barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Λογιστής χωρίς καρέκλα γυναικολόγου υπάρχει?
Ένα δίκιο το έχεις, μαλακία ερώτηση έκανα, δε θα επαναληφθεί.
Λογιστής χωρίς καρέκλα γυναικολόγου υπάρχει?
δεν έχω σκάιπ μαρήκάνε καμια εξαλιρεση...
ο νημαοθέτης είναι το πάθος μου.
Και αυτός με θέλει σαν κολασμένος...
Να δεις θα μου γραψει αφιέρωση μια μερα ;)
εσενα δεν σε βγάζω για φαγητό θα με καταστρέψειςΕγω έφαγα κοντοσουβλι
αντε κομμάτια να γίνει... Να ξέρεις όμως, αν ήσουν κανένας από το ιντερνεΝ δε θα καθόμουν :S
δεν εννοούσα να μου καταστρέψεις την τσέπηβγάλε με για γκουρμέ... να σου μείνουν τσέπη ;)
το καλύτερο θα ηταν να το παίξεις μουσουλμάνα και να φαίνονται μονο τα μάτιααν έρθω φαγωμένη;
Είναι να απορείςεγω παιδια μια φορα ειχα βγαλει για φαι ενα γκομενακι στο βρομικο και τελικα δε μου εκτασε.
εγω παιδια μια φορα ειχα βγαλει για φαι ενα γκομενακι στο βρομικο και τελικα δε μου εκτασε.
ειναι γαμω τα βρομικα.....κανονικα επρεπε να καυλωσει και να μου κατσει επιτοπουΕίναι να απορείς
αν χεστικε μετα το βρομικο θα ηταν απο τα τσουχτερα γιατι εβαλε παπρικα.....ισως χεζοτανε
Και γω αναρωτιέμαι γιατί δε σου έκατσε μετά από ένα τόσο ρομαντικό σκηνικό :Sειναι γαμω τα βρομικα.....κανονικα επρεπε να καυλωσει και να μου κατσει επιτοπου
οχι αυτα ειναι για τα αματουρια το βρομικο που λεω εγω ειναι προκοτοπουλάδες;
εγω ημουνα κυριος και αντι να βαλω τυροκαυτερη και μουσταρδα και φουλ κρεατα πηρα ενα αδερφιστικο με σοσ και κοτοπουλο.Και γω αναρωτιέμαι γιατί δε σου έκατσε μετά από ένα τόσο ρομαντικό σκηνικό :S
τι νονος? στην κηφησια σε κατι βουνα ειναιΝονός;
εγω ημουνα κυριος και αντι να βαλω τυροκαυτερη και μουσταρδα και φουλ κρεατα πηρα ενα αδερφιστικο με σοσ και κοτοπουλο.
Και αυτη πηγε και τουρλωσε πανσετα καυτερη....εγω κανονικα επρεπε να μη της κατσω