Ο κάθε ένας με τον καημό του εδώ μέσα,εγώ μία απορία είχα για τη ζάβρα και μου την είπε ο άλλον ότι κάθομαι όλη μέρα εδώ  :huh: :huh: :huh: :huh:

Κύριέ μου μάλλον είστε τυφλός. Οι πρόσφατες παραθέσεις του Αγίου σας δίνουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Δεν έχετε παρά να κλικάρετε. Μήπως θέλετε να σας πάρουμε και απο το χεράκι και όταν τελειώσετε να σας το τινάξουμε κιόλας?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειχε γραψει μια ιστορια ο Παντυ για τη Φανη του Μισσιον, οτι βγηκε ραντεβου αυτη σε παραλιακο εστιατοριο και ενω καθονταν στο τραπεζι προσεξε ενα αδεσποτο στην παραλια. Το κοιταζε με την ακρη του ματιου της, στο τελος δεν αντεξε, πηγε το βρηκε και αρχισε να κυλιεται στην αμμο μαζι του και να παιζουν. Τα λαστιχα ενος αυτοκινητου ακουστηκαν να σπινιαρουν στην ασφαλτο. :2funny:
12 χρονια μετα ακομα το θυμαμαι και γελαω! Τα ειχα σωσει ολα αυτα τα ποστ αλλα τα εσβησα σε μια εκκαθαριση δισκου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467

Αφού θέλετε το μουνί στο πιάτο, πάρτε το:

:vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom