Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και τι θα κανεις δλδ θα την κλειδωσεις σε ενα δωματιο και θα την πηδας μονο εσυ... δεν γινεται αυτο νομιζωΓιατί να γίνει βίζιτα;
Εμείς είμεθα μοναχοφάηδες, αναιδές μειράκιον!
Και τι θα κανεις δλδ θα την κλειδωσεις σε ενα δωματιο και θα την πηδας μονο εσυ... δεν γινεται αυτο νομιζωΓιατί να γίνει βίζιτα;
Εμείς είμεθα μοναχοφάηδες, αναιδές μειράκιον!
Λεφτα υπαρχουν. Μουναρες;Ε, αυτό λέμε.
Και εμείς διαθέτουμε χρήματα.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Είπα να μην σας εκθέσω και να μην γράψω ότι λείχατε δημοσίως τα ένσημα, με περιπαθή και ηδυπαθή τρόπο ...καλημερα σας. Μπλιζ αφησα το ντι εν ει μου στο δικογραφο αυτα δεν τα λες
Ε ναι λεω σιγα το κατορθωμα να πηδας μια μουναρα σαν και αυτη που ειδαμε στην φωτο εφοσον γαμιεται με φραγκα, και η κουτση μαρια αν ειχε πεος θα την γαμουσεΕ, αυτό λέμε.
Και εμείς διαθέτουμε χρήματα.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Λεφτα υπαρχουν. Μουναρες;
εγω προσωπικα τιποτα...ζητανε πολλα φραγκα οι ατιμες.. :'(Και τι να την κανεις ρε μεγαλε την μουναρα που για να γαμηθει θα σε ζηταει λεφτα
Ε ναι λεω σιγα το κατορθωμα να πηδας μια μουναρα σαν και αυτη που ειδαμε στην φωτο εφοσον γαμιεται με φραγκα, και η κουτση μαρια αν ειχε πεος θα την γαμουσε
Μηπως υποννοουσε κατι;Είπα να μην σας εκθέσω και να μην γράψω ότι λείχατε δημοσίως τα ένσημα, με περιπαθή και ηδυπαθή τρόπο ...
ΛΑΘΟΣ!Λεφτα υπαρχουν. Μουναρες;
Μηπως υποννοουσε κατι;
ΛΑΘΟΣ!
Μουναρες γεματος ο τοπος,λεφτα δεν υπαρχουν. ;)
Εγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.Ουδείς το ανέφερε ως κατόρθωμα, μειράκιο!
Μία ανταλλακτική σύμβαση είναι.
Μου φαινεται την εχουμε κακομαθει εδω μεσα.Και οι γύρω της αυτό κατάλαβαν και την κοιτούσαν ...
Εγω νομιζω οτι ο κ.ραοΠΑΟΚ θεωρει κατορθωμα να γαμησει μια μουναρα πληρωνοντας στην.Μπορει ομως να καταλαβα λαθος.
Μου φαινεται την εχουμε κακομαθει εδω μεσα.