Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δηλαδή εσείς ως κωλομπαράς που είστε, είστε χθεσινός πούστης. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.  :)

Εγώ είμαι στρέιτ. Για εσάς όμως, κάνω κάποια φιλική εξαίρεση για να σας δώσω το κωλάντερο και το σπληνάντερο στο χέρι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εγώ είμαι στρέιτ. Για εσάς όμως, κάνω κάποια φιλική εξαίρεση για να σας δώσω το κωλάντερο και το σπληνάντερο στο χέρι.

Αρνείστε δηλαδή ότι είσθε κωλομπαράς και ότι ποθείτε κωλάντερα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αρνείστε ότι είσθε κωλομπαράς και ότι ποθείτε κωλάντερα;

Είμαι εμμονικός κολομπαράς, διότι ποθώ μόνο το δικό σας κωλάντερο.
Όπως εσείς είστε εμμονικός πούστης, διότι φαντασιώνεστε διαρκώς το εύρρωστο πέος μόνο ενός συγκεκριμένου μέλους των παππούληδων,
το όνομα του οποίου παραπέμπει στην τριβή...  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μου αρεσει που ξεκατινιαζεστε ευγενικα και κυριλατα

d5i6g.jpg

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Νομίζω ότι το επίπεδο της ψηφιακής σύγκρουσης έχει κατέλθει στο επίπεδο ανταλλαγής ύβρεων μεταξύ εφήβων. Σας επαναφέρω στην τάξη.
Θελούμε αντιπαράθεση με πνευματώδη επιχειρήματα, όπως σας αρμόζει άλλωστε και όχι με ατάκες του τύπου: "στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Νομίζω ότι το επίπεδο της ψηφιακής σύγκρουσης έχει κατέλθει στο επίπεδο ανταλλαγής ύβρεων μεταξύ εφήβων. Σας επαναφέρω στην τάξη.
Θελούμε αντιπαράθεση με πνευματώδη επιχειρήματα, όπως σας αρμόζει άλλωστε και όχι με ατάκες του τύπου: "στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει"

Εντάξει κύριε διαιτητά, συμμορφώνομαι προς τας υποδείξεις. Τα λέμε και αργότερα  :hi:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Για την ακρίβεια, θα έλεγα να κάνετε ένα διάλειμμα για ανασύνταξη των δυνάμεων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Είμαι εμμονικός κολομπαράς, διότι ποθώ μόνο το δικό σας κωλάντερο.
Όπως εσείς είστε εμμονικός πούστης, διότι φαντασιώνεστε διαρκώς το εύρρωστο πέος μόνο ενός συγκεκριμένου μέλους των παππούληδων,
το όνομα του οποίου παραπέμπει στην τριβή...  :grin:

Μόνο το δικό μου έ;;;  :2funny:

Κι αυτά εδώ τι είναι;;;  :2funny:

...Λατρεύει και η ίδια να της κάνουν καλό στοματικό, με έμφαση στην όπισθεν, όπου ηδονίζεται στο έπακρο...

...Τότε θέλησα να της τον χώσω από πίσω, όμως αυτή καμπούριαζε επίτηδες την μέση της, και με επιδέξιο
τρόπο έβγαζε και γλιστρούσε τον πούτσο από την πίσω τρύπα στην μπροστά. Επέμενα στο μπάσιμο, και άρχιζε να σφίγγεται
για να μην μπορώ να μπώ. Τελικά, έβαλα αρκετό σάλιο στη σούφρα της και στην καπότα και επιχείρησα να ξαναμπώ.
Όταν ξεκίνησα να την διεμβολώ και να μπαίνω στα ενδότερα, τότε αυτή συνέχισε το γνωστό κόλπο της κλοπής, και πάλι
μου χάλαγε τη στάση και μοιραία τη στύση (λόγω ξενερώματος...). Ηταν σαφές ότι η Μόνικα δεν θα μου έδινε πίσω πόρτα,
και αποφάσισα να την χτυπήσω κανονικά στα 4 επειδή περνούσε ο χρόνος και θα πήγαινε στράφι η συνεδρία...

Αποσπάσματα από κριτικές άλλου;  

Εδώ αμβισβητείτε συνεχώς ότι ξέρετε  από κώλους και κωλάντερα αλλά και στις δύο και μοναδικές κριτικές που έχετε γράψει, όλο με αυτά ασχολείστε.

Κάντε μου λοιπόν την χάρη και τραβήξτε να κάνετε για κάνα γλειφοκώλι που σας αρέσει.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μόνο το δικό μου έ;;;  :2funny:

Κι αυτά εδώ τι είναι;;;  :2funny:

...Λατρεύει και η ίδια να της κάνουν καλό στοματικό, με έμφαση στην όπισθεν, όπου ηδονίζεται στο έπακρο...

...Τότε θέλησα να της τον χώσω από πίσω, όμως αυτή καμπούριαζε επίτηδες την μέση της, και με επιδέξιο
τρόπο έβγαζε και γλιστρούσε τον πούτσο από την πίσω τρύπα στην μπροστά. Επέμενα στο μπάσιμο, και άρχιζε να σφίγγεται
για να μην μπορώ να μπώ. Τελικά, έβαλα αρκετό σάλιο στη σούφρα της και στην καπότα και επιχείρησα να ξαναμπώ.
Όταν ξεκίνησα να την διεμβολώ και να μπαίνω στα ενδότερα, τότε αυτή συνέχισε το γνωστό κόλπο της κλοπής, και πάλι
μου χάλαγε τη στάση και μοιραία τη στύση (λόγω ξενερώματος...). Ηταν σαφές ότι η Μόνικα δεν θα μου έδινε πίσω πόρτα,
και αποφάσισα να την χτυπήσω κανονικά στα 4 επειδή περνούσε ο χρόνος και θα πήγαινε στράφι η συνεδρία...

Εδώ αμβισβητείτε συνεχώς ότι ξέρετε  από κώλους και κωλάντερα αλλά και στις δύο και μοναδικές κριτικές που έχετε γράψει, όλο με αυτά ασχολείστε.

Κάντε μου λοιπόν την χάρη και τραβήξτε να κάνετε για κάνα γλειφοκώλι που σας αρέσει.

Μην ανησυχείτε, και το δικό σας το κωλαράκι θα γλείψω, προτού σας το ξεκωλιάσω. Είπαμε, για αντρικό, μόνο το δικό σας. Στα γυναικεία δεν έχω θέμα. Είμαι περιποιητικός.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μόνο το δικό μου έ;;;  :2funny:

Κι αυτά εδώ τι είναι;;;  :2funny:

Κύριε Saint αν και συμπεριφέρεστε σαν τον Πέπε της Πορτογαλίας, θα σας δώσω δεύτερο βαθμό διότι ο κύριος ποποφ έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος εστησε. Κωλομπαράς = χθεσινός πούστης.
Διάλειμμα τώρα Πέπε, έχουμε και δουλειές.

Άγιος - Ποποφ -> 2 - 1

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μην ανησυχείτε, και το δικό σας το κωλαράκι θα γλείψω, προτού σας το ξεκωλιάσω. Είπαμε, για αντρικό, μόνο το δικό σας. Στα γυναικεία δενέχω θέμα.

ετεροχρονισμένη διευκρίνιση. Ο κωλομπαράς διεμβολίζει αντρικούς και γυναικείους κώλους.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ο ποιητής Τυρταίος, κωλομπαράς σπουδαίος πήγε εις τον Σόλων, με όρθιον τον ψώλον
«Σόλων Σόλων, πώς τον θες, μισόν η όλον;»
Κι απήντησε ο Σόλων, σοφότερος εξ όλων:
«Τυρταίε, μη φείδου ψώλον, έλα και χώστον όλον!»

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

αναγιγνώσκοντας τα πρωκτικά ένστικτα των Ποποφ, Αγίου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ετεροχρονισμένη διευκρίνιση. Ο κωλομπαράς διεμβολίζει αντρικούς και γυναικείους κώλους.

Δεν έχεις δίκιο. Κολομπαράς (με όμικρον) είναι όποιος γαμάει μόνο αντρικούς (και μάλιστα νεαρούς) κώλους.
κολομπαράς < τουρκική kulampara < περσική (gẖulām-bāra). Λάθος διευκρίνιση.

Οπότε, εμμονικός κολομπαράς μόνο στη σούφρα του Αγίου. Στις υπόλοιπες θηλυκές, μερακλής...

Ελπίζω να έγινα σαφής.  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μην ανησυχείτε, και το δικό σας το κωλαράκι θα γλείψω, προτού σας το ξεκωλιάσω. Είπαμε, για αντρικό, μόνο το δικό σας. Στα γυναικεία δεν έχω θέμα. Είμαι περιποιητικός.

Κλαφτείτε κι άλλο σαν την πηδημένη παρθένα που την εγκατέλειψαν αμέσω μετά το πήδημα.  :)

Άλλωστε σας καταλαβαίνω.   :)  Δεν είναι και λίγο το να πέφτεις ο ίδιος στον λάκο που έσκαβες για άλλον.  :)

Όσες κωλοτούμπες και να κάνετε όμως, δεν το σώνετε. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν έχεις δίκιο. Κολομπαράς (με όμικρον) είναι όποιος γαμάει μόνο αντρικούς (και μάλιστα νεαρούς) κώλους.

Ελάτε...  :)

Πείτε την αλήθεια...  :)

Σας πόνεσε πολύ.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

το ετεροχρονισμένη πήγαινε στην δική σου διευκρίνιση. τώρα βέβαια με προβλημάτισες. θα συμβουλευτώ τον Μπαμπινιώτη, θα ξαναδώ την ορθογραφία σου και θα αποφανθώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
το ετεροχρονισμένη πήγαινε στην δική σου διευκρίνιση. τώρα βέβαια με προβλημάτισες. θα συμβουλευτώ τον Μπαμπινιώτη, θα ξαναδώ την ορθογραφία σου και θα αποφανθώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Προς τι ο προβληματισμός. Επειδή με ενδιαφέρει μόνο η σούφρα του Αγίου; Εκτός και αν θεωρεί τον εαυτό του γυναίκα, οπότε
θα γράψω και γι' αυτόν μια κριτική.  :grin:

Μην μένετε στην ορθογραφία. Η εξήγηση είναι σωστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom