blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τι να κανω, οσο ζω ελπιζω σε καλυτερες μερες
Αφού πλησιάζει ο γάμος... Θα έρθουν καλύτερες μέρες!
Τι να κανω, οσο ζω ελπιζω σε καλυτερες μερες
:o Τι ειναι αυτο ρε μπλιζ,μηπως τρωγεται γιατι πεινασα λιγακιΤο ξέρω. Αναγιγνώσκω τις αναρτήσεις σας στα σχετικά νήματα ... ;)
Δεν εχει γαμο χωρις παρα.. :'(Αφού πλησιάζει ο γάμος... Θα έρθουν καλύτερες μέρες!
μετα τον πετυχημενο γαμο μου με τον συζυγο λέμε να κανουμε και δευτερο. ειναι απολαυστικος ( τα λεφτα γιατι τα θετε; για γαμο;)
Οχι αυτο ειναι το τελευταιο που θελουμε λεφτα και μαλλον θρησκευτικο δεν θα κανουμε.μετα τον πετυχημενο γαμο μου με τον συζυγο λέμε να κανουμε και δευτερο. ειναι απολαυστικος ( τα λεφτα γιατι τα θετε; για γαμο;)
και εμεις αυτό σκεφτήκαμε τα δώραΝαι. Είναι της μόδας ο δεύτερος γάμος [ πολιτικός ] δήθεν για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους [ μετά από 20 - 25 χρόνια ] και στην πραγματικότητα για να πάρουν νέα δώρα γάμου ...
Κάντε τον κεκλεισμένων όπως εμειθΟχι αυτο ειναι το τελευταιο που θελουμε λεφτα και μαλλον θρησκευτικο δεν θα κανουμε.
Αλλα μας λειπουν τα λεφτα για ολα τα αλλα
Οχι αυτο ειναι το τελευταιο που θελουμε λεφτα και μαλλον θρησκευτικο δεν θα κανουμε.
Αλλα μας λειπουν τα λεφτα για ολα τα αλλα
ελα τσακω ενα που εχω προχειροκαι εμεις αυτό σκεφτήκαμε τα δώρα
Μπλιζ να μας φερεις δωρο εναν δακτυλοβρεχτηρα
Οχι δεν τα παραταμε τοσο ευκολα,νεοι ειμαστε θα κανουμε καμια ληστεια και θα ζησουμε.Με δικαιολογία λοιπόν την έλλειψη χρημάτων, κάντε την σιωπηλώς και ταχέως!
Οχι δεν τα παραταμε τοσο ευκολα,νεοι ειμαστε θα κανουμε καμια ληστεια και θα ζησουμε.
αναρχικουλις;Οχι δεν τα παραταμε τοσο ευκολα,νεοι ειμαστε θα κανουμε καμια ληστεια και θα ζησουμε.