astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Σου έστειλα κι εγώ μια γαρδούμπα με πμ
παμε για κανενα τσιπουρο ! πσαρα! και ασε τις εξυπναδες!!!
Σου έστειλα κι εγώ μια γαρδούμπα με πμ
Τι να φας απο αυτον...αφου με φρυγανιες την βγαζειρε κόλλημα με την πάρτη μου...
Τι έπαθες ρε άνθρωπε; το φαί σου τρώω
εχω ενα πονο στο στηθος αν πεθανω θελω τη θεση μου (στην κληρονομια) να παρει το εκλετο αξιολογο και εξοχο μελος του νηματος τομα
Ότι θεςγια ματσάκι ή σε ματσάκι;
Mαθανε πως γαμιομαστε και πλακωσανε και οι σουινγκερςΗ κρουαζιέρα του sex στην Ελλάδα!
Ερωτικές διακοπές για swingers στην Ελλάδα οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που διοργανώνει διακοπές για ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγές συντρόφων και θέλουν να κάνουν αυτό το είδος διακοπών.
AdTech Ad
Οι… «καυτές» διακοπές των ζευγαριών αυτών σύμφωνα με το SDC θα περιλαμβάνει κρουαζιέρα το 2017 στα ελληνικά νησιά με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», (8 ημέρες/7 νύχτες). Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα.
Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.
Λες να παραληρεί απο την πείνα; :-
τυπε πρεπει να μιλησεις με ρεβη πρωτα δηλαδη εμεναΌτι θες
Μετα θα γράψω κριτική πάντως
Νεξτ γουίκ τώρα γαμιέμαι δε μπορώπαμε για κανενα τσιπουρο ! πσαρα! και ασε τις εξυπναδες!!!
Mαθανε πως γαμιομαστε και πλακωσανε και οι σουινγκερς
Να μην βοηθήκω το εκλεκτον μέλος;Υπάγετε λοιπόν στον κ. τόμαχοκ να σας περιποιηθεί αφού αποκληρώνετε το νηματοθέτη.
Νεξτ γουίκ τώρα γαμιέμαι δε μπορώ
γιατι θες να δεις αν αντεχει η σουβλα?νταμπλ βιζιον ποσα κιλα εισαι?!
νικ με βάζει να κοιμαμαι γυμνη και κρύωσα γνωμη σουΑπο την ισπανική στο βασιλόφρωνα θα είναι
Θα σε παράκαμψωτυπε πρεπει να μιλησεις με ρεβη πρωτα δηλαδη εμενα
Οχι.. εχει αλλεργια στους κλωνουςΛες να παραληρεί απο την πείνα; :-
Χωρίς τα βυζά;
Να μην βοηθήκω το εκλεκτον μέλος;