Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τελικα ουτε σημερα θα γαμησουμε (οπως θα ελεγε και ο Μπραμπ) :2funny:

Καλημερα παιδακια (και καλημερα πα-ι-δακια, για τον Αστατο) :grin:

Ποίος ο λόγος να χαλάσουμε την ρουτίνα μας και να μπαίνουμε σε ξεχασμένες και δύσβατες καταστάσεις;  :dunno:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.214
Πόντοι
19.795
Ποίος ο λόγος να χαλάσουμε την ρουτίνα μας και να μπαίνουμε σε ξεχασμένες και δύσβατες καταστάσεις;  :dunno:
Ξερετε κυριε, στην ηλικια που ειμαι, το σπασιμο της ρουτινας, βοηθαει στην καταπολεμηση του αλτσχαιμερ :dunno:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Ξερετε κυριε, στην ηλικια που ειμαι, το σπασιμο της ρουτινας, βοηθαει στην καταπολεμηση του αλτσχαιμερ :dunno:
δηλαδή θες να μας πεις ότι αν κανεις πολύ καιρο να πηδηξεις, μετα μπερδευεσαι και χωνεις το καβλιτζακι σου στον αφαλο?  :rolleyes: :rolleyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.214
Πόντοι
19.795
δηλαδή θες να μας πεις ότι αν κανεις πολύ καιρο να πηδηξεις, μετα μπερδευεσαι και χωνεις το καβλιτζακι σου στον αφαλο?  :rolleyes: :rolleyes:
Το θεμα δεν ειναι που θα το χωσεις. Το θεμα ειναι αν εχεις για να το χωσεις :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλημερα σας  :grin: Ποιο καλο παιδι θα με δανεισει 200 ευρω! εχουμε σε λιγες μερρες διημερο πανηγυρι στο χωριο και λεω να παω να ανοιξω κανα μπουκαλι να πουλησω και λιγο μουρη στους χωριατες.  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
υπονοεις  ότι είμαι μελατος? :rolleyes:
Τυπε σορρυ αλλα σου εχει βγει τ ονομα οτι δεν μπορεις..  :rolleyes: Θα σου προτεινα να πας σε γιατρο να το κοιταξει πριν μεγαλωσει το προβλημα και φυσικα να κανεις διατροφη και γυμναστικη.Αντε παληκαρι μου γιατι αμα φτασεις σε σημειο να σε πει γκομενα οτι δεν μπορεις,μετα ξερεις μονη λυση ειναι η αυτοκτονια!  :o

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τυπε σορρυ αλλα σου εχει βγει τ ονομα οτι δεν μπορεις..  :rolleyes: Θα σου προτεινα να πας σε γιατρο να το κοιταξει πριν μεγαλωσει το προβλημα και φυσικα να κανεις διατροφη και γυμναστικη.Αντε παληκαρι μου γιατι αμα φτασεις σε σημειο να σε πει γκομενα οτι δεν μπορεις,μετα ξερεις μονη λυση ειναι η αυτοκτονια!  :o

Είσθε πολύ ώριμο άτομο!
Εύγε!

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Καλημερα σας  :grin: Ποιο καλο παιδι θα με δανεισει 200 ευρω! εχουμε σε λιγες μερρες διημερο πανηγυρι στο χωριο και λεω να παω να ανοιξω κανα μπουκαλι να πουλησω και λιγο μουρη στους χωριατες.  :grin:

Καλημερα  

Εύκολο   στέλνεις  με  πμ στον Nick Trive  το  ΙΒΑΝ (Οποιασδήποτε  τράπεζας ) και  σου  εμβάζει άμεσα   :grin:

Εννοείται  τα  τραπεζικά  έξοδα δικά  ΤΟΥ  !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
τυπε δεν εχω πρόβλημα..απλα μια φορα ημουν άσφαιρος και το κανανε θεμα οι βρωμοπουστες εδώ μεσα... :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.214
Πόντοι
19.795
Μη του λες τετοια πραγματα, τον ριχνεις περισσοτερο ψυχολογικα, η επιστημη εξαλλου κανει θαυματα. θα τον παρει χαμπαρι και η πεθερα και θα αρχισει να βαζει λογια στη κορη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τυπε δεν εχω πρόβλημα..απλα μια φορα ημουν άσφαιρος και το κανανε θεμα οι βρωμοπουστες εδώ μεσα... :S

Ε, όχι και μία φορά κ. συνάδελφε!!!
Επί ένα μήνα κάνατε καταθέσεις ψυχής στο νήμα μας και ζητούσατε απεγνωσμένα συμβουλές. Να τον ευγνωμονείτε τον κ. Vikings, που με ανιδιοτέλεια σας καθοδηγεί...  :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλημερα  

Εύκολο   στέλνεις  με  πμ στον Nick Trive  το  ΙΒΑΝ (Οποιασδήποτε  τράπεζας ) και  σου  εμβάζει άμεσα   :grin:

Εννοείται  τα  τραπεζικά  έξοδα δικά  ΤΟΥ  !
Το ξερω οτι ειναι απλας αυτος...αλλα θα με ζηταει την ξαδερφη μετα και αυτη δεν λεει να χωρισει να του την δωσω.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom