Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εσφαλμένες πληροφορίες αντλείτε από το ιστολόγιο. Το βλήτο μπορεί να ξεπεράσει το 1.70m. Μην με αμφισβητήσετε σε αυτό. Εμπειρίες από το κτήμα. Άλλο θεωρία άλλο πραγματική ζωή

Πείτε τα, κύριε!
Επειδή μας ειρωνεύεται για το ύψος μας...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Όταν το φυτό έχει φτάσει τα 80 εκ., τα κοτσάνια είναι πολύ σκληρά και δεν τρώγονται. Ανεξάρτητα από αυτό, και όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, το φυτό μεγαλώνει σταδιακά και αρχίζουν να το κορφολογάνε πολύ πρίν φτάσει στο μέγιστό του ύψος.   :)

γέρο χθες μάζεψα βλίτα, αλλού αυτά  :idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βρε τον κύριο Άγιο,  ξέδωσε σήμερα μετά την είδηση ότι ο φίλος του θα απέχει λόγω υποχρεώσεων. Ξαλάφρωσε και πήρε αέρα  κάνοντας παιχνίδι στους παππούληδες, μέσα στην ημέρα, όσο δεν έκανε ολόκληρη εβδομάδα.  Νύχτα κυκλοφορούσε ο καημένος. Εντάξει, λίγο απ’ το χαμένο κύρος του επανακτήθηκε.  :rolleyes:

Του άρεσε μέχρι και το χιούμορ της Έρης, ότι «τον πισωγλεντάω» με πρωινό καφεδάκι σπανάκι...  :grin:

tumblr_m6oelo61yZ1qaj7ouo1_500.jpg

Ο Ποπάυ, θα λείψει ακόμα, εντούτοις, αλλά θα επανέλθει. Ως τότε keep dancing...  :grin:

Καλησπερίζω τους φίλτατους παππούληδες :hi:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Από τις 16 που ήρθα, δεν μπορείτε να ξέρετε με τι ασχολούμαι και αν διασκεδάζω. Ούτε μπορείτε να ξέρετε τι πρόγραμμα μπορεί να έχω από Δευτέρα ή ποιές προετοιμασίες μπορεί να έχω μέσα στο Σαββατοκύριακο (και δεν έχω λόγο, φυσικά, να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις).
Αυτό που βλέπω, όμως, σίγουρα να ξέρετε, είναι τα περί της λειτουργίας του παχέος εντέρου και του πρωκτού καθώς και τους τρόπους
μεταχείρισης και διαχείρισης ανεπιθύμητων καταστάσεων, που προφανώς γνωρίζετε από προσωπική πείρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν ποτέ χρειαστεί
να κάνω και κλίσμα, θα ζητήσω τη συμβουλή σας.   

Ωστόσο, να περιμένετε εν καιρώ την αρμόζουσα απάντησή μου, διότι δεν ξεχνώ τους καλούς φίλους. Η υπομονή είναι αρετή.
Άλλωστε, με υπομονή και καρτερία, κατά τη διάρκεια των αργών βασανιστηρίων ως την μαρτυρική τελευτή τους, εκέρδισαν 
όλοι οι πραγματικοί Άγιοι το φωτοστέφανο της δόξης...  :grin:

μετά την γλαφυρή περιγραφή "του εύρωστου νεαρού που δέχθηκε το θεϊκό άγγιγμα της Μούσας Ευτέρπης", ο ποποφ ισοφαρίζει με έναν έξυπνο παραλληλισμό.  Σκορ Αγιος - Ποποφ: 1 - 1
οι ψηφιακοί σκυλοκαβγάδες ποποφ και Αγίου είναι απολαυστικοί, για αυτό αποφάσισα να κρατήσω το σκορ.
Πάντως αν τον καλέσετε στην Ουκρανία, όπου βρίσκεστε αν δεν κάνω λάθος και τον φιλέψετε και κάποιο δροσερό κορίτσι, τότε σίγουρα θα γίνει αδελφικός σας φίλος, μην σας πω θα ανεβάσει και κριτική στο bou.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Εσφαλμένες πληροφορίες αντλείτε από το ιστολόγιο. Το βλήτο μπορεί να ξεπεράσει το 1.70m. Μην με αμφισβητήσετε σε αυτό. Εμπειρίες από το κτήμα. Άλλο θεωρία άλλο πραγματική ζωή

Γεγονός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Από τις 16 που ήρθα, δεν μπορείτε να ξέρετε με τι ασχολούμαι και αν διασκεδάζω. Ούτε μπορείτε να ξέρετε τι πρόγραμμα μπορεί να έχω από Δευτέρα ή ποιές προετοιμασίες μπορεί να έχω μέσα στο Σαββατοκύριακο (και δεν έχω λόγο, φυσικά, να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις).
Αυτό που βλέπω, όμως, σίγουρα να ξέρετε, είναι τα περί της λειτουργίας του παχέος εντέρου και του πρωκτού καθώς και τους τρόπους
μεταχείρισης και διαχείρισης ανεπιθύμητων καταστάσεων, που προφανώς γνωρίζετε από προσωπική πείρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν ποτέ χρειαστεί
να κάνω και κλίσμα, θα ζητήσω τη συμβουλή σας.   

Ωστόσο, να περιμένετε εν καιρώ την αρμόζουσα απάντησή μου, διότι δεν ξεχνώ τους καλούς φίλους. Η υπομονή είναι αρετή.
Άλλωστε, με υπομονή και καρτερία, κατά τη διάρκεια των αργών βασανιστηρίων ως την μαρτυρική τελευτή τους, εκέρδισαν 
όλοι οι πραγματικοί Άγιοι το φωτοστέφανο της δόξης...  :grin:

Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Το παράδειγμα που μας φέρατε, είναι μεν σωστό, αλλά αναφέρεται μόνο στους "μάρτυρες" και "νεομάρτυρες" (που συνήθως είναι όσιοι και ουχί άγιοι). Εγώ ανήκω σε μιαν άλλην κατηγορίαν. Την κατηγορία των θαυματουργών Αγίων. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι "ως εκ θάυματος" σας ξεκωλιάζω μέσω διαδυκτιου.  :-*

Υ.Γ.

Καλή η θεωρία σας για το σύνδρομο της Στοκχόλμης, αλλά όπως πάντα μακρυά από την παραγματικότητα. Απλώς όταν πηδάω κάποιον, του δίνω μετά και ένα φιλάκι για να μην κλαίγεται μετά πως ήμουν άκαρδος.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ημουν στο μετρο σημερα αλλα δεν με κοζαρε καμια ουτε χαμογελακια το πρωι για δουλειες πηγαινα

στο τρενο ειχε κ εναν ψυχακια ψευτο ιερεα μαλλον απο αιρεση με ρασα κατι εικονες αγιων κ λιβανια σε τσαντα μπλε

ειχε κατι σπασμους σαν να εψελνε κατι κ χτυπιοταν κιολας στο τζαμι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μετά την γλαφυρή περιγραφή "του εύρωστου νεαρού που δέχθηκε το θεϊκό άγγιγμα της Μούσας Ευτέρπης", ο ποποφ ισοφαρίζει με έναν έξυπνο παραλληλισμό.  Σκορ Αγιος - Ποποφ: 1 - 1
οι ψηφιακοί σκυλοκαβγάδες ποποφ και Αγίου είναι απολαυστικοί, για αυτό αποφάσισα να κρατήσω το σκορ.
Πάντως αν τον καλέσετε στην Ουκρανία, όπου βρίσκεστε αν δεν κάνω λάθος και τον φιλέψετε και κάποιο δροσερό κορίτσι, τότε σίγουρα θα γίνει αδελφικός σας φίλος, μην σας πω θα ανεβάσει και κριτική στο bou.

Τι να σου πώ φίλε μου, ευχαρίστως να τον προσκαλούσα αλλά φοβάμαι ότι θα με εκθέσει στον κύκλο μου. Στον ανατολικό κόσμο μισούν τους γκέηδες, να ξες. Πως να τον συστήσω: Από εδώ ο κύριος "The Saint"; Θα μου πούν οι κοπέλες, και με το δίκιο τους, γιατί μας κουβάλησες εδώ τοιούτον. Δεν τον έστελνες καλύτερα στη Νέα Υόρκη, να πάει στο μαγαζί του να διασκεδάσει;  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.053
Πόντοι
5.006
a re dopa..γερασες και μυαλο δεν εβαλες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Τι να σου πώ φίλε μου, ευχαρίστως να τον προσκαλούσα αλλά φοβάμαι ότι θα με εκθέσει στον κύκλο μου. Στον ανατολικό κόσμο μισούν τους γκέηδες, να ξες. Πως να τον συστήσω: Από εδώ ο κύριος "The Saint"; Θα μου πούν οι κοπέλες, και με το δίκιο τους, γιατί μας κουβάλησες εδώ τοιούτον. Δεν τον έστελνες καλύτερα στη Νέα Υόρκη, να πάει στο μαγαζί του να διασκεδάσει;  :grin:

Με τους κωλομπαραδες πώς τα πάνε;  :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Το παράδειγμα που μας φέρατε, είναι μεν σωστό, αλλά αναφέρεται μόνο στους "μάρτυρες" και "νεομάρτυρες" (που συνήθως είναι όσιοι και ουχί άγιοι). Εγώ ανήκω σε μιαν άλλην κατηγορίαν. Την κατηγορία των θαυματουργών Αγίων. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι "ως εκ θάυματος" σας ξεκωλιάζω μέσω διαδυκτιου.  :-*

Υ.Γ.

Καλή η θεωρία σας για το σύνδρομο της Στοκχόλμης, αλλά όπως πάντα μακρυά από την παραγματικότητα. Απλώς όταν πηδάω κάποιον, του δίνω μετά και ένα φιλάκι για να μην κλαίγεται μετά πως ήμουν άκαρδος.  :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα το σκεφτώ λιγάκι, πριν δώσω μια μονάδα ακόμα στον Άγιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Με τους κωλομπαραδες πώς τα πάνε;  :grin:

Ως γνωστόν, είναι χθεσινοί πούστηδες, οπότε μια η άλλη. Φαντάζομαι, θα κάνατε λαμπρή καριέρα στο "The Saint"
της Νέας Υόρκης. Από εκεί θα σας έμεινε και το nickname, όπως παλιά, όσοι επέστρεφαν από το Αμέρικα που τους φώναζαν
Μπρούκληδες ή κουνημένους. Εσείς θα ανήκετε μάλλον στους κουνιστούς...  :effemine:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ως γνωστόν, είναι χθεσινοί πούστηδες, οπότε μια η άλλη. Φαντάζομαι, θα κάνατε λαμπρή καριέρα στο "The Saint"
της Νέας Υόρκης. Από εκεί θα σας έμεινε και το nickname, όπως παλιά, όσοι επέστρεφαν από το Αμέρικα που τους φώναζαν
Μπρούκληδες ή κουνημένους. Εσείς θα ανήκετε μάλλον στους κουνιστούς...  :effemine:

Το ψάρι ψήνετε σωστά και από τις δύο μεριές

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Δηλαδή εσείς ως κωλομπαράς που είστε, είστε χθεσινός πούστης. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Τόσες κριτικές έχει γράψει ο Άγιος για ερωτικές του συνευρέσεις με κορίτσια του αγοραίου έρωτα και μάλιστα με εμβόλιμες περιγραφές που αφορούν την κατακλυσμιαία εκτόξευση ρευστοποιημένων κοπράνων. Τις αμφισβητείτε όλες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Υ.Γ.

Σας έγραψα κι άλλη φορά:

Άγιος δίχως θαύματα, λείψανο για κλάμματα.

Που είδατε όμως το θαύμα σας; Αν ισχυριστώ ότι σας ξεκωλιάζω, με το αληθινό παλαμάρι του βαρκάρη (ή του ναύτη του Ποπάυ)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom