tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.674
- Πόντοι
- 606
ρσενικωνει η ζαβαρα? :o
κρυβε λογια λεγε κ αλλα...Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά φρόντισα και ταυτοποίησα. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.![]()
λεγε ρε..![]()
![]()
![]()
Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά φρόντισα και ταυτοποίησα. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.![]()
csi εκανες?
Ήταν τόσο απρόσεκτα και άσχημα στημένο όλο το παραμύθι, που δεν χρειάστηκε.
Αλλωστε ο ματσόλας η Ντορίτα έδωσε από μόνος του τα ενοχοποιητικά στοιχεία, και ο άλλος ο ρεμπέτης με το νυφικό ο Ζόριας, κάηκε από μόνος του. με τις οφθαλμοφανείς μαλακίες που έγραφε περί συναντήσεώς τους.![]()
ο ζορεν δεν συναντηθηκε εννοεις ??
Τον ρωτάγαμε επίμονα εγώ και ο κ. Πτερωτός για το πώς είναι εμφανησιακά η Ζάβρα (ψηλή; κοντή; καστανή; γαλανομάτα; μπαμπάτσικη; ξερακιανή;) και αντί να μας κάνει έστω και την παραμικρή περιγραφή, μας έλεγε ότι κοίταγε συνεχώς τον κώλο και τα βυζιά της.
κι εγω σου λεω οτι ο ζορεν συναντηθηκε
θες να μαθεις και που μηπως?
και κατι αλλο, αφου τοτε θελατε να μαθετε γιατι δεν κανονιζατε ραντεβου? ευκαιριες ειχατε
με τη ζαβαρακατρανεμια ηλιε μου ψολαρα μου?κι εγω σου λεω οτι ο ζορεν συναντηθηκε
θες να μαθεις και που μηπως?
και κατι αλλο, αφου τοτε θελατε να μαθετε γιατι δεν κανονιζατε ραντεβου? ευκαιριες ειχατε
Έιχα ήδη απευθύνει π΄ροσκληση και δεν πάτησε κανείς, κανείς. Όλο, αύριο και μεθαύριο και μετα μεθαύριο, μου απαντούσαν.
Επίσης, τους έβγαλε όλους στον τάκο το Μυστικό το οποίο έιχε δεχθεί π.μ. να καμωθεί ότι γνωρίζονται και ότι έχουν βγεί έξω μαζί.
Τέλος.-
με τη ζαβαρακατρανεμια ηλιε μου ψολαρα μου?
εχω μπερδευτει,ετρωγα κ κατι σαρδελες με κατι μπυρες κ εχει σταματησει το μυαλο μου
Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά μου φρόντισα να ταυτοποιήσω. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.![]()
βελι η ζαβαρα δηλαδη?και κοιταγε τον κωλο του?ναι αλητακο
Κύριε Άγιε, με εκπλήσσετε :o
Νομίζω, θα πρέπει να κάνω μια εισήγηση για εσάς στην ΜΙ-6![]()
ε πες ρε μποι με το στανιο στα βγαζωαλλο ειπα
βελι η ζαβαρα δηλαδη?και κοιταγε τον κωλο του?![]()