Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
ωριμαστε
Τύπε τα φρούτα όταν ωριμάζουν πέφτουν απο το δέντρο καλήτερα ανώριμα λοιπόν καλά τα λέει ο τύπος
ωριμαστε
Τύπε τα φρούτα όταν ωριμάζουν πέφτουν απο το δέντρο καλήτερα ανώριμα λοιπόν καλά τα λέει ο τύπος
Υπαρχει μια λεπτομέρεια. Εργάζομαι ακόμα για την π. Комитет государственной безопасности νυν FSB.![]()
τυπε μην ανακατευεσαι οσοι ξερουν ξερουν
ωριμαστε
Αφήστε ρε θρασύδειλε ταραμά κωλοτουμπάκια τις υποδείξεις...
Που πήγατε να το παίξετε "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" και μόλις έγραψα για στοιχημα, μαζέψατε το φουρό και την κάνατε με ελαφρά πάνω στις γόβες σας...![]()
![]()
![]()
Δεν έχω την χαρά και την τιμή να τους γνωρίζω αυτούς τους κυρίους...![]()
ωριμαστε
Τον sir Αlex Tsipras γνωστό και ως kolotoumpas τι τον έχεις;;;;
Τον sir Αlex Tsipras γνωστό και ως kolotoumpas τι τον έχεις;;;;
κυριε αγιε ηρεμηστε πρωτα απ ολα
αν εχετε συγχυστει με κατι ξεχαστε το , πειτε οτι δεν μιλησαμε σημερα
εσεις πμ δεν στειλατε , αλλα γιατι κιοτεψατε να βρεθειτε αυτο δεν θα το μαθουμε
τυπε μην ανακατευεις πολιτικα
αν θες να σε παιξω μπαλιτσα σε αλλο θρεντ
Αν βγάλω ανάρτησή μου, στην οποία τους γράφω φόρα παρτιδα να μου μηνύσουν πότε θα συναντηθούμε, και το οποίο εχει μείνει αναπάντητο από πλευράς τους, δέχεστε να διαγράψετε τον λογαριαμό σας;![]()
Αν βγάλω ανάρτησή μου, στην οποία τους γράφω φόρα παρτιδα να μου μηνύσουν πότε θα συναντηθούμε, και το οποίο εχει μείνει αναπάντητο από πλευράς τους, δέχεστε να διαγράψετε τον λογαριαμό σας;![]()
οχι αυτο δε λεει κατι
δεν μιλαμε για μια ομαδικη συναντηση αλλα για μια συναντηση μεταξυ εσας και της ζαβαρας
αυτο αμα θελατε θα το πετυχαινατε κανεις δεν θα αρνιοταν
τι δουλεια ειχαν να συναντηθουν οι 2 τυποι μαζι σας ?
ΚΟΤ... ΚΟΤ... ΚΟΤ.... ΚΟ.... ΚΟ.... ΚΟΤ...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kotes-660.png?itok=V2zgyEPB[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
ΚΟΤ... ΚΟΤ... ΚΟΤ.... ΚΟ.... ΚΟ.... ΚΟΤ...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kotes-660.png?itok=V2zgyEPB[/img[/URL]]
[/quote]
ωριμαστε
στην ηλικια σας ειναι λιγο δυσκολο ξερω
τι είναι ανάρτηση??και πως τη βρίσκεις??είσαι μεγάλο κεφάλι εσυ,λύνεις και δένεις τύπε μου ;) ;)
Τι μπαλίτσα να παίξεις βρε καημένε. Άντε πήγαινε για ύπνο βρε κακομοίρογλου και τίναξε τα πούπουλα πρώτα. Θέλεις να μιλάς και για πολιτικά......