The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Είμαι εξαιρετικά υπομονετικός κύριε Saint. Σε σημείο μάλιστα που κάποιοι θα χρησιμοποιούσαν μια ελληνική λέξη διεθνώς περιώνυμη
Τσολιάς;
Είμαι εξαιρετικά υπομονετικός κύριε Saint. Σε σημείο μάλιστα που κάποιοι θα χρησιμοποιούσαν μια ελληνική λέξη διεθνώς περιώνυμη
Φαίνεται, ε;
Μίλησα με γυναίκα στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί!!!
Φαίνεται, ε;
Μίλησα με γυναίκα στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί!!!
Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Ελπίζω να κυριολεκτείτε και να μην αναφέρεστε σε κάποιο θηλυκό κώνωπα
Αυτή μίλησε μαζία σας; Ή δεν την αφήσατε να αρθρώσει λέξη, με την ακατάσχετη περιαυτολογία σας;
Αυτή μίλησε μαζία σας; Ή δεν την αφήσατε να αρθρώσει λέξη, με την ακατάσχετη περιαυτολογία σας;
Οι θηλυκοί κώνωπες δεν μου ομιλούν [ όπως γενικά δεν μου ομιλούν τα θήλεα ]. Μόνο με αφαιμάζουν.
Οι θηλυκοί κώνωπες δεν μου ομιλούν [ όπως γενικά δεν μου ομιλούν τα θήλεα ]. Μόνο με αφαιμάζουν.
Δεν βλέπω πάντως και ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των.
Οι βαμπιρικές έως και κανιβαλικές τάσεις των θηλυκών όντων είναι γνωστές σε όλη τη χωροχρονική διάσταση αυτού του πλανήτη.
ρε κόλλημα με την πάρτη μου...
Τι έπαθες ρε άνθρωπε; το φαί σου τρώω
Σήμερα όμως ήταν μια διαφορετική μέρα. Είδατε? Η επόμενη στροφή της ζωής μας, ποτέ δεν ξέρουμε ποια ευχάριστη και κυρίως ποια δυσάρεστη έκπληξη μπορεί να μας κρύβει
ελα να γινω ο προστατης σου στο μπου απλα θα πρεπει να δωσεις κωλορε κόλλημα με την πάρτη μου...
και με δυο δαχτυλα για να παρει και μια δευτερη γνωμηΗ πιο ευχάριστη έκπληξη μου μπορεί να έχει σε αυτήν την ηλικία, είναι να του κάνει εξέταση προστάτη η νεαρή ειδικευόμενη ιατρός, βοηθός του ουρολόγου του.
δεν θα παρεις καν πρεφα τιποταθα πονέσω;