The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ειναι γνησιος ετσι εχει τατουαζ του καλλιτεχνη?
Με προσβάλλετε. >
Φυσικά και έιναι γνήσιος.
ειναι γνησιος ετσι εχει τατουαζ του καλλιτεχνη?
αχα γελασαμε παλι :SΠολύ ευχαρίστως να σας δανείσω, με ρήτρα στερλίνας.
εμένα δεν θα μου πεις καλημέρα;
εμένα δεν θα μου πεις καλημέρα;
καλημερα και σε σας δεσποσυνηΚαλή σας ημέρα, δεσποινίς.
αχα γελασαμε παλι :S
καλημερα και σε σας δεσποσυνη
τα μουνια μυριστικαν γερικο σπερμα στο θρεντ και μαζευονται σαν τις μυγες στο σκατο γνωμη σαςΝα λείπουν οι χειρονομίες, γιατί θα φωνάξω τον Φούλη να σας βάλει στη θέση σας.
τα μουνια μυριστικαν γερικο σπερμα στο θρεντ και μαζευονται σαν τις μυγες στο σκατο γνωμη σας
ο χασοδικης του βαρδαρη θα το κανει κοσμοπολιταν το θρεντ στο τελοςΤα μουνιά μυρίστικαν μωρόχαυλους γεροντομαλάκες χορηγούς και τρέχουν να καβατζώσουν ο,τι μπορούν πρίν τους τα πάρουν οι κληρονόμοι.
ο χασοδικης του βαρδαρη θα το κανει κοσμοπολιταν το θρεντ στο τελος
Εννοειται,δανεικα κι αγυριστα που λενε.Δηλαδή θέλετε να σας δανείσουμε άτοκα;
VIP θες ρε μοιράκιο? του μπάοκ τα απλά 20€ Δεν πάνε;Καλημερα! Ποιος θα με δανεισει 150 ευρα να παρω διαρκειας για την ΠΑΟΚΑΡΑ
Το νήμα μυρίζει μουνίλα πλέονΑν κρίνετε από το ποιά θέματα είναι ευπρόσδεκτα, το νήμα έχει γίνει βοτρ μποτέ εδώ και καιρό.
Δεν λεω για εισητηριο ρε γκαβουλιακα 150(140) δεκα για την βενζινα! εχει το διαρκειας στην ιστορικη 4VIP θες ρε μοιράκιο? του μπάοκ τα απλά 20€ Δεν πάνε;
Τελικα οι αδελφες λειτουργουν σαν γκομενοπαγιδες δικε μου.Το νήμα μυρίζει μουνίλα πλέον
Πάει η κωλίλα που μύριζε απο μας τις αδελφές
Το νήμα μυρίζει μουνίλα πλέον
Πάει η κωλίλα που μύριζε απο μας τις αδελφές
Να πας με μετρόΔεν λεω για εισητηριο ρε γκαβουλιακα 150(140) δεκα για την βενζινα! εχει το διαρκειας στην ιστορικη 4
Τελικα οι αδελφες λειτουργουν σαν γκομενοπαγιδες δικε μου.
Καλημερα παιδακια.