raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.006
κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας μεΕγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.
κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας μεΕγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.
Ναι αλλα δεν εννοω να πληρωσει για να γαμησει,γενικα μιλαω οτι δεν υπαρχουν λεφτα.Άρα λοιπόν που καταλήγουμε;
Ότι αυτός που παρόλα αυτά έχει χρήματα,
Δεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.Η ίδια βέβαια όταν με καθύβριζε είπε ότι μας έχει δώσει πολύ θάρρος εδώ μέσα ...
κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας με
Δεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.
Εγω,κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα.κατορθωμα θα ηταν αν γαμουσα μια μουναρα πληρωνοντας με
καλε αν τον εβλεπες πως εκανε λες και εφτυσα . δεν το ακουμπαω εγω αυτο και τετοια χαχαχαχαχααχαχαχαχααχχαΔεν ξερω τι λεει και ο συζυγος, αλλα νομιζω οτι πρεπει να τη στειλουμε στο νημα με τα υποτακτικα μιλφ.
συζυγε καλημερα σε σκεφτομουν ολη μερα
Αυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.τι να τις κανεις τις μουναρες επιπλα ειναι ετσι οπως τα λετε
Αυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.
Και όταν λείχατε τα μεγαρόσημα;
Γεια σου βικινγκ μου τι κανεις πουλι μου; το ξερω τους πειραζωΑυτο ειναι για της πουτανες που της πληρωνεις και δεν ειναι τοσο καλες οσο θα ηθελες.
Ειμαι παλιος και ξερω
Η συμβολή μου αυτή σε έσωσε. Κι ας με είπες ποπολο
Ειμαι παλιος και ξερω
Τι να κανω, οσο ζω ελπιζω σε καλυτερες μερεςΓεια σου βικινγκ μου τι κανεις πουλι μου; το ξερω τους πειραζω