Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.674
Πόντοι
606
Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα  χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά φρόντισα και ταυτοποίησα. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.  :)
κρυβε λογια λεγε κ αλλα... :coffee: :coffee: :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα  χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά μου φρόντισα να ταυτοποιήσω. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα  χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά φρόντισα και ταυτοποίησα. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.  :)

csi εκανες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Ήταν τόσο απρόσεκτα και άσχημα στημένο όλο το παραμύθι, που δεν χρειάστηκε.

Αλλωστε ο ματσόλας η Ντορίτα έδωσε από μόνος του τα ενοχοποιητικά στοιχεία, και ο άλλος ο ρεμπέτης με το νυφικό ο Ζόριας, κάηκε από μόνος του.  με τις οφθαλμοφανείς μαλακίες που έγραφε περί συναντήσεώς τους.  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ήταν τόσο απρόσεκτα και άσχημα στημένο όλο το παραμύθι, που δεν χρειάστηκε.

Αλλωστε ο ματσόλας η Ντορίτα έδωσε από μόνος του τα ενοχοποιητικά στοιχεία, και ο άλλος ο ρεμπέτης με το νυφικό ο Ζόριας, κάηκε από μόνος του.  με τις οφθαλμοφανείς μαλακίες που έγραφε περί συναντήσεώς τους.  :)

ο ζορεν δεν συναντηθηκε εννοεις ??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ο ζορεν δεν συναντηθηκε εννοεις ??

Τον ρωτάγαμε επίμονα εγώ και ο κ. Πτερωτός για το πώς είναι εμφανησιακά η Ζάβρα (ψηλή; κοντή; καστανή; γαλανομάτα; μπαμπάτσικη; ξερακιανή;) και αντί να μας κάνει έστω και την παραμικρή περιγραφή, μας έλεγε ότι κοίταγε συνεχώς τον κώλο και τα βυζιά της. 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τον ρωτάγαμε επίμονα εγώ και ο κ. Πτερωτός για το πώς είναι εμφανησιακά η Ζάβρα (ψηλή; κοντή; καστανή; γαλανομάτα; μπαμπάτσικη; ξερακιανή;) και αντί να μας κάνει έστω και την παραμικρή περιγραφή, μας έλεγε ότι κοίταγε συνεχώς τον κώλο και τα βυζιά της. 

κι εγω σου λεω οτι ο ζορεν συναντηθηκε

θες να μαθεις και που μηπως?

και κατι αλλο, αφου τοτε θελατε να μαθετε γιατι δεν κανονιζατε ραντεβου? ευκαιριες ειχατε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

και κατι αλλο, αφου τοτε θελατε να μαθετε γιατι δεν κανονιζατε ραντεβου? ευκαιριες ειχατε

Είχα ήδη απευθύνει ανοιχτή προσκληση και δεν πάτησε κανείς, μα κανείς. Όλο, αύριο και μεθαύριο και μεταμεθαύριο, μου απαντούσαν.

Επίσης, τους  έβγαλε όλους στον τάκο το Μυστικό το οποίο έιχε δεχθεί π.μ. να καμωθεί ότι γνωρίζονται και ότι έχουν βγεί έξω μαζί.

Τέλος.-

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.674
Πόντοι
606

με τη ζαβαρακατρανεμια ηλιε μου ψολαρα μου?
εχω μπερδευτει,ετρωγα κ κατι σαρδελες με κατι μπυρες κ εχει σταματησει το μυαλο μου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έιχα ήδη απευθύνει π΄ροσκληση και δεν πάτησε κανείς, κανείς. Όλο, αύριο και μεθαύριο και μετα μεθαύριο, μου απαντούσαν.

Επίσης, τους  έβγαλε όλους στον τάκο το Μυστικό το οποίο έιχε δεχθεί π.μ. να καμωθεί ότι γνωρίζονται και ότι έχουν βγεί έξω μαζί.

Τέλος.-

τυπε πες μας και για τα πμ που λαμβανες τοτε

αμα ηθελες ραντεβου θα το ειχες κανονισει
ασε τα σαπια

αυτα που ελεγε το μυστικο ισχυαν αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τωρα για τα πμ στη ρεγκινα δεν το εκρυψα,σιγα το πραμα ,στο μπου ειμαστε οχι στο σαιτ της αρχιεπισκοπης ,αν και εκει ισως να εβρισκες πιο ευκολα ταιρι ιδιου φυλλου  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είχε ανεβάσει η Ντορίτα Σανσούσι μια φωτογραφία στην οποία συνουσιαζόσαντε, και στην οποία η Ζάβαρα είχε ένα  χαρακτηριστικό σημάδι στο κωλομάγουλο, το οποίο με την σειρά μου φρόντισα να ταυτοποιήσω. Πρόκειται για κάποιον τρανσέξουλο που διατηρεί ακόμα προφίλ στον παρόντα.  :)

Κύριε Άγιε, με εκπλήσσετε  :o
Νομίζω, θα πρέπει να κάνω μια εισήγηση για εσάς στην ΜΙ-6   :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796