The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.387
- Πόντοι
- 25.467
Μπορείς.
Απλώς η συχνότητα του παραπάνω δείγματος στον ελληνικό πληθυσμό ,
είναι 1 στις 500. Υπάρχουν και καλύτερες , με συχνότητα 1 στις 2000.
Έχεις γνωρίσει 500 γυναίκες τελευταία ;
Αν όχι, έχεις την απάντησή σου.
Αν συναναστρέφεσαι περιορισμένα τμήματα του πληθυσμού ,
στα οποία δεν περιλαμβάνονται τέτοια δείγματα,
έχεις άλλη μία απάντηση.
Άγιε αν σου ξαναθυμίσω καμιά γνωστή σου ρώτα με σε πμ please![]()
![]()
![]()
φιλε αν από την πολύ μαλακια σκοτωσα το πουλακι μου , τι να κανω τωρα για να αντιστρέψω την κατασταση? αν βαλω κανα δαχτυλο, λες να βοηθησει? :-Μεταξυ μας απο την εμπειρια που εχω και τα λεγομενα του κ.ραοΠΑΟΚ δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, μαλλον δεν του κανει κουκου! :S Λογικο ειναι γιατι το εχει τιναξει στην μλκ και αν κανει σεξ εμαθε να μην εχει πληρη στυση το πουλι του γιατι να ξερεις αν χυνεις στην μλκ πριν ερθεις σε πληρη στυση τοτε αυτο θα γινει και οταν κανεις σεξ,μονο που εκει σε παιρνει απο κατω και σιγα,σιγα δεν θα μπορεις να ανταπεξελθης στον σεξ.
Και πως θα μπορεσουμε ρε Λακη να γνωρισουμε 500 γυναικες?![]()
γιατι πρεπει να προσποιήθηκα κάτι; απλά ήξερα ορισμένους ανθρώπους![]()
![]()
![]()
φιλε αν από την πολύ μαλακια σκοτωσα το πουλακι μου , τι να κανω τωρα για να αντιστρέψω την κατασταση? αν βαλω κανα δαχτυλο, λες να βοηθησει? :-
αν είναι να γινω καλα, και ολη τη χουφτα να βαλω αμα λαχει...Ένα δάκτυλο δεν φτάνει.
Βάλτε δυό, για να έχετε και μια δεύτερη γνώμη.![]()
σχέση με άνθρωπο απο την παρέα...
45 ετών αυτός 26 εγώ![]()
να δω φωτο πρωτα απο παραλια ολοσωμη και ορθια για να ξερω αν θα πρεπει να σε προτεινω να τραγουδας στην πιστα η να την σκουπιζειςΈσυ κοίτα να με βάλεις σε καμία πίστα να βγάλουμε κάνα φράγκο
Αν υπάρχει θέληση ... υπάρχουν τρόποι ...
Έσυ κοίτα να με βάλεις σε καμία πίστα να βγάλουμε κάνα φράγκο
Όχι λάθος. Αλλά τι να λέμε;;;
Εδώ είδαμε και πάθαμε να σας πείσουμε ότι δεν είμαι ελέφαντας![]()
ας αρχισουμε τοτε απ τα βασικα οι δισκοι που πετανε στην πιστα ειναι για τα λουλουδια μην τους σηκωνεις και ψαχνεις για φαγητοβάλε με για σκούπα στην αρχή και θα φάω τη δουλεία της φίρμας όπως η Βουγιουκλάκη![]()
ας αρχισουμε τοτε απ τα βασικα οι δισκοι που πετανε στην πιστα ειναι για τα λουλουδια μην τους σηκωνεις και ψαχνεις για φαγητο![]()